Saç Kesim Şekilleri izmir/karşıyakada güzel saç kesimi yapan kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadşlar karşıyakaya yenı taşındım saçlarıma kat attırmak istiyorum ama korkuyorum da kötü olacak dıye kestrip tavsiyesi olan var mı

boyası ve kesimi iyi olan, fiyatları da çok uçuk olmayan kuaför tavsiyeleri bekliyorum.

lütfen bilen arkadaşlar yardım etsinler:43:

kimse kuaför önermeyecek heralde. ama sanırım ben iyi birini buldum :D
benim bi arkadaşım karşıyaka çarşıda turgay ve mehmet team kuaförü önerdi. saçını siyahtan sarıya boyatmak için gitmiş, ben yapmam hem sana yakışmaz hemde saçların mahvolur demiş. en az yarım saat konuşup arkadaşımı yüzüne yakışacak başka bir renge ve kesime ikna etmiş. hem ilgililermiş hemde işlerinin ustası. ayrıca saçını sarıya boyatsaydı en az 200 tl ödeyecekken, 50 tl ödemiş ve çıkmış. ve şimdi hem saçının kesimine hemde rengine ( küllü bi renk) bayılıyor. yani paraya değil yaptığı sanata saygı duyan bir kuaförmüş anladığım kadarıyla. karşıyaka çarşıda mangonun karşısındaymış.

sizin var mı bu kuaförle ilgili bildiğiniz birşey?

kimse kuaför önermeyecek heralde. ama sanırım ben iyi birini buldum :D
benim bi arkadaşım karşıyaka çarşıda turgay ve mehmet team kuaförü önerdi. saçını siyahtan sarıya boyatmak için gitmiş, ben yapmam hem sana yakışmaz hemde saçların mahvolur demiş. en az yarım saat konuşup arkadaşımı yüzüne yakışacak başka bir renge ve kesime ikna etmiş. hem ilgililermiş hemde işlerinin ustası. ayrıca saçını sarıya boyatsaydı en az 200 tl ödeyecekken, 50 tl ödemiş ve çıkmış. ve şimdi hem saçının kesimine hemde rengine ( küllü bi renk) bayılıyor. yani paraya değil yaptığı sanata saygı duyan bir kuaförmüş anladığım kadarıyla. karşıyaka çarşıda mangonun karşısındaymış.

sizin var mı bu kuaförle ilgili bildiğiniz birşey?

ben de turgaya saçımı kestirmiştim ve memnun kalmıştım ve yıllardır buraya giden öğrt. arkadaşlarım var. kesim 25 tl. tavsiye edebilirm yani. koton ile özba nın arasındaki iş merkezinde...

Karşıyaka atakentte palet kuaförü tek geçerim ben bornovadan gidiyorum %100 memnunluk herkese telefon bilgilerini de verebilirim şunu da ekleyeyim kuaförün sahibi falan değilim reklam da yapmıyorum ki forumdaki arkadaşlar ne işle uğraştığımı bilirler

valla sahilin karşısında bi kuaför önerdiler dr ye gelmeden dediler ama ben tanşasın karşısındaki kuaföre gittim.çok da öyle paralar falan veremem ya.kestirdim bi de kırık fön yaptırdım 15 tl verdim valla güzel kestiler

karşıyaka çarşıda karakol sokağında (deniz sineması karşısında 2.katta) KUAFÖR TOPRAK var onu önereblirim size. kesimi güzel .15 tlye kesiyo.

Son düzenleme:
Merhaba.

Karşıyaka da hem güzel hemde uygun fiyata saç kesimi yapan bir yer arıyordum. Forumda 3 kişi Karşıyaka çarşıda ki Kuaför Toprağı önermişti. Çok fazla önerisi olan olmadığından 3 kişinin önermesi iyi gibi geldi. Saç kesimi için gittim ve kuaför Toprak hakkında ki yorumlarımı şöyle sıralayabilirim.

1.Kesim 15 lira. Fön dahil değil. Makul... (Gittiğimde hiç müşterisi yoktu.)
2.Temiz değil. Saç yıkama küveti...Kullandığı malzemeler... (Saçlarım sürekli kaşındı psikolojik olarak.)
3.Müşteri ile iletişimleri hiç iyi değil. Güler yüz hiç yok.
4.Saçlarımın sadece uçlarından kestirmek için gittim.Boyu kısalsın istemedim. 4 cm kadar kısaldı boyu.
5.Saçlarımı iki yana ayırarak kullanıyorum genelde ve sol taraf sağ taraf'dan bariz daha uzun kesilmiş,bunu orada nasıl fark etmedim bilemiyorum ve bunun içinde tekrar kuaföre gitmem gerekecek. buda şu anlama geliyor saç boyum dahada kısalacak. :(

Toprak kuaför tecrübem bu.Ben önermiyorum.

Karşıyaka civarında kesimi, kaş alması ve fiyatları iyi olan bir kuaför biliyorsanız önerir misiniz. İyi bir kuaför bulayım ve tekrar kuaför arayışına girmeyeyim istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Evt canimhatta bende tavsiye edenler arsaindaydim. İlk arkadasin tavsiyesiyle gitmistim rofleyi super yapmisti ve kesimide onler uzun arkaya dofgru kisalan bie model var ya ondan yaptirmist cok guzeldl kesimide. Bende kesim icin gittim kahkullu katli bir sey kestirmistim memnun kalmistim ama .2. Ve 3. Gidislerimden sonfra vazgectim .kesimi ve boyayi toprak yapmamaya basladi .bakir renk sacimi yaninda calisan elemeni boyadi ve morumsu bir kizila cevirdi . Ve memnuniyetsizligimi soylememe ragmen beni o sacla ugurladilar. O saci duzeltmek icin bostanlidan bir kuafore gittim musterim oldugu icin indirimle hallettim saci. Bes karis suratla is yapiyorlar. Ve de kapali ortamda sigara icirtiyorlar mahalle kuaforlerinden farki kalmamis.zaten musterisinde de baya bir azalma oldugununuda fark ettim.1senedir gitmitorum oraya ve kimseyede tavsiye etmem kuafor toprgi

Evt canim hatta bend kuafor topragi tavsiye edenler arsaindaydim. İlk arkadasin tavsiyesiyle gitmistim .arkadasimin roflesini super yapmisti ve kesimide onler uzun arkaya dogru kisalan bir model var ya ondan yaptirmisti cok guzeldl kesimide duzgun simtrikti. Bende kesim icin gittim kahkullu katli bir sey kestirmistim memnun kalmistim ama .2. Ve 3. Gidislerimden sonra vazgectim .kesimi ve boyayi toprak yapmamaya basladi .bakir renk sacimi yaninda calisan elemani boyadi ve morumsu bir kizila cevirdi . Ve memnuniyetsizligimi soylememe ragmen beni o sacla ugurladilar. O saci duzeltmek icin bostanlidan bir kuafore gittim musterim oldugu icin indirimle hallettim saci. Bes karis suratla is yapiyorlar. Ve de kapali ortamda sigara icirtiyorlar mahalle kuaforlerinden farki kalmamis.zaten musterisinde de baya bir azalma oldugununuda fark ettim.1senedir gitmitorum oraya ve kimseyede tavsiye etmem kuafor topragi. Simdi iyi bir kuafor buldum mu hayir o deneimden sonra o mor sactan sonra boyamida kendim yapiyorum yani. K.yaka bostanli civarinda tavsiyesi olan varsa cok iyi olur kizlar

Arkadaslar benim saclarim belimde ydi ve rahat 4 parmak kesildi ben istemedigim halde okadar 4 parmak kesilmesine ragmen sacta hala hatalar olunca baska yere gitmek zorunda kaldim:(ama kuaforun ismini cok iyi hatirlamiyorum bi hemşire arkadasim solemisti gittim memnun kaldim k.yaka mango karsisi addax giyim mağazasını n 2ci katindaydi denemenizde fayda var birde ölçülü kas alimi yapiyolar prof. Calisiyalar

Arkadaslar benim saclarim belimde ydi ve rahat 4 parmak kesildi ben istemedigim halde okadar 4 parmak kesilmesine ragmen sacta hala hatalar olunca baska yere gitmek zorunda kaldim:(ama kuaforun ismini cok iyi hatirlamiyorum bi hemşire arkadasim solemisti gittim memnun kaldim k.yaka mango karsisi addax giyim mağazasını n 2ci katindaydi denemenizde fayda var birde ölçülü kas alimi yapiyolar prof. Calisiyalar

5 mesajınız var 4 mesajınızda kuaför Nermin 'den bahsetmişsiniz..Umarım reklam yapmıyorsunuzdur..Kuaför Nermin siz olabilirmisiniz diye düşünmeye başladım....

Merhaba.

Karşıyaka da hem güzel hemde uygun fiyata saç kesimi yapan bir yer arıyordum. Forumda 3 kişi Karşıyaka çarşıda ki Kuaför Toprağı önermişti. Çok fazla önerisi olan olmadığından 3 kişinin önermesi iyi gibi geldi. Saç kesimi için gittim ve kuaför Toprak hakkında ki yorumlarımı şöyle sıralayabilirim.

1.Kesim 15 lira. Fön dahil değil. Makul... (Gittiğimde hiç müşterisi yoktu.)
2.Temiz değil. Saç yıkama küveti...Kullandığı malzemeler... (Saçlarım sürekli kaşındı psikolojik olarak.)
3.Müşteri ile iletişimleri hiç iyi değil. Güler yüz hiç yok.
4.Saçlarımın sadece uçlarından kestirmek için gittim.Boyu kısalsın istemedim. 4 cm kadar kısaldı boyu.
5.Saçlarımı iki yana ayırarak kullanıyorum genelde ve sol taraf sağ taraf'dan bariz daha uzun kesilmiş,bunu orada nasıl fark etmedim bilemiyorum ve bunun içinde tekrar kuaföre gitmem gerekecek. buda şu anlama geliyor saç boyum dahada kısalacak. :KK43:

Toprak kuaför tecrübem bu.Ben önermiyorum.

Karşıyaka civarında kesimi, kaş alması ve fiyatları iyi olan bir kuaför biliyorsanız önerir misiniz. İyi bir kuaför bulayım ve tekrar kuaför arayışına girmeyeyim istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba canım.buldun mu iyi bir kuaför?ben de kesim ve özellikle röfle için iyi ve makul fiyatlı bir kuaför arıyorum.o_O

Back
X