İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

o an nasıl bir ansa artik acıyı bile hissedemiyorsun herhalde,farklı duygular..iki doktor olması avantajlı çok haklısın.Ahmet Bey de çok sıcakkanlı görünüyor.bakalım bigün tanışırız belki onunla da hüseyin beycim olmazsa.epidural sezeryanı duymamıştım ben,hep epidural normal doğumu duydum. bi hamile kalabilsem doğum şeklimin ne olacağını düşünecem ama önce hamile kalmak lazım :)siz kaç yılında doğum yaptınız?bi de nasıl karar verdiniz Hüseyin Bey'e gitmeye?

1 aralık 2010 da doğum yaptım ben 36 yaşındayken.
hüseyin beyle bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım.iyikide tanışmışım.
siz benim eski yazdığım mesajlarımı okuyun lütfen.nasıl hamile kalabildiğimi öğrenirsiniz.
kısaca saraçoğlunun soğan suyu ile diyim:)))))))))

4 mart 2010 da adet olmam lazımdı.olmadım.bu arada tedaviyede ara vermiştim umutsuzluğa kapılarak.
evde test yaptım negatif çıktı.17-18 mart gibi kandan baktırdım negatif çıktı o da.
bende bari adet göreyim diye 2 aydır içtiğim soğansuyu kürüne tekrar başladım.
30 martta annemin zoruyla bi daha kan testi yaptırdım.
o gün öğrendiğim sonuç şu an tam 27 aylık bir minik canavar:)))))))))

umudunu kaybetme hiç.Rabbime hep dua et hayırlısı neyse o olsun hakkımda diye.

bide benim eski yazdıklarımı oku.soğan suyunun mucizesine şahit ol.

Evet soğan suyu mucizesini duymuştum gerçekten.hatta ben de uyguluyorum o kürü ara ara ama bir sonuç elde edemedim henüz :)Hüseyin Bey'e de söylemiştim hatta adam soğan lafını duyunca gülümsedi hemen,herkesten duymuş herhalde ne soğanmış bu anlamadım valla dedi :)içebilirsin tabiki demişti doktorcum.

hayırlısını diliyorum tabi ,bi vakti zamanı vardır herhalde.bu ay Hüseyin Bey'e de gidemedim takibe.eşimin şehir dışı seyahatinden dolayı günleri kaçırırım diye.
sen Hüseyin Bey'e yumurta takibine gitmişmiydin peki hiç?

senin canavarı da allah bağışlasın :)şuandaki yaşında çok tatlı oluyor ufaklıklar bayılıyorum tatlı tatlı konuşmalarına..

Son düzenleme:
hamile kalmadan 3-4 ay kadar önce bir ay takibe gitmiştim ve yumurtayı görmüştük.çeştli ilaçlarda kullanmıştım o aralar doktorcuğumun verdiği.
ben de aynen soğan suyu içiyorum deyince "benim verdiğim ilaçları içinde soğan suyunuda içebilirsiniz"demişti hüseyin bey.
önce kafanızı rahatlatın.zor olduğunu biliyorum ama işe yarıyor başarabilirseniz.
bizimde araya kayınpedermin hastalığı girmeseydi daha çok uğraşırdık bizde.
soğansuyu içerken her adet olduğumda hem seviniyor hem de ağlıyordum wc de.tühh yine hamile değilim diye.
bi yandan da "ohh bu ayda ilaç içmeden adet görebildim " diye seviniyordum.pko vardı bende.
allahıma çok şükür doğumdan sonra 3-5 şaşıyor ama yinede düzenli sayıyorum ben.

kafaya takmamak düşümemek gerekiyor doğru söylüyorsun.elimden geldiğince düşünmemeye başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama aklına gelmeden de olmuyor işte.bende de pko var ama adet düzensizliğim yok sadece son birkaç aydır adetten bir hafta öncesinde lekelenmelerim başlıyor.hüseyin bey polipten şüphelenmişti,baktı,gerekli şeyleri yaptı ama bişey çıkmadı.ne olduğunu anlayamadım bakalım ne olacak.acaba kürtajdan sonra tüplerde falan bir sorun mu oldu merak ediyorum.bu merakımı bir dahaki gidişimde soracam Hüseyin Bey'e.yani gerçekten kadın olmak çok zor yaaa..hep aklını karıştıracak bişeyler çıkıyor.
adet düzensizliğim olmasa da soğan suyu içince sanki içerisi temizleniyor gibi hissediyorum,rahatlıyorum.bi de eşime içirebilseydim keçiboynuzu :)sevmedi tadını.spermlerde çok fazla problem yok ama hüseyin bey takviye bir ilaç verdi yine de.umarım sizler gibi Hüseyin Beyle güzel sonuçlara ulaşırım ben de.Hüseyin Bey'e her gittiğimde muayenede elimi tutup gözümün içine bakarak inanarak olacak olacak diye söylediğinde muayeneden kalkınca o kadar umut dolu çıkıyorumki ordan eşim bile şaşırıyor :)

Hüseyin bey detaylı ultrasonu kendisi mi yapıyor bilginiz var mı acaba? ve hangi haftayı tercih ediyor??

hüseyin bey detaylı ultrasonu kendisi mi yapıyor bilginiz var mı acaba? Ve hangi haftayı tercih ediyor??

hüseyin bey bütün ultrasonları kendisi yapıyor.dışarıya gitmiyorsunuz yani.
Ama olağanüstü durumlarda dışarıya gönderiyor olablir.bende öyle bişey olmadı hiç.

Haftasını hatırlamıyorum am her muayenemiz detaylıydı bizim.kamera ile griyorduk biz:)))))

ve her ultrason muayenemiz yaklaşık 13-15 dakika sürüyordu.
Bir arkadaşım prof a gidiyordu.onlarda kamera ile çekiyorlardı.ve bana soruyordu "bizim doktor niye 7-8 dakika bakıyor da sizinki 15 dakika"diye:)))))))

rahimine giren çıkan damarlara bile bakıyordu hüseyin bey.

doğum yaptın mı acaba? :))))))))))))) ben baya gec okudum hastanedende doktorumdanda memnunum . ama benim tam %100 kapsamlı bi sigortam vardı o yüzden kentte yaptım. bnce imkanları zorlamanın hiçççç geregi yok inanın cok acık yüreklilikle söylüyorum. hüseyin bey nereyi isterseniz sizinle... o yetiyor zaten... iyiki var...

Ben de hamileyim ve doktorum Hüseyin Ceyberi. çok memnunum kendisinden. çok ilgili. her aradığımda telefonun ikinci kez çalmasına fırsat vermeden hemen açıyor. güvende hissediyorum kendimi. şuanda Hüseyin Bey'e gebelik takibi yaptıran başka arkadaşlar yok mu acaba?

Tebriklerrrrr....harika bir 9 ay dilerim. Bende pazartesi gideyim sanırım 2. Yolda benim....bu ay tık yok bende

Tebriklerrrrr....harika bir 9 ay dilerim. Bende pazartesi gideyim sanırım 2. Yolda benim....bu ay tık yok bende

teşekkür ederim, inşallah sorunsuz bir 9 ay olur.4.ayı bitirdim çok şükür bir problem olmadan umarım kalan kısımda sorunsuz geçer. ayyy ne güzel 2. demek, hayırlısı olsun. bugün salı oldu gittiniz mi dün Hüseyin Bey'e?

Merhaba ben de 8 haftalık hamiş olarak yeni katıldım aranıza. Hüseyin beyle yeni tanıştık yorumlarınız rahatlı beni.. umarım ben de sizler kadar memnun ve mutlu olurum bu konuda..

Merhaba ben de 8 haftalık hamiş olarak yeni katıldım aranıza. Hüseyin beyle yeni tanıştık yorumlarınız rahatlı beni.. umarım ben de sizler kadar memnun ve mutlu olurum bu konuda..

tebrikler,hayırlısı olsun..Hüseyin Bey'i seçtiğine hiç pişman olmayacaksın merak etme...güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.ben de 19.haftamdayım.umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza..

teşekkuler iyi dilekleriniz için. doğum için konuştunuz mu hiç? nerede yapmayı planlıyorsunuz?

hayır henüz konuşmadım doğum için.haftaya kontrole gittiğimde konuyu biraz açmayı planlıyorum.kent hastanesi,çınarlı ya da medical parkta doğum yaptırıyormuş Hüseyin Bey.çınarlı toplam 4500 tlyi buluyor (hastane+doktor),kent hastanesi 5000 küsür,medical parkı bilmiyorum.yakın zamanda bi tanıdığım doğum yapacakta Hüseyin Bey de ondan öğrendim bu ücretleri.ben hiç bilemiyorum nerede yapacağımı.özel sağlık sigortası da yok,baya pahalıya patlayacak gibi.

:) aynı durumdayız.. Benim de yok özel sağlık sigortam..Sgk var ama o da bi işe yaramıyor. ikili üçlü tarama testlerini nerede yaptırdın? dr. beyin önerdiği bi yer oluyor mu?

:) aynı durumdayız.. Benim de yok özel sağlık sigortam..Sgk var ama o da bi işe yaramıyor. ikili üçlü tarama testlerini nerede yaptırdın? dr. beyin önerdiği bi yer oluyor mu?

hastanelerde doktor kalmadıki sgk bir işe yarasın.bi de benim isteğim normal doğumdan yana asistanların eline kalmak var.onlara da sırf tahlil için gidince bile bi havalardalar.ikili testimi Hüseyin Bey'de yaptırdım.bi de dörtlü test var onu da aynı şekilde yaptırdım.test başına 100 tl ödedim.önerdiği bir yer olmuyor zaten genelde ücretler böyle.devlet hastanesinde yaptırmak istersen gidebilirsin tabi.

devlet hastanesiyle uğraşılmaz dediğin gibi..ben de Hüseyin beye yaptırırım. 100 lira bişey değilmiş.. devlette çekeceğin sıkıntıya değmez..İlk gebeliğin mi? Normal doğum düşünmen güzel.. Ben de normal isterdim ama sezeryan olacak mecbur. tüp bebek benimki normal yaptırmıyorlar bildiğim kadarıyla..

evet benim ilk gebeliğim. Normal doğum düşünüyorum demek şimdilerde güzel de son haftalara gelince yusuf yusuf olur muyum bilemem :) tüp bebek demek,1 ay kadar önce bir arkadaşım doğum yaptı onun da tüp bebekti. o da sezaryandı ama o isteseydi doktoru normal de olabileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Hakkımızda hayırlısı neyse nasıl sağlıklı doğacaklarsa öyle olsun canım.

merhaba bende yeni öğrendim hamile olduğumu..daha önce gittiğim herhangi bir doktor yok..şimdi araştırmaya başladım.doktor seçiminde biraz tedirginim aslında..samimi ve konuşkan bir doktor olsun istiyorum. siz memnun kaldınız mı ? bir de muayene ücreti ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…