İZMİR İÇİN TÜP BEBEK MERKEZİ YARDIMMM!!! :(

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaşlar merhaba

Size çok ihtiyacım var 2 yıldır çocuk istiyoruz eşimde sperm ve hareket sorunu var sperm sayımız 90binde hareketli sayımız %3 6 ay önce amelyat oldu ama üroloğumuz biran önce tüp bebek yapmamızı önerdi ve sperm dondurma işlemii yapmamız gerekiyomuş bu konuyla ilgili tercübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ve izmirde en iyi tüp bebek merkezi arıorum nolur yardımcı olun artık umutların tükendiği yerdeyim L

Canım merhaba ben de izmir'de tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ayki adetimi bekliyorum histereskopi için. Merkez olarak Smyrna art ı tercih ettim doktor olarak Funda hanım ya da Şaban bey den birini tercih edeceğim. Genel olarak iyi şeyler duydum. Bir de izmir'de merkez olarak İrenbe tüp bebek merkezinden memnun olanlar var. İnşallah hayırlarla bebişini kucağına alırsın:anneadayı:

Yüzde oranları yüksek bir merkez seçmeye özen göster ..
Embriyolog ve doktor çok önemli bu konuda .. Ve tabi psikolojik olarak seni rahat hissettirmeleri de

Arkadaşlar merhaba

Size çok ihtiyacım var 2 yıldır çocuk istiyoruz eşimde sperm ve hareket sorunu var sperm sayımız 90binde hareketli sayımız %3 6 ay önce amelyat oldu ama üroloğumuz biran önce tüp bebek yapmamızı önerdi ve sperm dondurma işlemii yapmamız gerekiyomuş bu konuyla ilgili tercübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ve izmirde en iyi tüp bebek merkezi arıorum nolur yardımcı olun artık umutların tükendiği yerdeyim L
smyrna art'ı tavsiye ederim.ben orda yaptırdım.işlerini gerçekten önemsiyorlar..Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba

buldunuz mu bilmiyorum irenbe'de 2 başarısız denemem var, medical park'a yeni başladım daha iyi olacaını düşünüyorum

prof. dr erol tavmergen alsancak tavsiye ediyorum butun stres ve skıntılarından arınıp yeniden doğmuş gibi başlayacaksın umut dolu yolculuguna emin ol artık yüzün gülecek banada dua edeceksin :) diğerlerini tavsiye etmiyorum tek geçiyorum böyle bir dr yok :) bana güven

Merhaba ben de Erol Bey e gitmeyi dysunuyorum. Suan tedavi goren hastasi var mi? Daha detayli bilgi almsk istiyorum

Back
X