hüseyin bey detaylı ultrasonu kendisi mi yapıyor bilginiz var mı acaba? Ve hangi haftayı tercih ediyor??
**
merhaba canım bende Huseyın beye gıdıyorum ve cok memnunum.Son gittiğimde çok güzel esprilerle kahkahalarla muayene oldum.kent hastanesının dogum ucretını dun tel ıle ogrendım normal 2300 tl,eryan 2600 tl dıyorlar.ancak huseyın beyın dogum ucretı nedır bılemıyorum ve merak edıyorum.bılen varsa lutfen paylassın.Bu arada kent hastanesınde ozel dogum fotografcısı var onuda ıstıyorumm :)))
Ben de hamileyim ve doktorum Hüseyin Ceyberi. çok memnunum kendisinden. çok ilgili. her aradığımda telefonun ikinci kez çalmasına fırsat vermeden hemen açıyor. güvende hissediyorum kendimi. şuanda Hüseyin Bey'e gebelik takibi yaptıran başka arkadaşlar yok mu acaba?
Tebriklerrrrr....harika bir 9 ay dilerim. Bende pazartesi gideyim sanırım 2. Yolda benim....bu ay tık yok bende
Merhaba ben de 8 haftalık hamiş olarak yeni katıldım aranıza. Hüseyin beyle yeni tanıştık yorumlarınız rahatlı beni.. umarım ben de sizler kadar memnun ve mutlu olurum bu konuda..
teşekkuler iyi dilekleriniz için. doğum için konuştunuz mu hiç? nerede yapmayı planlıyorsunuz?
:) aynı durumdayız.. Benim de yok özel sağlık sigortam..Sgk var ama o da bi işe yaramıyor. ikili üçlü tarama testlerini nerede yaptırdın? dr. beyin önerdiği bi yer oluyor mu?
Merhaba ben de 8 haftalık hamiş olarak yeni katıldım aranıza. Hüseyin beyle yeni tanıştık yorumlarınız rahatlı beni.. umarım ben de sizler kadar memnun ve mutlu olurum bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?