İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

canım songul turgut 250 lıra 100 baskılı foto 400 dvd var ve guzel kostumlerle cekıyolar kuzuları ınternet sayfası var nosunı ıstersen ozelden msj at yazayım

bende songül turgutla anlaştım canımm sağol kentte olcak doğumum normalde dışardan fotoğrafçı almıyolar ama o sadece doğumhane- ameliyathane için geçerliymiş
odada çekime karışmıyorlarmış ayarladım yani ama benim kızçenin daha gelmeye niyeti yok sıkıldım artık son 6 gün

peki canlar kentte doğum ne kadarmış? benim emekli sandığım var
yanlış anlamadım dimi doğumhaneye almayacaklar, hüseyin beye sordun mu bunu peki

peki canlar kentte doğum ne kadarmış? benim emekli sandığım var
yanlış anlamadım dimi doğumhaneye almayacaklar, hüseyin beye sordun mu bunu peki

canım hüseyin bey normal doğum için 2400 sezeryan için 2500 alıyormuş kent te 2000 alıyormuş
bi 4500 ü gözden çıkarman lazım bildiğim kadarıyla kentin sgkyla anlaşması yok bende yapı kredi özel sigorta var onla olcak.
evet doğumhaneye giremiyormuş ama odaya karışmıyorlar daha önce böle çekimler yaptım dedi valla doktora sormadım gerek var mı acaba

bızım cınarlıda olcak nasıpse dogum canım amelıyathaneye gırmesınede ızın verıyolar ben huseyın bey pahalı geldıgı ıcın degıstırdım doktorumu cok ıyı bıdoktor evet ama bıraz pahalı ozel sıgortamız var yınede yetmıyo ve ustune 1500 lıra cebımızden vermemız gerekıyo acıkcası buda bana fuzulı geldı benımde 6tı gun var dogumumuza ama oglumun keyfı yerınde aynen dogmaya nıyetı yok muhtemelen cok yakın tarıhlerde olcak dogumlar Allah bı avazda kurtulmak ve sag salım kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah

evet canım çınarlıda izin veriyorlar ama kentin anlaşmalı fotoğrafçısı var o yüzden izin vermiyorlar
o fotoğrafçı da en az 500 tl lik paket sunuyo çok pahalı doğuma girmesin artık napimm 250 nere 500 nere
sen şimdi hangi doktora gidiyorsun
kaça yapçaksın doğumunu

pahalı hastanenın pahalı fotografcısı tabı canım ben sımdı saıme yetıs dıye bı doktora gıdıyorum bu doktorda cok ıyı tatlı dılı 2000 bın lıra alcak ama aslında 1300 lıra almıs olcak bızım sıgortayla ılgılı seyler 1500de hastane alcak dogum yapmıs olabılırsın aslında merak ettım bak sımdı senı:)

yook yook doğum yapamadım daha bizim kız iyice nazlı çıktı
günü bugün doldu daha 1 hafta beklicez sürekli nst çekilcek sezeryana gitmez inşallah bakalım bekliyoruz

Hüseyin Bey gerçekten güleryüzüyle ,samimi konuşmalarıyla içine su seripiyor insanın,rahatlatıyor.7-8 aylık aradan sonra Hüseyin Bey'e tekrar gittim,bu sefer yumurta takibi için.Ve Hüseyin Bey'i tekrar görmek çok mutlu etti beni :)bu arada rahimde polip var sanırım,adet bitince tekrar gidecem bakalım.ama hüseyin beyin verdiği güven ve huzurla hiçbir şeyden endişe duymuyorum.doğumu yaklaşan arkadaşlara da sağlıklı bir doğum diliyorum.darısı isteyen herkesin başına :)

Bana özelden mesaj atan arkadaşım özelden cevap yazamadım sana kusura bakma.çünkü 100 mesajı doldurmadığım için yazamıyormuşum.Hüseyin Bey'e gönül rahatlığıyla gidebilirsin,ben çok memnunum.yumurta takibinde de bir defa muayene ücreti alıyor diye biliyorum,benim ki bu ay tam takip olamadığı için bilemiyorum.küçük bir operasyon için de ekstra para ödedim.ama takipte de yarın son gün.sadece bir kez verdim muayene parası.en güzeli özel sağlık sigortası tabi,ama geç kaldım artık.

feeerrriiidee sen doğum yaptın mı merak ettim,geçen ben hüseyin beyde muayenedeyken kent hastenesinde acil doğuma gitmesi gerekiyordu benden sonra,acaba o kişi sen misin diye düşündüm :)hatta hadi çabuk çabuk gidin dedim doktora da :)

Merhaba bende şuanda hamileyim ve hüseyin beye gidiyorum,doğumu bende kentte düşünüyorum.Ücreti henüz konuşmadık,senin ne kadara mal olmuştu,özel sağlık sigortan varmıydı?Bilgi verirsen çok sevinirim :)
Sanırım şuan bebişinle çok meşgulsundur ama :)

bebişin hayırlı olsun sans35 :)kent hastanesinde 5000 tlden aşağı değildir sanırım doğum.Hüseyin bey ne kadar alıyordur bilmiyorum ama benim bir tanıdığım 6000 tl vermişti onu çok iyi biliyorum.doktor+hastane tabi bu ücret.geçmiş sayfalarda vardır sanırım doğum ücretleri.

**
merhaba canım bende Huseyın beye gıdıyorum ve cok memnunum.Son gittiğimde çok güzel esprilerle kahkahalarla muayene oldum.kent hastanesının dogum ucretını dun tel ıle ogrendım normal 2300 tl,eryan 2600 tl dıyorlar.ancak huseyın beyın dogum ucretı nedır bılemıyorum ve merak edıyorum.bılen varsa lutfen paylassın.Bu arada kent hastanesınde ozel dogum fotografcısı var onuda ıstıyorumm :)))

öncelikle allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini.ben şuanda yumurta takibine gidiyorum Hüseyin Bey'e o zaman bile çok eğleniyorum hamilelikte düşünemiyorum artık :) çok memnunum gerçekten.benim de hiçbir fikrimm yok doğuma ne kadar para alıyor ama 2000 alıyordur gibime geliyor ya da 1500..yani toplamda 4500 yapar bi de doğum fotoğrafçısı olursa 5000 e tamamlarsın herhalde :)

1 aralık 2010 da kentte epidural sezeryan oldum.1722 tl kent aldı.2000tl da doktorumuz aldı.hüseyin bey ile ahmet bey beraber girmişti doğuma.yani toplam da 3722 tl .
2011 ağustosta pembedana aynı yerde doğum yaptı.yanılmıyorsam 4500 gibi bi rakam ödedi özel sigortası.
şimdilerde yaklaşık 5500-6000 l arasındadır kentte doğum.

hüseyin beye sorabilirsizni rahatlıkla.yardımcı oluyor.alternatifler sunuyor.ben kentten çok memnun kaldım.hemşireler pansumanları kendi elleriyle yaptılar wc'de.pedlerimi bile değiştirdiler wc'de.o kadar ilgililer yani.

baya pahalı gerçekten.tabi kaliteli bir hastane sonuçta.anestezi uzmanlarının sürekli değiştiğini bu konuda sıkıntılar yaşandığını duymuştum Kentle ilgili ne kadar doğru bilemem tabi.ahmet beyle hüseyin bey neden beraber girdi doğumunuza?siz çocuğunuzu büyütmüşsünüz artık ne güzel allah bağışlasın.darısı başımıza diyelim :)

Son düzenleme:
benimde epidurali 3.denemede takabildiler:)))hatta 2.denemeden sonra hocalarını çağırdılar.hocam geldi.nasıl yapacaksın göster bakalım dedi.adamda "böyle değilmi hocam"dedi ve şakkk diye taktı epidurali:)))))Rabbim bana öyle bi cesaret vermiştiki şu an bile acıdımı acımadımı hiççççç hatırlamıyorum inan:)))))
neden beraber girdiklerini hiç sormadım doktoruma :)))ben sonuca baktım açıkcası.hoş iki kişi olması daha iyi.Allah korusun bi problem çıksaydı biri benimle biri oğlumla ilgilenirdi.ben memnundum yani iki doktordan açıkcası.
2 doktor her zaman iyidir:))) düşünsenize acil bir durum var muayeneye gittiniz ama doktorunuz acil bi doğuma gitmiş.hemen ahmet bey devreye giriyor böyle dıurumlarda.benimde başıma geldi ufak bir kanamam olmuştu.hüseyin beycim doğuma gidecekmiş.beni hemen ahmet beye yönlerdirdi.en az onun kadar ilgili ahmet beyde.

10 kere doğursam yine hüseyin bey derim.yine 10 kere doğursam yine epidural sezeryan derim:))))))

ben hem hepatit b hem akdeniz anemisi taşıyıcısıyım belki de problem çıkabilir diye ikisi beraber girmiştir.ama genelde beraber yapıyorlarmış sezeryanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…