izmir karşıyaka da doğum için doktor tavsiyesi

Roseas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
5
0
1
34
Merhaba arkadaşlar, şuan şehir dışındayım Nisan sonu karşıyakaya taşınacağız ve Haziranda doğumum olacak inşallah, geldiğimde çok az zamanım kalacağı için doğru tercihi yapmak zorundayım deneyimleri olanlar doktor tavsiyesi bulunabilirse çok sevinirim, ayrıca doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim.

Karsiyaka da deqilde alsancakta ozlem gultekin var ben memnn kaldm tavsye ederim yanls klink olduqu icin doqum ucretini blmiyorum.

Roseas ben hamileliğimin çok başındayım ancak çok ince titiz bir araştırma yaptım...Bende Karşıyakada oturuyorum ancak deneyimlediğim ilk 2 doktor ve de daha yakın zamanda hamilelik geçiren arkadaşlarımlada uzun görüşmeler yapmam sonucu Ksk da olmayan bir doktora karar kıldım...Benim izlenimlerim şunlar...Bu iş iğrenç bir piyasaya dönüşmüş ve maalesef doktorlar normal doğum yapabilme şansına dahi sahipken son dakika bir sıkıntı var bahanesiyle sezeryane döndürüyor olayı...Sözde normal doğum yaptıranlarda sırf daha fazla beklememek için sunni sancı vs gibi müdahalelerde bulunuyor...Senin doğum tercihin nedir bilmiyorum ancak ben normal ve doğal doğum yapmak istiyorum eğer gerçek bir aksilik olmazsa...Ve hakikaten sezeryan olmam gerektiğini söylerse doktorum ona hakikaten güveniyor olmalıydım ve tam olarak doktorumu buldum üstelik içim çok çok çok rahat...çünkü insanlar uyandığı ve genelde normal doğum istediği için tüm doktorlar normali destekliyoruz tabi bir aksilik olmazsa diyor,ne var ki ne tesadüf hep bir aksilik çıkıyor son dakika doktorun ağzından çıkacak tek kelimeye muhtaç olduğunuz o hassas anlarda ve sizde otomatikmen peki diyorsunuz sezeryane...Sistemleri bariz böyle işliyor...Ksk ya gelince ben ilk Mitraya gitmiştim doğal doğumu desteklediklerini söyledikleri için ,ancak daha sonra yaptığım araştırmalarda ne kadar doğru bilmiyorum yanlış uygulamaları yüzünden davalık olduklarını öğrendim,ayrıca kendimi ticari yönü daha ağır basan bir kurumdaymış gibi hissettim.Yani kime gidersin bilmiyorum ama tek diyeceğim doktoruna güven ve o samimi,eğlenceli hallerine aldırma...Çünkü yeni stil bu...samimiyetsiz samimiyet halleri ve biz kadınları en rahat etkileyen enerjik,keyifli tavır...Araştırdığımda arkadaşlarımın çok iyi doktor dedikleri doktorlar için doğum anılarını dinlediğimde resmen işkence edildiğini gördüm,ama çoğu ameliyathaneye teyiple giren bir doktorun büyüsüne öyle kapılmış oluyor ki inan kendine yapılanı anlayamıyor ve ona çok iyi doktor diyebiliyor...Bunlar pazarlama taktiği.....Bence güven ve doğallık aslolan..Vucudumuza ve bebeğimizin gelişine saygı duyan birilerine ihtiyacımız var...

Umarım bulursun senin doğum anlayışına en yakın olan doktoru..Ve umarım bilinçli bir tercih yaparsın..Sağlıkla doğsun çocuğun inşallah..Ne yazmışım beee :)

Marselya çok teşekkür ederim beni gerçekten aydınlattın . Bende normal doğum istiyorum ve bunun için hazırlık yapıyorum fiZiksel anlamda. çok doğru anlatmıssın gerçekten piyasada büyük bir güven problemi var. Bu dönemde en ihtiyacımız olan şey yardımlaşma senin verdiğin bilgilerle en azından doktorumu karşıyakadan aramama kararı aldım bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Doğumuma 1 ay kala izmire taşıncak olmam beni çok düşündürüyor umarım sende bende bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz. Gerçekten güvenebildiğin bir doktor bulursan ve bunu benimlede paylaşırsan çok ama çok memnun olurum

Evet Roseas,doktorların gereksiz ünlerine kapılmamak gerekiyor...ama biz kadınlar makyajlanmış davranışları nedense daha çok önemsiyoruz...Ve gerçekten normal ve doğal doğumcu doktorların çoğu doğumları normal +epiduralsiz yada sunni sancısız yani doğal....Hakikaten müdale etmek gerektiğinde ediyorlar,ya da siz böyle olmasını tercih ettiğinizde...Ama diğer doktorlar son dakika bir aksilik olmazsa yalanı altında hastalarının hassasiyetlerini sömürüyor...Bir arkadaşıma doktoru çatı kontrolu yaparken ve arkadaşımın canı yandığında daha bunda canın yanıyor birde normal doğum istiyorsun diye demorilize etmişti arkadaşımı,çünkü dertleri sezeryan..Daha bisürü hikaye..Benim doktorum çatı kontrolune karşı doğum başlayana kadar,çünkü ona göre çatı yani kadının pelviks bölgesi beton değil ve doğumla beraberde açılabilir,bunu baştan kontrol edip açılmış normal,açılmamış sezeryan kararı vermiyor.Ayrıca normal doğum başladıktan sonra sezeryan kararı verilmesinin çocuğa faydaları var eğer sağlık o an sezeryanı gerektiriyorsa.Yani sezeryan en baştan değil normal doğum süreci başladığında hakiki bir aksilik olduğunda verilecek bir karar...Belki daha ekstrem durumlarda baştanda karar verilebiliyordur ama en azından çatın dar gibi saçma salak bir sebep sebep değil..

Medical park dr merve biçer karşıyakada canım

Evet marselya haklısın.Canım çok teşekkürler ilginden dolayı ben uzun bir süre cevap veremedim çünkü izmirde ev bakma sürecine girdik ve tam ters bir yön oldu gaziemirden tuttuk evimizi daha doktor arayışı içine bile giremedim haftaya eşyalarım gelicek sonra başlıcam artık kent hastanesini tavsiye ettiler taşındığım yerdeki insanlar ama bir çok yerde kentle ilgili mükemmel yorumlar bulamadım. Sevdiklerini geride bırakarak bilmediğin tanımadığın bir şehire taşınmak ürkütücü.Çok stresli bir dönem sakin olup haftaya araştırmalarıma başlıcam. Umarım aradığımı bulurum ve bu mutluluğu seninle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…