İzmir Karataş Hastanesinde doğum yapanlar

canım seninle konuşmuştuk sanki Umur beyle ilgili yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
ne kadar demişt sana doğum için?normal sezeryan?

Ne zaman isterseniz gerek doktor doğum vb gerekse izmir hakkında istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz..

selam...yarın mete tarcandan randevum var..31 haftayı geride bıraktım...bişi daha sorucam..ben epidural normal doğum düşünüyorum... mete tarcan ile yarın konuşucam..bunun için karataş hastanesi uygun şartları ve imkanları var mıdır acaba?? tüm fikirleriniz ve bilgileriniz için teşekkürler...

Ben de epiduralle normal doğum yapmak istiyordum ama nasip olmadı, Mete bey o zaman, karataşta olur demişti..ama dediğim gibi mete bey sezaryenci bi doktor, sizi son haftalarda plesentada kireçlenme var almamız lazım bebeği diyip 38+1 de sezaryene alabilir..

merhaba bir şey sormak istiyorum sana
ben de karataş'ta doğum yapmak istıyorum doktorum dışarıdan gelecek kısmetse
o şekilde olursa fiyatlar nasıl olacak
sezeryan,normal vs
bilgin var mı acaba?

konuştun mu canım mete beyle doğum ücretini.

arkadaşlar bende kordon kadın doğumdaki gonca aksoy a gidiyorum şu anda 7 haftalık hamileyim gonca hanım karataş ile anlaşmamız var dedi bana ama sizce nasıl bir doktor ki gonca hanım biraz genç ama tecrübelimi bilmiyorum daha önce gonca hanımın doğum yaptırdığı kişiler varmı aramızda

karataş hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı arkadaşlar?

slm, ben karataş hastanesinde kasım ayında doğum yaptım. epidural sezeryan oldu doğumum. hastane hiç temiz değil. çocuk doktoru suratsızın teki. sırf gelip çocuga bakmak için geldiği besbelli. ilgisiz bir doktor. amma ve llakin kadın doğum doktoru osman bey harika biri. ona çok güveniyorum. sağolsun bebeğimi sağsalim kucağıma verdi.zaten o pis hastaneyi tercih etmemin tek sebebi osman bey. geçmiş olsun sana. sağlıklı hamililik süreci ve kolay doğum diliyorum..

benim aklım karıstı ilk msj larda hastane çok temiz guzel denmiş fakat son msj da pis bir hastane oldugu soylenmiş?ben karataşı merak ediyorum temiz mi ? Dr hemişire vs filan nasıl iyi ilgileniyorlar mı ?

bende 25 haftalık hamileyim. ve doktorum osman çelik bey. hastanenin öncesini bilemem ama şuan yeni tadilattan çıktı ve tertemiz. ayrıca hem osman bey hemde yardımcı hemşire çok güleryüzlü ve ilgililer. benim bütün arkadaşlarımda bu hastanede doğum yaptı, çok ta memnun kaldılar...

Tesekur ederim birde burdaki dr lar icin sezeryan yanlisi gibi yazilmis senin arkadaslarin sezeryan mi oldu hep yoksa normal dogum olanda oldumu

merhaba arkadaslar bende karatasta dogum yaptım çünkü doktorum aysel hnm bu hastaneye gecmişti ... 24 ekım 2014 dogum oldu . dogumun cok zor olmasına ragmen doktorum üstesinden geldi ona gercekten cok guvendık cok sukur bır sorun yasanmadı. fakat dogumhane odası yatagı cok eskı . sallanıyor ayak koyacak yerler. kesınlıkle yenılenmesı gerekır, orda dogum yaparken düşer insan ... ben normal dogumdan acil sezeryana gectıgım ıcın ıkı tarafıda bılıyorum gordüm. .hastanenın temızlıgı gayet ıyıydı bence fakat ebelerinden pek memnun kalmadık ılgılenmıyorlar suratlar asık tersleyenler bıle var o anda yapabılcek bırseyı olmuyor ınsanın moral bozuklugundan baska bırsey degıl... medıfemadakı sekreterler falan harıkaydı hepsı guler yuzlu ve yardımsever ılgılenıyorlardı ...
karatas'ın ınsan kaynakları departmanı cok ılgılı fakat olay oraya yansımadan çözülse ya çözülmüyor... ıllakı sıkayet mı etmek gerek evet bu hastanede böyle... Allahtan insan kaynakları cok ılgılı yoksa ınsan bır daha karatasın onunden gecmemeye yemın edecek ... Allah düşürmesin .. aminn...

karatas 24 10 2014 dogum yaptım fıyat 1.200 epıdural normal , normal, sezeryan hepsının fıyatı aynı....

Merhaba,
Karataş hastanesinde kim yaptı doğumunu ya da hangi doktora gidiyordun???

Merhabalar..25 yasinda ve 30 haftalik hamileyim.. Planli bir gebelikti ve 4.haftadan beri ozel bir doktora gidiyorum. Dogum yaklastikca haliyle masraflarida artiyor insanin.. Karatasta kendi doktorumla dogumu dusunuyordum fakat disaridan doktor olunca cok daha maaliyetli olucak buda bizi epey zor durumda birakicam.. Sizlere sorum su ben cok aksi bi durum gelismedikce bebek ve ben tehlikeye girmedigim surece kesinlikle normal dogumdan yanayim. Doktorumda oyle bir doktor. Fakat fiyattan dolayi karatasin kendi kadrosundan bir kadin dogumcuya gecmeyi dusunuyorum. Tecrubelerinize dayanarak bana en iyi olani onerirmisiniz.. Simdiden tesekkur ederim.. Herkese mutlu saglikli dogumlar..

selam kızlar bu hastanede yumurta takibine başlıcam nisan da ama hangi doktorla karar veremedim,lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi???

Hanımlar merhaba doktoruma danisacagim ama öncesinde bilgisi olan varsa karatasta doğuma eşleri de alıyorlar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…