canım israel aruh türkiyede bu işi en iyi yaparnlardan biridr olur mu hiç öyle şey olumszlukları her dr da yaşarsın zaten ama israel hoca bu işte ustadır eline su dökebilecek çok az dr vardır dokuz eylül asıl bu işte hiç iyi degildir daha yeni tanıdıgım bir arkaşdaım hamle kalması imkansızken şu an 5 aylık hamile ve kız bebek bekliyr ve yumurta olgunlaşmaıyordu yumurtlaması olmuoyrdu bence git ve görüş içine sinerse düşünürsün
arkadaşlar bende smyrnada başlamıştım ama vazgeçtim şimdi kent hastanesine devam ediyorum
bende kent hastanesinde tedaviye başladım hayılrlısı ile. israel bey'in hastasıyım. 5 güne kadar kısmetse yumurtalarım toplanacak. bu aşamaya kadar her gittiğimde mutlaka israel bey ve şükran hanımla görüşmem oldu. daha önce smyrna ile görüşmüştüm orada sadece hemşirelerle muhattap olabiliyordum. o yüzden oradan vazgeçtim. şükran hanım çok güler yüzlü. doktorum ciddi ama işini bilen birine benziyor. umarım tüm tedavi gören arkadaşlarım ve isteyen herkese allahım bebek versin
canım yaşın kaç ? bizim durumumuz çok benziyor inşallah birlikte kentte hamile kalırız.
inşallah cnm. benim yaş 30. eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. pazartesi günü yumurtalarım toplkanacak. sen ne durumdasın?
benim yaşım 32 tek tüpüm neredeyse tıkalı gibi. çok az geçiş oluyomuş filmde.ve kapalı yumurtalık daha güçlü olan
eşimde sperm sorunu yoktu ama 3-4 ay önce!!!!Şu an hem morfoloji hem sayı hem hareket hem de TMSS (o neyse) herşey berbat çıktı. bende smyrna da pek ikna olamadım o yüzden israel beyle görüşeceğim haftaya. senin durum daha iç açıcı gibi görünüyor. sende sorun yok galiba.
özocum sen hsg den sonra korundu n mu o ay? dr sana ne demişti?
ozo_35 bize sonucu yazarsan çok memnun oluruz?
kent mi smyrna mı hala karar veremedim?
ozo_35 bize sonucu yazarsan çok memnun oluruz?
kent mi smyrna mı hala karar veremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?