İzmir ici cetrodite nerede bulabilirim

Maviesra

Canım oğlum 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.303
6.394
148
Amh düşük yumurtalarım erken çatlıyor 3 tedavi hazırlanıyorum cetrodite nerede bulabilirim kimlerin elinde var yada

Canim bizim gruptaki mavisasaya sordun mu ? O nerden bulunabilecegini biliyordu sanirim

Sorayım bi canim TheDandelion
MaviSasa234 canimmm cetrodite için nereyi aramamız lazım özelden yazsana bana
Kuzu ben ecza odasını aramasını söylemiştim. Senin evine yakın eczanenin bölge müdürüne ulaşıp Eczacıların wp grupları var. Oradan paylaşırlarsa daha kolay bulursun.

Kuzu ben ecza odasını aramasını söylemiştim. Senin evine yakın eczanenin bölge müdürüne ulaşıp Eczacıların wp grupları var. Oradan paylaşırlarsa daha kolay bulursun.
Tamam yarın arım bugün kapalıdır canim ozaman

Amh düşük yumurtalarım erken çatlıyor 3 tedavi hazırlanıyorum cetrodite nerede bulabilirim kimlerin elinde var yada
Aynı durumu yaşadım ben ama cetrotide kullandığım halde çatladı yumurtalar sen kullandığın halde mi çatladı

Aynı durumu yaşadım ben ama cetrotide kullandığım halde çatladı yumurtalar sen kullandığın halde mi çatladı
Eevet ilk tedavimde kullandım ikincide kullanmadim ikisinde de çatladı sizinde mı amh düşük nasıl önlem alincak peki

Eevet ilk tedavimde kullandım ikincide kullanmadim ikisinde de çatladı sizinde mı amh düşük nasıl önlem alincak peki
Evet daha önce konuşmuştuk sizinle. Benimde 002 idi amh. Bu durum ilk kez başıma geldi. Öncesinde hiç olmamıştı. Kısmet çıkan o yumurtalar bile hormonlarımıza iyi gelmiştir eminim.

Bende cetrotide var 4 kutu. Lazım olmazsa sonradan veririm de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…