- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
selamlar benimde dr um umur yenseldi
fakat fiyatkonusunda anlaşamadık umur beyle
ben şimdi karataş hastanesi dr larından osman çelik beye gitmeye başladım
çok sakin ve şeker bir dr..hastanede zaten bilindik..bi fark olduğunu görmedim açıkcası
umur beyde kuş kondurcak hali yok yani..işlem aynı hastane ameliyathane aynı..
Ne zaman isterseniz gerek doktor doğum vb gerekse izmir hakkında istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz..
selam...yarın mete tarcandan randevum var..31 haftayı geride bıraktım...bişi daha sorucam..ben epidural normal doğum düşünüyorum... mete tarcan ile yarın konuşucam..bunun için karataş hastanesi uygun şartları ve imkanları var mıdır acaba?? tüm fikirleriniz ve bilgileriniz için teşekkürler...
karataş hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı arkadaşlar?
Merhabalar, öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Ben doğum yapalı tam 2 yıl oldu..hala yıllık kontrollerim için mete beye gidiyorum..annemin de kontrollerini kendisine yaptırıyoruz..Mete bey ege ünv mezunu bir doktor, uzmanlığını da orada yapmış..benim için ege mezunu olması önemli bir kriter..her ünv nin eğitimi aynı değil çünkü..Mete bey işine çok sağdık bir doktor, 24 saat telefonu açıktır, kendisine bilgilendirmek için bile aramanız gerektiğinde cep telefonunu verir ve lütfen akşam 9 dan sonra arayın der, mesai ve doğumlar bittikten sonra yani..
Biz ailecek en çok mete beyin pozitif yanını seviyoruz, insana çok destek oluyor, hep gülüyor, hep mütevazi, insanı bir fazlasına zorlamıyor, günümüzdeki ekonomik güçlükleri biliyor, anlıyor..Ayrıca deneyimli de..en yakın arkadaşımın da doktoru aynı zamanda, benden 18 gün önce mete beyde doğumunu gerçekleştirdi..onun da hiçbir sıkıntısı olmadı, ne hastaneden ne doktor ne doğumdan ne dikişten vs vs..
Yalnız şunu belirtmek zorundayım, mete bey riske girmeyi sevmez, illa normal doğurtucam diye forseps, vakum vs kullanmaz..bunu zaten ilk muayeneye gittiğinizde hemen en başta söyler..Ama normal doğum olursa da severek ebeliğini yaparım der..mete bey için sezaryen yanlısı bir doktor diyebilirim..
Ayrıca mete bey, aliağa devlet hastanesi başhekimliğinden emeklidir..Yaklaşık 4 sene önce eşini kaybettiği için işine aşıktır, işinden başka hayatı neredeyse yoktur..mavişehirde oturur, bayramlarda bile buralardadır, bir bayram tatilinde tanıdığımın normal doğumuna girmiş doktordur..candır o can[/QUOT
Yaklaşık 5 aydır Mete Beye gidiyorum. Çok pozitif ve insan canlısı bir doktor. Onu görünce doktorlara karşı önyargım kırıldı doğrusu. Alçakgönüllü, ilgili ve güleryüzlü..Daha ne olsun? Doğum konusunda kararsızım. Mete Bey Karataş, Kent ve Kocaman Hast. doğum yaptırıyor. Ancak bu hastanelerde bildiğim kadarıyla küvez ve yoğun bakım ünitesi yok. Bu nedenle kararsızım. İstediğim yoğun bakım ünitesi ve küvezi olan, bir doğum fotoğrafçısıyla anlaşmalı ve fiyata fotoğraflar ve özel odası ve oda süslemesi de dahil olan bir hastane....Bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar?Geç kalmak da istemiyorum, çünkü bazı hastaneler belli bir hafta limiti koyuyorlar ve bu hafta geçildiiğnde kabul etmiyorlarmış..
karatas 24 10 2014 dogum yaptım fıyat 1.200 epıdural normal , normal, sezeryan hepsının fıyatı aynı....
Merhaba,merhaba arkadaslar bende karatasta dogum yaptım çünkü doktorum aysel hnm bu hastaneye gecmişti ... 24 ekım 2014 dogum oldu . dogumun cok zor olmasına ragmen doktorum üstesinden geldi ona gercekten cok guvendık cok sukur bır sorun yasanmadı. fakat dogumhane odası yatagı cok eskı . sallanıyor ayak koyacak yerler. kesınlıkle yenılenmesı gerekır, orda dogum yaparken düşer insan ... ben normal dogumdan acil sezeryana gectıgım ıcın ıkı tarafıda bılıyorum gordüm. .hastanenın temızlıgı gayet ıyıydı bence fakat ebelerinden pek memnun kalmadık ılgılenmıyorlar suratlar asık tersleyenler bıle var o anda yapabılcek bırseyı olmuyor ınsanın moral bozuklugundan baska bırsey degıl... medıfemadakı sekreterler falan harıkaydı hepsı guler yuzlu ve yardımsever ılgılenıyorlardı ...
karatas'ın ınsan kaynakları departmanı cok ılgılı fakat olay oraya yansımadan çözülse ya çözülmüyor... ıllakı sıkayet mı etmek gerek evet bu hastanede böyle... Allahtan insan kaynakları cok ılgılı yoksa ınsan bır daha karatasın onunden gecmemeye yemın edecek ... Allah düşürmesin .. aminn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?