Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ıstanbulda canim izmir içi bulmam lazım soğuk zincir şuan para ile bile zor bulmak dedi eczacıCanim bizim gruptaki mavisasaya sordun mu ? O nerden bulunabilecegini biliyordu sanirim
Kocaelinde bir arkadaşa da yardımcı olmustu hatta nereyi araması konusundaO ıstanbulda canim izmir içi bulmam lazım soğuk zincir şuan para ile bile zor bulmak dedi eczacı
Sorayım bi canimKocaelinde bir arkadaşa da yardımcı olmustu hatta nereyi araması konusunda
Kuzu ben ecza odasını aramasını söylemiştim. Senin evine yakın eczanenin bölge müdürüne ulaşıp Eczacıların wp grupları var. Oradan paylaşırlarsa daha kolay bulursun.Sorayım bi canimTheDandelion
MaviSasa234 canimmm cetrodite için nereyi aramamız lazım özelden yazsana bana
![]()
Tamam yarın arım bugün kapalıdır canim ozamanKuzu ben ecza odasını aramasını söylemiştim. Senin evine yakın eczanenin bölge müdürüne ulaşıp Eczacıların wp grupları var. Oradan paylaşırlarsa daha kolay bulursun.
Aynı durumu yaşadım ben ama cetrotide kullandığım halde çatladı yumurtalarAmh düşük yumurtalarım erken çatlıyor 3 tedavi hazırlanıyorum cetrodite nerede bulabilirim kimlerin elinde var yada
Eevet ilk tedavimde kullandım ikincide kullanmadim ikisinde de çatladı sizinde mı amh düşük nasıl önlem alincak pekiAynı durumu yaşadım ben ama cetrotide kullandığım halde çatladı yumurtalarsen kullandığın halde mi çatladı
Evet daha önce konuşmuştuk sizinle. Benimde 002 idi amh. Bu durum ilk kez başıma geldi. Öncesinde hiç olmamıştı. Kısmet çıkan o yumurtalar bile hormonlarımıza iyi gelmiştir eminim.Eevet ilk tedavimde kullandım ikincide kullanmadim ikisinde de çatladı sizinde mı amh düşük nasıl önlem alincak peki
Yer neresi benim tedavim ekim sonu kasım başı başlarBende cetrotide var 4 kutu. Lazım olmazsa sonradan veririm de .
Merhaba , fazla cetrotide varmı elinizde. Tedavim için bulamıyorum hiçbir yerdeBende cetrotide var 4 kutu. Lazım olmazsa sonradan veririm de .