Kızlar ben de yarın tedaviye başlıyorum Allahın izniylle İsrael Beyle,tahlil yaptı bugün,yarın dozla ilgili konuşacak,iğnelere başlayacağım.Birsey soracağım size,ilaçlarınızı nereden aldınız,İsrael Beyin kardeşinden ailaçların alınması konusunda bir isteği oldu mu???Allah hepimizin yolunu açık etsin,bir de hangi ilaçları,hangi dozlarda kullandınız,çok soru sordum ama,heyecanlıyım ve korkuyorum ben...
özocum canım nerelerdesin sonucun belli oldumu ne olur güzel haberler ver
kent hastanesinde yaptıranlar sonuçlarınızı yazarsanız bizim de fikrimiz olur.
bende adet zamanımı bekliyorum .. bizim sorunumuz eşimde varikosel olması...bende yapılan hormon testleri normal..ama hiç yumurta takibi yaptırmadım..sizce bize hemn tüp bebek derler mi yoksa eşinizi bi tedavi edelim mi derler.. bu arad eşim 1 yıldır ilaç tedavisi oluyor.. ve bebişim hala yok.. yani artık tedavi sürecinin uzamasını istemiyorum...
symrna veya kent fark etmez.. bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen...
canım smyrna yı önermiyorum.bi garipler. ilgi alaka yok. hemen gel tüp yapim gel aşılama yapim. hiç bi doğal deneyelim yumurta takibi yapalım demediler bize. ve daha 1 yılı bile doldurmamıştık. hemde sorunumuz basit sayılır. israel bey gereksizse tüp aşılama önermez diyorlar. benimde salı günü randevum var. aynen bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum. bakalım bize ne diyecekler. biz de artık baklamak istemiyoruz ama benim başka bi rahatsızlığım çıktı o yüzden tedavi olamam gerekecek belki de.
ben de karar aşamsındayım acaba nerede yaptırsak? bu2. olacak! ve son olacak inşallah!
canım sen travmergene gitmemiş miydin? eşin varikoseldi sanırım...öyle değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum...
evet canım doğru hatırlıyorsun.ama malesef tutmadı.yeniden deneyeceğiz karar aşamasındayım ama tavmergene gitmek istemiyorum.ondan nereye gitsem diye düşünüyorum? sen naptın?
evet canım doğru hatırlıyorsun.ama malesef tutmadı.yeniden deneyeceğiz karar aşamasındayım ama tavmergene gitmek istemiyorum.ondan nereye gitsem diye düşünüyorum? sen naptın?
valla tatlım ben yaz tatilini bekledim..çalışırken zor olacak diye.. eşim bu arada tedaviye başladı izmirde bir prof.ta ama o ameliyat yapmam dedi.. ilaç tedavisi verip duruyor.. ve 3 ay arayla çağırıyor...bu yüzden bekledik..ama bekleyecek sabrım kalmadı artık.. bu yüzden smryna dan gün aldım.. bakalım onlar ne diyecek.. hem ikimize birden baklmış olacak...ve umarım bir çözüme ulaşırız...artık 3 sene oldu.. ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum... sonu hepimiz için hayırlı olsun insallah....
hayırlı olsun,smyrnadaki gelişmelerden bizi de haberdar edermisin?ben d 2.deneme için yer araştırıyorum.
ve bugün smyrna ya gittim tahlillerim yapıldı ve eşiminde öyle....bende bir şey gözükmedi şimdilik ama eşimin spermiyogramında çokta gelişme olmamış...değerleri aynı...tedavi için tüp bebek önerildi...yaptırmayı düşünüyoruz...en azından deneriz...ama önce rahim filimi çektireceğiz bende bir şey olup olmadığı tam olarak belli olsun diye...sizce ne yapmalıyız denemelimiyiz...parasını felan geçtim bari acısına değse...bebeğmi kucağıma alsam..
Ben karıştırdım galiba kusura bakma.Sırayla inşallah pozitif haberler alırız.Nasıl geçiriyorsun günlerini benim bugün 1. günümdü ,devamlı yatmadımda suçluluk hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?