Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaEVET BENİMDE TRANSFERİM YARIN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA.. ÜMİT HANIMLA 1 AŞILAMA DENEYİMİMİZ VAR OLUMSUZ SONUÇLANAN
İnşallah aminnGüzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
Merhabalar baya zaman geçti ama yinede cevaplamak istedim. Bende Ümit hocanın hastasıyım ve çook başarılı ve herşeyden önce ilgi gösteren bir insan var karşınızda. 2015'te tüp bebek tedavisi uygulandı, gebe kaldım yanlız plasenta previa olduğu için erken Doğuma sebep oldu. 24 haftalık gebeydim bebeğimizin nefesi yeterli gelmedi maalesef, kızımız cennet kuşumuz oldu. Bu sene tekrar denedik 10 gün önce 2 embriyo transferi oldu bu Perşembe tahlil olacak bakalım Rabb'im ne nasip eder. Rabb'im herkese hayırlı evlat nasip etsin İnşaAllah. Uzun bi süreç bu tedaviler sabır ve tevekkül ister, Rabb'im neylerse güzel eyler.Selam kızlar irenbe ümit inceboz hastalari burda mi ? :)
Başladınız mı tedaviye? Ben gittim, muayene oldum. AMH tahlili verdim. Vitamin verdi Dr eşime ve bana. Dün de histeroskopi ile rahimi kontrol etti. Bugün döndük. Doğum kontrol hapına başlayacağım yakında adet düzenlemek içinmiş. Regl olunca tekrar İzmir’e gideceğim bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay yumurta ilaçlarına başlayacağız. Bu arada doktorum Kaan BozkurtBen de aynı Melinx :)
İrenbe’de Kaan Bozkurt doktorum. Benim yumurta rezervimde azalma var. Yaşım da 40 oldu artık. Gecikmeden başlamak istedim.Hayırlı olsun, ben daha başlamadım hala tam kararlaştıramadım ,kafam çorba
Siz nerde başladınız?
Adetin 3. günü muayene oldum ve amh testi için kan verdim. doktor eşimden sperm testi vermesini istedi benden de histeroskopi istedi ( Rahimi kamerayla kontrol ediyorlar) Bu işlemler için randevu aldık onları da sonraki 4 gün içinde hallettik. Şimdi vitamin kullanıp bir sonraki adeti bekliyoruz bir de Doğum kontrol hapı verdi.Ben 44 yaşındayım işim çok zor. Ne kadar sürdü işlem ve testler? Yani ilk başvurduğun tarihi merak ettim
Teşekkürler canım sen de çok gecikmeden git bir an önce.Çok teşekkür ederim Melinx ,inşallah iyi sonuçlar alırsın
Canım merhaba, hayırlı olsun tedavin, benim de 3 düşük 1 dış gebeliğim var, yaş 35 artık beklemek istemiyorum. Kaan beyi takip ediyorum çok güzel yorumlar var hakkında. Fiyat konusunda ne dediler? Beni bu konuda biraz bilgilendirebilir misin?İrenbe’de Kaan Bozkurt doktorum. Benim yumurta rezervimde azalma var. Yaşım da 40 oldu artık. Gecikmeden başlamak istedim.
Merhabalar canım geçmiş olsun. Transfer ve yumurta toplama 5500 dediler (daha yaptırmadık). İlk muayene 300 verdik. 180 AMH ölçümü 60 sperm testi, 720 vitaminlere verdik. 1000 TL histeroskopi tuttu. Diğer tahlilleri devlette yaptıracağız. Daha bundan sonra ne tutar bilmiyorum yumurta uyarıcı ilaç almadık daha, yumurta takibi falan ücretli mi onu da bilmiyorum ama doktor çok iyi bir doktor. Çok güveniyorum ona, o yüzden histeroskopide anestezi verileceği zaman hiç korkmadım.Canım merhaba, hayırlı olsun tedavin, benim de 3 düşük 1 dış gebeliğim var, yaş 35 artık beklemek istemiyorum. Kaan beyi takip ediyorum çok güzel yorumlar var hakkında. Fiyat konusunda ne dediler? Beni bu konuda biraz bilgilendirebilir misin?
Anladım canım, bizim dosyamız tam. Amh, genetik, pıhtılaşma, spermiyogram var. İki kez histeroskopi de oldum acaba tekrar mı yaparlar ki? Trasfer ve yum toplamaya iyi fiyat vermişler. Uyarıcı ilaçlar yaklaşık 2000-2500 civarı tutuyor dedi medical park bana.Merhabalar canım geçmiş olsun. Transfer ve yumurta toplama 5500 dediler (daha yaptırmadık). İlk muayene 300 verdik. 180 AMH ölçümü 60 sperm testi, 720 vitaminlere verdik. 1000 TL histeroskopi tuttu. Diğer tahlilleri devlette yaptıracağız. Daha bundan sonra ne tutar bilmiyorum yumurta uyarıcı ilaç almadık daha, yumurta takibi falan ücretli mi onu da bilmiyorum ama doktor çok iyi bir doktor. Çok güveniyorum ona, o yüzden histeroskopide anestezi verileceği zaman hiç korkmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?