İzmir Karataş Hastanesinde doğum yapanlar

Hanımlar merhaba doktoruma danisacagim ama öncesinde bilgisi olan varsa karatasta doğuma eşleri de alıyorlar mı acaba ?
Canım burda gezerken senin yazına rastladım muhtemelen dogum yapmışsındır şuan eşlerin doğuma girmesi konusunda bi fikrin varmı

Merhaba :) evet doğum yapalı 7 ay kadar oldu dogumhaneye esimde girdi benimle ama normal doğum olduğu için bebeğim çıkana kadar o sancılı dönemde almak istemedi doktorum hem benim gerilmemem hem de eşimin gerilmemesi için . Bebegimin çıkış anında içeri aldı ve o anı birlikte yaşadık. :)

Anladım canım tşkr ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini bende çankaya tıp merkezinde taner karlıya başlicam yarın karataşta doğum yaptırıyomuş o yüzden merak ettim inşallah memnun kalırım

Teşekkür ederim :) benim doktorum Çankaya tıp ta Hasan Ulaş Başyurt idi. Sonsuz memnuniyet ile tavsiye ederim. Taner beyi duymadım bilemiyorum sanırım yeni gelmiş ama bir de Hasan beyi deneyin derim pişman olmazsiniz.

Teşekkür ederim :) benim doktorum Çankaya tıp ta Hasan Ulaş Başyurt idi. Sonsuz memnuniyet ile tavsiye ederim. Taner beyi duymadım bilemiyorum sanırım yeni gelmiş ama bir de Hasan beyi deneyin derim pişman olmazsiniz.
Malesef çok geç artık canım yarın sezeryana giriyorum taner bey yaptırcak doğumumu şuanda doktorumdan memnunum ama inşallah pişman olmam

O zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canım benim Allah razı olsun sen karataş hastanesinden memnun kaldınmı oda süslemesi felan yaptılarmı kuaför hizmeti aldınmı bide sezeryanmı normalmi yaptın çok soru sordum biliyorum ama çok stresliyim kusura bakma canım

Estağfurullah ben normal doğum yaptım ama bebeğim küvözde kaldı 10 gün kadar o yüzden kuaför ve çekim hizmeti bizde problemli oldu ama doğumdan sonra gelip söylüyorlar kuaför ve çekim var diye hazır olduğunda geliyorlar oda süslemesi yok sadece kapıda sus var yani.

Tam da doğum yaptığım gün yazışmışsınız :) Hasan Ulaş Başyurt'u kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim. Keşke çocuk doktoru da olsaydı Epidural sezeryan oldum. Ameliyat sonuna kadar hiç ama hiç sorun yaşamadım. Hatta o kadar çok korkutmuşlar ki beni ooo sezeryan buysa 10 tane doğururum dedim. Epiduralle ilgili de hiç sorun yaşamadım. Doğum karataş hastanesinde oldu. Hastane personeli özellikle bakım elemanı yetersiz bence. Normal doğuma filan denk gelirse haliyle o kişiyle ilgileniyor ve muhatap bulmak sıkıntı oluyor. Bilgilendirme konusunda da çok yetersiz ler resmen saklıyorlar. Formalite icabı kağıtları okuyup geçiyorlar. Kara yaşta doğurmak istemem bir daha ama doktorundan vazgeçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…