İzmir Kpss- lisans kurs tavsiyesi

berraaa

KeLeBeKkk :)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
166
26
318
İzmir de kpss kursuna gidicem araştırma yaptım doğru ve sistemli çalışmamın dışında en iyisi en garantisi olsun istiyorum deneyimi, bilgisi ve tavsiyesi olanlar varsa lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler kızlar :54::54::54:

canım ben de kpss b için kurs arıyorum; yargı, yediiklim, murat, teklider iyi diyolar ama karar veremedim hala :)

arkadaslar, ben izmir Ebim Kpss kursunu kesinlikle tavsiye edebilirim. Ben öğretmenlik için gidiyorum ama B grubuna da aynı hocalar giriyor derslere. gerçekten çok kaliteli ve uzman hocalar. Zaten sadece kpss kursu veriyorlar, oldukça iyi başarı durumları da. size uzak diilse çankaya da mutlaka görüşün

merhaba kızlar başlığı gördüm de cevap vereyim dedim. önemli olan yardımcı olmak. ben radikal akademiye kpss a grubu yazıldım eylülde başlayacak dersler. fiyatı da uygun. zaten dersane amaç değil araç bence. en ucuzuna yazılın bence. tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar,
Ben geçen yıl EBİM'de kpss öğretmenlik kursuna gittim.Çok memnun kaldım.Garantili atama grubundaydım ve sınıfımızda en fazla 12 kişi vardı.Birçok arkadaşımla birlikte amacımıza ulaştık çok şükür.Ben daha önce başka dersaneye de gitmiştim ama orada sınıflar ve dersanenin geneli çok kalabalık olduğu için bir kez bile hocalarla bire bir çalışma şansı bulamamıştım.Hatta bazı derslerde sınıflarda oturacak yer kalmıyordu.Ama Ebim'de böyle sıkıntılar yaşanmadı.Matematiğim kötüydü ama sağolsun hocalar ne zaman istersem vakit ayırdılar.Diğer arkadaşların da tarihi kötüydü onlar da aynı şekilde özel ders alır gibi sıfırdan yetiştiler.Böyle imkanlar her yerde bulunmaz diye düşünüyorum.Bu sene dersaneye başlayan arkdaşlarım da iyi izlenimler edinmiş.Tarih hocası,matematik hocas,Türkçe hocası hepsi de çok tatlılar. Keza eğitim hocaları da canavar gibiydi:52: Her yerde olduğu gibi bazen aksaklıklar da yaşandı ama artıları eksilerinden fazlaydı bence.Ben kendi puanıma ve atanan diğer arkdaşlarımın puanlarına dayanarak sizlere Ebim'i tavsiye ediyorum.

Back
X