Tüp Bebek Merkezleri izmir kent hanstanesinde tüp bebek yaptıranlar buraya...

Ben tedavimi İsrael Beyde yaptırdım arkadaşım.Allaha hamd ve şükürler olsun ki hamileyim.Tek dileğim sağlıkla ve hayırlısyla bebeğimi kucağıma aldığım günüde görmek.İnşallah güzel haberler çoğalır,siz yeni mi başladınız tedaviye arkadaşım??

Ben tedavimi İsrael Beyde yaptırdım arkadaşım.Allaha hamd ve şükürler olsun ki hamileyim.Tek dileğim sağlıkla ve hayırlısyla bebeğimi kucağıma aldığım günüde görmek.İnşallah güzel haberler çoğalır,siz yeni mi başladınız tedaviye arkadaşım??

öncelikle hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagına almak nasip etsin.beim geçen yıl başladı tedavim ilk tüp bebek denememde gebelik oluştu fakat 9+5 haftalık ken gelişim geriligi nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım iki tanede dondurulmuş emriyom vardı onlarıda geçtigimiz ay ın 24 transfer edildi ssonuş negatif 2 ay sonra tekrar deniycem rabbim hepizin sesinni duysun inşallah neden tutmadıgını anlamadım doktorumuz süper ama biraz az konşuyo senin ilk denemenmiydi su an nekadarlıksın bide özel degilse sorunun neydi cnm.

Ben tedavimi İsrael Beyde yaptırdım arkadaşım.Allaha hamd ve şükürler olsun ki hamileyim.Tek dileğim sağlıkla ve hayırlısyla bebeğimi kucağıma aldığım günüde görmek.İnşallah güzel haberler çoğalır,siz yeni

Ne sorununuz vardı canım sizin

Back
X