İzmir li EYLÜL ANNELERİ ordamısınız?

evet canım ben 20+2 oldum ıste oglum olucak benımde allah nasıp ederse...ben bebek cetvelı yapmayı bılmıyorum yardımcı olursan cok sevınırım kezbancıma.s.

bu arada sen kac yasındasın ben 28 yasındayım.bırde karsıyakanın neresındensın?

canım oldu galıba cok sagol:)bende bostanlıda buyudum anneannem semıklerde oturuyordu cocuklugumuz oralarda gectı,hamdullah suphı tanrı ov.olk okulunun o tarafta oturuyordu...

memnun oldum canım sen bızden tecrubelısın..bızle paylasırsın artık:)

Merhaba hanımlar .Bende İzmir'in Bornova ilçesinde 20+3 haftalıık hamile bir bayanım.Evlenmeden önce Karşıyaka Girne deoturuyordum ama eşimin işi dolayısı ile Bornovalıyım artık :) Doktorum Ege üniversitesinden çok memnunum Allaha şükür ii bir hamilelik geçiriyorum.Bu hafta tetenoz aşısı olucam hayırlısı ile.Eczaneden alıp herhangibir sağlık kurumunda ücretsiz yaptıbiliyomuşuz sanırım.27 mayısta da dobler ultrasona giricez inşallah onu da hayırlısı ile atlatırız.Bu arada Benim küçük balığım cinsiyetini bize göstermemek için elinden geleni yapıyor maşallah.Resmen anlıyo onu seyrettiğimizi ve her seferinde ya arkasını dönüyo ya bacaklarını kapatıyo ama bizim ilk bebeğimiz ne kızım var ne oğlum Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin cinsiyeti hiç önemli değil hepinize sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dilerim :)

canım merhaba;bende bostanlıdan gazıemıre gelenlerdenım:)aramızda 2 gun var bende 20+5 ım.yalnız bana doktorum bana ayrıntılı ultrasonun sart olmadıgını soyledı bır anormallık olmadıgı surece gereksız dedı.benım 16.haftada gostedı kısmetse bor oglum olucak..darısı senın basına canım..

a.s.arkadaşım merhaba sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum geçirmeni dilerim. ege üniversitesinden hangi dr.a gidiyorsun ve doğumunu ordamı yapacaksın? cevaplarsan sevinirim. ben de doğumkonusunda kararsızım ege ye gitsemmi diyorum. prematüre yoğun bakım ünitesi var diye istiyorum ege yi. şimdiki hastanemden memnunum ama benim ikiz ve erken doğum riskim var hastanemde de prematüre bölümü yok. kararsızımm kafamçokkarıştı

Canım hayırlısı olsun bebişlerin.Benim doktorum Ege üniversiteisnden Prof.Hüseyin YILMAZ çok memnunum kendisinden.Doğumuda Allah kısmet ederse Ege Üniversitesinde düşünüyoruz.Yeni doğan ünitesi Türkiye'nin en iyilerinden çünkü.Benim sigortam var eşimde emekli sandığına bağlı özel düşünmüyoruz doğumu şimdilik ama nasip tabi.a.s.

slmlar sevgılı ızmırlı hamişler:)sıze cok guzel bır haberım var.bugun ÖZKANLAR pazarına gıttım ve bılmeyenler ıcın soyluyorum ınanılmaz guzel hamıle pantalonları var ve 15-20 ytl!!ve magazada satılandan hıc bır farkı yok:)kapriler tulumlar harıka.bosuna para vermeyın..sevgıler...

canım merhaba bende izmir annesiyim ama benim bebiş dogdu :)) ben hamileyken doktor levent hiçyılmaz a gittim. dogurcagım gune kadar bildi cok iyi bir doktor bornova şifada calışıyor aynı zamanda alsancak özel muayenehanesi var ben özeline gittim.
bide alışveriş sormuşun tam fırsatı sen kış bebegi annesisin mothercare de indirim var %50
eger karşyaka daysan carrefour da orta kapıdan girince has kahve nın tam karşısında magazası var bide alsancakta var.Lcw ve sobee dede cok kaliteli şeyler var gene alsancak ve kipa çigli de joker magazaları var.İnan öyle basit bebekmagaza lrında aldıgın fiyata cok kaliteli ürünler bulabilirsin.
Biz surekli buralardan alışveriş yapıyoruz.ege universitesine gelince poliklinikleri cok kalabalık oluyor sabah 6 da falan gitmen lazım bende gitmiştim bi kere geri döndum bekleyemedim valla.
hayırlı dogumlar canım

merhaba canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun bebısın allah saglık versın ınsallah.canım sen bızden tecrubelısın bıraz tuyo ver bıze dogum ne kadara maloldu mesela,kaç kılo aldın??mothercare ındırımemı gırmıs??ay super ya cok sevındım bende bakıcam canım..sımdıden tesk ler...

benim dogumumu egitim ve arastırma hastanesinde yaptım canım ücretli olarak soruyorsan 500 ytl falan.Sigortalıysan ucretsiz bide üstüne süt parası felan veriyorlar a.s
şifa hastanesi
normal - 1.550
sezaryen-3.000
özel izmir
normal 1-250
sezaryen-1.500
konak hayat ve kocaman da da fiyatlar ayni.
bu fiyatlar ucretli hastalar için sana tavsiyem
ege universitesinin dogum bölumunde yap dogumunu.epidural falan her türlü dogum yaptırıyorlar
birde cınarlı özel dogum evi var
dogum yaparken iyi hizmet olsun diye özel hastane düşünme
bir cok özel hastane de tam techizat yok bu yuzden zorda kaldılarmı cevrede tam teşekküllü devlet hastanelerine sevk ediyorlar.
Bu konuda başarılı olan özeller
bayraklı-central hospital
ciğli-kent hastanesi
kahramanlar-gazi hastanesi
ve dal merkez olan çınarlı dogum evi (bir daha yaparsam burda yapıcam)

evet mothercare dışında Lcw dede %50 indirim var mothercare in bebek bakım puset yatak urunlerindede cok büyük indirimler var.
bizim bebegimizin odası dogum sonrası bakımımız ilaclarımız felan 5000 ytl yi buldu canım belkide gecti emin degilim ama 5000 felan hesaplamıştık biz.Ben tastamam 31 kg aldım canım sana tavsiyem dogumun kolay olsun istiyosan bol bol merdiven in çık bana doktorum söylemişti birde tuzlu yiyeceklerden peynirlerden felan uzak dur albim denen rahatsızlıga sebep oluyor hiper tansiyon dan normal dogumun zorlasıyor.benim tansiyonum dogum esnasında fırlamıştı 20 olmuştu doktorlarım napcagını şaşırmışlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım cok tesekkur ederım bılgılerını paylastıgın ıcın.Ben ssk lıyım ama dogumu cınarlıda yapmayı planlıyorum ordada ssk ya 1500 cıvarı ıstenıyor sanırım doktor harıc ama daha tam arastırmadım..
onun dısında bende mothercare den bebek arabasını ve ana kucagını aldım ındırımdeydı ama /50 ındırım yoktu o zaman daha canım...
egıtım hastanesınde yaptıgın halde yanı 500 ytl verdıgın halde 5000 ytl gıttıyse bız yandık o zaman:1no2:

bende suana kadar 11 kg aldım canım ama daha 3 ay var onun ıcın cok kılo almaktan cok korkuyorum..
bu arada bebek odasını nerden aldınız ben bıraz karabaglarda baktım 2000 lıradan asagı takım yok ama mesela baska sehırlerdekı arkadaslarımdan duyuyorum 1000 ytl ye cok guzel takımlar buluyorlar yaa.CADIARZU

sakkıııııııııııııııııııııııııın karabaglardan alma sakııınnnnnnnnnn.berbat igrenc şeyler guzel gozuktugune bakma hep mdf suntalam kanserojen madde iceren boyalar...kız sana aklına gelmeyecek bi tavsiye.
-----İKeA--- ege universitesinin hemen arkasında forum bornova da orda cok super bebek magazalarıda var. bizim aklımıza gelmedi.
ikea dan hemde istedigin kombinasyonu yaratabiliyorsun 1000 ytl ye baştan aşşagı bebek odası düzüyorsun.Hemde masif agac kanserojen madde icermiyor....bir de 10 yıl garanti
uyku setinide tac yada mothercare den al bebek magazalarındakiler beş para etmez.
ben sana her konuda yardımcı olurum ben cooook arastırdım cünkü.

mesela hemen evine bi hava temizleyici al ....nemlendirici dışında senin cektigin havayı bebişinde soluyor temiz hava alsın bebişko.sigara içilen yerlerden uzak dur kafelerin yanından bile geçme.

birde izmir büyük şehir belediyesine ait eşrefpaşa hastanesi var burası vakıf hastanesi.
burdada ssk dan ücret almıyorlar fakat dogum servisine sadece uzman lar giriyor.Oda mesai saatleri içinde dogum a gelenler için gecerli 8- 5 yani
onun dışında cok zor durumda olanları gece ve hafta sonu alıyorlar
inan bana bir cok hastaneden ve özelden cok cok daha iyi uzman doktorlar var ve memnun kalmayan tek bir gebe görmedim.
ben sadece şeker yüklememi orda yaptırmıştım.
özelde testler feci koyuyordu ne yalan söyliyeyim.
merak edersen arastır ama cınarlı tek kelimeyle süper tek branş zaten.

oda nemlendırıcı aldım kendımız ıcın almıstık zaten onu cok once artık bebısım kullancak ınsallah:)
ıkea aklıma geldı canım netten baktım ama oyle tam takım olusturulcak gıbı bır seyler yoktu bırde ordan aldıklarını kendın kuruyorsun falan ya benım aklıma yatmıyor o ısler...
ıkea tarzı bıraz degısık ben bıraz daha cıcılı bıcılı bırseyler arıyorum canımcım..
karabaglardan almam zaten cunku cok pahalı..
benım suankı doktorum aynı zamanda kadın dogum hastanesınde doktor bende butun tahlıllerımı devlette yaptırıyorum o yonden rahat oluyor canım
ama senınde dedıgın gıbı cevremdekı butun arkadaslarım cınarlıda dogum yaptı ve ızmırdekı ozelde tek dal hastanesı oldugu ıcın cok memnun kaldılar...

senın ılk bebısmı canım?nerde oturuyorsun?
bu arada benım ısmım duygua.s.

hıhı ilk bebegim ben hatay da oturuyom bahcelievler tarafında.bende gözde cok memnun oldum
bak kemeraltında barış bebe var mobilyaları ciğlide nazar bebe tarafından üretiliyor.
hata internette bu markayı satan sanal alışweriş siteleri bulunuyor.
Biz orda beşik bakmıştık gercekten cok cicili bicili şeyler var
Mina bebe var birde orda da meltem mobilya nın ürünleri var onlarda süper kalite zaten meltem i bilmeyen mi var
ikisinide arastır internetten adreslerini cok rahat bulursun
Mina bebe 5 katlı shoowroom zaten.
söyledigim adreslerin ikisindede cok kaliteli mobilyalara sahip olabilirsin toplam da en fazla 1500 ytl ye.
bizim beşik takımımız inci tuncel den istanbuldan siparişle geldi.Ben keşke ikea dan alsaydım dedim benim de özellikle güliver serisi cok hosuma hitti o mobilyalar isvec tarzı ama emin ol ikea da cok daha fazlası var ve saglıklı masif agac bir oyuncaklar dekor malzemeleri var görsen bitersin a.s
bu arada bizim giden 5000 ytl ye puset tasıma koltugu ve giyim tekstil ürünlerimiz dahil degil o kuru masraf gibi birşey oldu.zaten dogdugunda ilk 40 gun insan ne harcadıgını bilemiyor.
sen bakım ürünlerini saglık ürünlerini aldınmı bebişin..

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın gözdecımsırnaşık şey
sen saydıkca bende dıyorum daha dogmadan uzman olmusum bende:)))
ben kıyafetlerını ve bıberonlarını mina bebeden aldım canım zaten hemen karşısındada barış bebe vardı ordada nivea mendıllerde kampanya vardı yenı dogan ıcın ondan baya bır aldık...kıyafetler fazla alma dıyorlar cunku kac kılo dogcagını olup olmayacagını bılmedıgın ıcın elınde patlama ıhtımalı var dıye...
bıraz bez stokladık:)şampuan emzık ıvır zıvır aldık ıste...
pısık kremı falan almadım onlar kolay seyler dıye...
bızım sımdı en onemlısı hastane cıkısı kıyafetlerı
banyo malzemelerı,bebek odası ve besık kaldı.zaten gerı kalanda akla geldıkce alınır dıye dusunuyorum..

benımde sana bır tavsıyem var o zaman herhalde bılmıyorsundur cunku bahsetmedın gozdecım:)

bak konakta ceylan bebenın magazası var hemde ucuzluk magazası ınanılmaz guzel seyler gelıyor bır sezon oncesının ve uzerınde 50 ytl etıket oluyor 10 ytl ye falan alıyorsun.uyku tulumundan tutta mayoya kadar:)zaten ızmırlıysen bılırsın ceylan bebe cok kalıtedır..benım cocuklugumdan kalma bır magazasırnaşık şey

sen bebek odasını inci tunçer den mı aldın canım yoksa sadece beşikmi aldın?cok soruyorum ama ne kadara aldın canım?:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…