Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

senden de allah razı olsun arkadasim napalim kismetse yokmus. ahmet bey ilaclari bırak salı günü tekrar beta ya bakalım ona göre birşey söylerim dedim. suan dış gebelikten şüphe ediyor ins degildir normal yoldan düşük yaparim. garip ama su anda da düşmesini bekliyoruz
En kötüsüde o ya canım olsun diye iğne oluyoruz bide düşsün diye :( 2014 yılında bi dış gebeliğim oldu iğneyle sonlandı şuan yaşadıkkarın gözümün önünde canlanabiliyo Allah yardımcın olsun canım şu mubarek günlerde bizede bir emanetini gönderir inşallah

En kötüsüde o ya canım olsun diye iğne oluyoruz bide düşsün diye :KK43: 2014 yılında bi dış gebeliğim oldu iğneyle sonlandı şuan yaşadıkkarın gözümün önünde canlanabiliyo Allah yardımcın olsun canım şu mubarek günlerde bizede bir emanetini gönderir inşallah
Allah razı olsun canim cok sagol

Neden öğleden sonra ya bıraktin canim çıkacakmı bugün sonucun o hiç belli olmuyo hayırlısı neyse o olsun
2 saatte çıkcak canım rahim ağzım sert hamilelikte yumuşak olması gerek diğer 2 transferdede tutmadığını böyle anlamıştım canım

Bende ahmet hocaya gitmeyi düşünüyorum şehir dışında yaşıyorum daha önce hiç tüp bebek denemedik burdaki 3 kere gebeliğim çeşitli sorunlardan bitti burdaki doktorum tüp bebeğin gereksiz olduğunu söylüyor ama ben yinede görüş almak için gelemeyi düşünüyorum doktordan sıra almak biraz zormuş yoğun olduğu söyleniyor öylemi

Bende ahmet hocaya gitmeyi düşünüyorum şehir dışında yaşıyorum daha önce hiç tüp bebek denemedik burdaki 3 kere gebeliğim çeşitli sorunlardan bitti burdaki doktorum tüp bebeğin gereksiz olduğunu söylüyor ama ben yinede görüş almak için gelemeyi düşünüyorum doktordan sıra almak biraz zormuş yoğun olduğu söyleniyor öylemi
evet canim biraz yoğun ahmet bey ama ara sen al randevunun tahmini 1 veya 2 ay sonrasına verir. hakkında hayırlısı olsun

Can
hemen hemen aynı ilaclarimiz canim. benim test günüm bugün du canim. değerim çok düşük çıktı gebelik var dedi ahmet hoca ama sağlıklı mi değilmi ikinci tahlilin katlamasiyla belli olucak dedi. paZartesi tekrar kan vericem bakalım artık neler olicak
Canım sonuc ne oldu s3nin. Katlanarak arttimi sonuc.

Değerim 18
büyük ihtimal kimyasal olucak ama buda pazartesi belli olacak. sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin
Canim benim de kimyasallarim oldu da.s3nin kimyasal mi oldu ve ahmet hoca ne dedi bu duruma.ne onerdi sana.ayrica kac tl tutmustu tedavi toplamda.ve dondurulmus varmiydi senin.cok sordum ama bende arastiriyorum . kimyasalda ikinci tup bebek icin ucrette indirim oluyor mu.butce malum:-/ bide onceden uc tane kimyasalim varya korkuyirum

sana natural transfer yaptı canim. yani yumurta büyüttü önce ve e2 yilukselti transfer öncesi çatlatma iynesi verdi ve yumurtaların çatladı ve e2 bugünden düştü. değerim normal hatta pregestanin harika iynedende kurtuldun cok sukur. artık güzel haberi bekle. test günün nezamandi
Natural transfer ne canim

Çok sağol canım valla içim içimi yiyodu resmen neden düştü bu değer diye.gebelikte yüksek olması gerekiyomuş diye korktum.progestanın yüksek olması benide sevindirdi bundan önceki donmuşta 10 çıkmıştı o yüzden sevindim :) test günüm p.tesi günü canım sence umut var mı korku var bugün biraz buda olmucak diye
Canim hayirli olsun.onceden tup bebek mi yapmistin.korkuyordum ayni negatif olacak dlye yazmissin da

Canim merhaba benim de uc gebelik kendiliginden oldu ama kimyasal oldu.tup bebek gereksiz dedi doktorlar ama kararsizim bekliyorum yasim 33

Canim merhaba benim de uc gebelik kendiliginden oldu ama kimyasal oldu.tup bebek gereksiz dedi doktorlar ama kararsizim bekliyorum yasim 33
Ben yaptırmadım tüp bebek doktorum bir ay süre verdi görüşmeye gittiğimde vazgeçtiğimi tüp bebek istemediğimi söyledim çok sevindi hiç gerek yoktu dedi doğal yollarla denemeye devam ediyoruz allah herkesin kucağını doldursun inşallah

Canim hayirli olsun.onceden tup bebek mi yapmistin.korkuyordum ayni negatif olacak dlye yazmissin da
Sağol canım Allah razı olsun darısı bütün bu yolda mücadele eden kardeşlerimin başına olsun inşallah.
Ahmet hocadaki son tüp denememde negatif olmasından korktuğum deneme çok şükür pozitif ile sonuçlandı.
Rabbim inşallah sorunsuz sıkıntısız geçirmeyi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

Arkadaşlar merhaba medicalpark bu sene ki tüp bebek güncel fiyatları ne kadar yaptıran arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Back
X