bende varımm
bdt: 15 ocak bekliyoruz kızımızı hüseyin bey süper bir doktor gerçekten
insan kendini o kadar güvende hissediyor ki doğumdan hiç korkmuyorumm
canım dogum fotografcısı bulmadıysan yardımcı olabılırım
doktorumuz 1 tane cnmm
yeliz kimi buldun, ne kadara?
canım songul turgut 250 lıra 100 baskılı foto 400 dvd var ve guzel kostumlerle cekıyolar kuzuları ınternet sayfası var nosunı ıstersen ozelden msj at yazayım
peki canlar kentte doğum ne kadarmış? benim emekli sandığım var
yanlış anlamadım dimi doğumhaneye almayacaklar, hüseyin beye sordun mu bunu peki
bende songül turgutla anlaştım canımm sağol kentte olcak doğumum normalde dışardan fotoğrafçı almıyolar ama o sadece doğumhane- ameliyathane için geçerliymiş
odada çekime karışmıyorlarmış ayarladım yani ama benim kızçenin daha gelmeye niyeti yok sıkıldım artık son 6 gün
bızım cınarlıda olcak nasıpse dogum canım amelıyathaneye gırmesınede ızın verıyolar ben huseyın bey pahalı geldıgı ıcın degıstırdım doktorumu cok ıyı bıdoktor evet ama bıraz pahalı ozel sıgortamız var yınede yetmıyo ve ustune 1500 lıra cebımızden vermemız gerekıyo acıkcası buda bana fuzulı geldı benımde 6tı gun var dogumumuza ama oglumun keyfı yerınde aynen dogmaya nıyetı yok muhtemelen cok yakın tarıhlerde olcak dogumlar Allah bı avazda kurtulmak ve sag salım kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah
evet canım çınarlıda izin veriyorlar ama kentin anlaşmalı fotoğrafçısı var o yüzden izin vermiyorlar
o fotoğrafçı da en az 500 tl lik paket sunuyo çok pahalı doğuma girmesin artık napimm 250 nere 500 nere
sen şimdi hangi doktora gidiyorsun
kaça yapçaksın doğumunu
pahalı hastanenın pahalı fotografcısı tabı canım ben sımdı saıme yetıs dıye bı doktora gıdıyorum bu doktorda cok ıyı tatlı dılı 2000 bın lıra alcak ama aslında 1300 lıra almıs olcak bızım sıgortayla ılgılı seyler 1500de hastane alcak dogum yapmıs olabılırsın aslında merak ettım bak sımdı senı:)
yaaaa dün bende ordaydımmmmmmm..... neden önceden sölemedin saatini yaaa...
bizde oğluşumuz baktık .... 3120gr. ve 50 cm. olmuş tosunummmmmm.... 7 eylülde kentte doğumdayız inşallahhh.....
ronya tekrar tebrik ederim canım bu yaşadığın en küçük heyecan inan bana....daha nelere tanık olacaksınnnn
bebişin hayırlı olsun sans35 :)kent hastanesinde 5000 tlden aşağı değildir sanırım doğum.Hüseyin bey ne kadar alıyordur bilmiyorum ama benim bir tanıdığım 6000 tl vermişti onu çok iyi biliyorum.doktor+hastane tabi bu ücret.geçmiş sayfalarda vardır sanırım doğum ücretleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?