İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Tebrikler... Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin..ben de Hüseyin beyle yeni tanıştım sayılır. Doktor arayışı sıkıntılı bir süreç, herşeyden önce güven vermesi gerekiyor ve seni de rahatlatması tabii. İlk randevum oldukça iyi izlenimler oluşturdu bende. İşinde iyi olduğu belli, güven veriyor insana. oldukça güleryüzlü ve samimi. Hüseyin beyi değerlendir derim..muayene ücreti 170 tl.

teşekkür ederim.doktor bulmak gerçekten sıkıntılı..benim eşimde hekim..bir kaç tane prof. buldu ama bende pek onlara gitmek taraftarı degilim. sanki kendimi rahat hissedemem her şeyi rahatça soramam diye kaygılanıyorum..

hayırlısı olsun,tebrikler..bence Hüseyin Bey aradığın gibi bir doktor.çok samimi,istediğin her soruyu rahatlıkla sorabilirsin,çok da esprili,konuşkan.değerlendirmeni tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar,
doğum yapalı 3 ay oldu Hüseyin beyi burda sizin sayenizde tanıdım ve gerçekten çoooook memnun kaldım.Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.Bir kere çok güven veriyor ve sıcacık ses tonu ve kişiliğiyle ona,bilgisine ve tecrübesine güveniyorsunuz.Benim muhteşem doktorum:)).kesinlikle biz bayanlar için kadın doğum doktoru çok ama çok önemli.Keşke çocuk doktoruda olsaydı şimdi onun gibi bir çocuk doktoru arıyorum (

Benim biricik doktorum...31 aralık günü bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım sayesinde.onun sakin ve sevecen tavırlarıyla çok rahat bir normal doğum yapmayı hayal ediyordum ama son anda bizim kız kakasını yapınca durum değişti sezeryan oldum.ama doktorumun güleryüzü ve canyakınlığı bana huzur ve güven verdi.dikişim de çok çabuk iyileşti.Ahmet Bey de doğuma girmişti.ikisine de binlerce kez teşekkür ediyorum.Doktorumu çok seviyorum gerçekten..bu bebeğimi sağlıcakla büyüttükten sonra 2.çocuk için de soluğu yanında alacağım yine :) Hüseyin Ceyberi'yi mutlaka tanımanızı tavsiye ederim İzmirde yaşayıp iyi bir kadın doğum uzmanı arayanlar...

Canim oncelikle allah anali babali buyutsun..ben 30. Haftama giriyorum.dr umdan memnunum ama sizin yazilarinizi okudukca huseyin bey e bi gidesim var:)) aslinda tabiki tek neden bu degil.dr umdan evet memnunum ama hastane konusunda beni egepolle gazi arasinda birakmasindan ksk daki hastanelere gelemem demesinden rahatsiz oldum bu bir..ikincisi heray benden kan ve idrar tahlili almasina bi baska dr ticari nedenden baska hicbir aciklamasi yok diyince canim sikildi..son olarak dr umun beni yonlendirdigi ozel lab a her ay 180 tl oderken ayni testleri ozel bir poliklinikte 42 tl ye yapabilcegimi ogrenince de canim sikildi...
ne diyosunuz huseyin hoca ile bir gorusmeye gitsem mi?en azindan karsilastirmis olurum..bir yandan da kendi dr uma ayip olur mu die de dusunuyorum..

teşekkür ederim darısı başına :) benden hiçbir zaman her ay kan idrar tahlili istemedi açıkçası doktorum.çok şaşırdım bu duruma.hamileleiğim boyunca kan tahlilini 3 kez idrarı da 3 yada 4 kez yaptırmışımdır.bunları da doktorum istediğin yerde yaptırabilirsin demişti.bence biraz paracı hakikaten senin doktor..ama onun deneyimine,doktorluğuna güveniyorsan değiştirme artık bu saatten sonra.zaten 30.haftadan sonra hüseyin bey kabul eder mi onu da bilemicem..benim doğum çınarlıda oldu gayet memnun kaldım.tabi biraz pahalıya patladı doktor+hastane 4500 tl..ben de başlarda çok pahalı olacak diye sgk anlaşmalı bir doktora mı gitsem dedim ama hüseyin beye o kadar güveniyorumki para daha önemsiz geldi..anne adayları için huzur buldukları koşulsuz güvenebildikleri bir doktor paradan daha önemli gibi geldi bana..hamileliğim boyunca çok sık aradım doktorumu her arayışımda daha ilk çalışta cevap veriyordu.bu durumda benim için çok önemliydi.karar senin ama dediğim gibi doktoruna güveniyorsan bu saatten sonra değiştirme derim.Hüseyin Beyi de tanımanı isterim ama sona yaklaşmışsın artık.sonra yine çocuk düşünürsen o zaman tanış derim :)

Huseyin bey den randevu aldim
Sekreterine kac haftalik gebe oldugumu ve ilk defa gelecegimi soyledim..bana dr kabul etmez vs hic bisi demedi ama bilemiyorum...
icimde kalmasin huseyin beyle bi tanisayim.karari kalbime birakacagim.
su anki dr um prof ve drluk tecrubesine guveniyorum.ama cok ilgili mi hayir!yani hasta iliskileri acisindan yetersiz goruyorum..
dedigim gibi karari kalbime birakacagim)

tanış bakalım sen de doktorumuzla,pişman olmayacaksın ve kararını değiştireceksin bence,o kadar güveniyorum doktoruma :) hasta ilişkileri açısından mükemmel bir doktor,ilgili,bilgili..2 gün önce doğum sonrası kontrolüm vardı.doktorumu çok özlediğimi farkettim valla.o güleryüzünü,canayakınlığını özleyeceğim.kan tahlili istedi benden ama aile hekimliğinde yaptırabilirsin diye de ekledi.asla paracı değil yani buna emin olabilirsin.kararını bana da bildirirsen sevinirim.şimdiden hayırlısı olsun..

hüseyin hoca gercekten muhtesem bır doktor. 40. haftamdayım heyecanla dogumumu beklıyorum. en basından bugune kadar hep ılgılı hep guleryuzlu hep sıcaktı. onun bu tavırları sayesınde hıc bır zaman korku yasamadım. telefonlarınıza ya da mesajlarınıza anında cevap verıyor o konuda da super. Rabbım ınsallah dogumu da kolay bır sekılde atlatmamızı saglar. Huseyın beyı ılk basından ınternetten arastırarak bulmustum ılk haftalarda sansıma boyle bır doktorla tanısıp hamılelıgımın son zamanlarına cok saglıklı ve mutlu sekılde onunla ulasmak Allahın bır lutfu bana. keske tum doktorlar boyle olsa... darısı cocuk doktorumuz konusunda sansımıza.. ınsallah onun ıkızıı bır doktor bulurum cocuk doktoru olarak.

arkadaslar ailemle de oturdum konustum bu saatten sonra dr degıstırmemeye karar verdim..randevuyu iptal ettim..eminim hüseyin bey den cok memnun kalacaktım ama gec kaldım..ınsallah bır daha hamıle kalırsam o zaman en bastan berı huseyın bey e gıdecegım..ilginiz için çok tesekkurler..allah herkese kolayy saglıklı dogumlar versin..

Allah kolaylık versin devamlı doktor değiştirmekte iyi olmuyor açıkcası , size çok fazla hak veriyorum buradaki yazılanları okuyunca benimde kızıma hamileyken yaşadıklarım ve doğum yaptığım gün aklıma geldi de size iyi dilekler dilemek istedim, doğum için iyi dileklerimi yazayım dedim, dilerim çok kolay bir doğum yaparsınız, ben normal doğum yapmak istiyordum ama gittiğim bir çok doktor ( (o ara bir çok doktor dolaşmıştımda ) sezeryan dedi en son bir tavsiyeyle İzmir bornovadaki Hasan Yıldıza gittim ben öyle güleryüzlü öyle ilgili bir doktorla karşılaşmadım neyse kısa keseyim doğumumu da normal yaptım hasan bey sezeryana hiç zorlamadı beni normal doğum anında o kadar güzel yönlendirdi ki o kadar güleryüzlü ve rahattıki çok güven vericiydi hareketleri çok rahat bir doğum oldu çokda memnun kaldım şimdi hala bir problem olunca bile hemen görüşebiliyorum telden ulaşabiliyorum sorularıma cevap alabiliyorum doktor gerçekten çok önemli bu konuda arkadaşım.....sağlıklar dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza.o anı beklemek gerçekten çok heyecanlı.son muayenelere gidince Hüseyin Bey nefes alma egzersizlerinden bahsediyordu.heyecanla dinliyordum.doktorumla konuşa konuşa rahat bir normal doğum yapmayı diliyordum.benimki sezeryan olmak zorunda oldu son anda ama olsun Hüseyin Beyle oldu..inşallah sen Hüseyin Beyle rahat bir normal doğum yaparsın canım..bu arada Hüseyin Bey'in anlaşmalı olduğu bir çocuk doktoru bizi ilk gün hastaneye kontrole gelmişti ve biz çok memnun kaldık.o da çok ilgili ve bilgili bir doktor.Hüseyin Bey gibi telefonlara hemen cevap veriyor.onu tavsiye ederim.zaten hastaneye geldiğinde kendin karar verirsin.ismi Sertaç Özalp.

Hayırlısı olsun kararın.ben de olsam doktor değiştirirken çok düşünürdüm bu saatten sonra.bence doğru karar seninki.Hüseyin Bey'le illaki tanışırsın birgün.tanımak için doğum yapmak da şart değil kadın olmak yeterli :)

Merhaba kızlar. Dün minik mucizemize hamile olduğumu öğrendim kan sonucumda :) henüz hiçbir doktorla görüşmedim ve araştırma yapıyorum. Hüseyin beyden herkes çok memnun anladığım kadarıyla :) ilk bebeğimin ilk doktoru da iyi olmalı elbette :) muayene ücreti ve sigorta anlaşmasını merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim elimde olursa şartlar hüseyin beye muayene olmak istiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim öncelikle Allah tamamına erdirsin. muayene ücreti 190 TL. özel sigortalarla anlaşması var diğerleriyle malesefki anlaşması yok herhangi bir hastaneye de bağlı değil doğum yaptırdığı hastanelerden sen seçiyorsun doğum için. şu an 4500 civarlarında mesela çınarlı kent biraz daha pahalı. doktorumuz 1 tane maşallah çok çok iyi güleryüzlü güvenebildiğim nadir dr lardan. çok denedim başka dr a geçmeyi (maddi nedenlerden) ama onun gibisi yok inanın.

3 hafta oldu onun Huseyin bey'in takibindeyim yine de saol canım verdiğin bilgiler için :) evet doktorcuğum pek şeker madden azcık bel büküyor ama napalım bebişleri iyi bir doktor gözetmeli riske atamayız. Sen doğum yaptınmı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bbizde sebepsiz infertilite var gibi duruyor şimdilik hamile kalamıyorum hüseyin bey in bu konulardaki başarısı nasıl genelde doğum olayından bahsedilmiş ya bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok minnettar olacagım

doğumum ağustos sonu görünüyor nasip olursa

genel bir takip yapabiliyor ama görüşmek lazım

merhaba, şuan Hüseyin bey' e giden ya da yakın zamanda doğum yapmış biri var mı? ben de 6 haftalık hamileyim. Buradaki yorumlar üzerine Hüseyin Bey'e gittim. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Hamile olduğumu söyleyince çok sevindi fln. Bunlar hep pozitif şeyler. Ancak ultrason aletleri sanki eski gibi geldi. Bostanlı'da Kahraman Kolday'a gidiyor bir arkadaşım ve ultrason görüntüleri çok güzel, zaten onun aleti çok yeniymiş diyorlar. Gerçi ultrason aletinin çok önemi yok, önemli olan doktor ama insan yine de görüntü kalitesi iyi olursa herhangi bir sorun daha kolay görünür diye düşünüyor. Bir de doğum fiyatı soramadım,yakında doğum yapan biri varsa fiyatı merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…