- Konu Sahibi benim bebisim
- #2.881
I
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım, ben irenbede olduğum tedavi ile hamile kaldım çok şükürselam kizlar nasilsiniz? uzun zamandır girmemistim hadi buyrun sohbete neler yapiyorsunuz
tebrik ederim canim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhabalar canım, ben irenbede olduğum tedavi ile hamile kaldım çok şükür ☺ sen de son durumlar nasıl?
Sağol canım Amiiintebrik ederim canim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende bir değişik yok tatlim
Çok şükür biz iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsunselam kizlar nasilsiniz? uzun zamandır girmemistim hadi buyrun sohbete neler yapiyorsunuz
sagol canim dua et bana da.Sağol canım Amiiininşallah en yakın zamanda sana da nasip olur, yürekten diliyorum. Sen de ben gibi çok uğraştın, çok bekledin. Donrulmuşların var daha demi?
maşallah canim az kalmış doğumaÇok şükür biz iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun![]()
İnşallah gelecekteki yavrularının en az biri onların içindedirsagol canim dua et bana da.
4 dondurulmusum daha var bakalım artık kismet
amin canim benim ins.İnşallah gelecekteki yavrularının en az biri onların içindedir![]()
Amin canım inşallah inşallahmaşallah canim az kalmış doğuma
sende hiç umutlu degildin ama bak gün sayar olmussun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende bir değişik yok kuzumAmin canım inşallah inşallahRabbim cümle isteyene bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla salih saliha evlatlar nasip etsin canım. Dualarım tüm isteyen kardeşlerimle ☺Bende bir değişik yok kuzumdualarinda benide unutma
![]()
kuzum naptin dogdumu bebisin?Rabbim tez zamanda hayırlısıyla salih saliha evlatlar nasip etsin canım. Dualarım tüm isteyen kardeşlerimle ☺![]()
Yok canım nazlı kızımın gelmeye pek niyeti yokkuzum naptin dogdumu bebisin?
hadi ins allah yardimcin olsun kolay olur ins nerde yapicaksin doğumu?Yok canım nazlı kızımın gelmeye pek niyeti yok
Bugün kontrolümüz vardı 2-3 güne doğar dedi doktorumuz,doğmazsa pazartesi salı suni ile süreçi başlatıyoruz. Sunide başarılı olamazsak sezeyan olucak
Canim cok eski bir yazini okudum da ben de izmirdeyim sperm dna hasar ya da sperm fish testi ege uni de baktirdiniz mi randevu sistemi nasil oluyo ucretsiz nerde yaptirabiliriz biliyorsan cevaplarsan sevinirimslm canim,sana bir kaç sorum olucak. bir keresinde bu konuda yazılarına rast gelmiştim.şimdi diyeceksin ki konu nedir?
biz,sperm Dna hasar testini ege üniversitede yapmak istiyoruz.üroloji bölümünde yapıldığını biliyorum da genetik bir test olduğunu bildiğim için nasıl randevu alınır.hiç bir fikrim yok,sanki bi ara genetik bölümün bornova tarafına taşındığını bi arkadaşa soylemistin. umarım ne demek istedigimi anlamissindir.yada anlata bilmisimdir.canim eğer bu konuda fikrin varsa lütfen cvplarini bkliyorum.malum hep ozel lerde bu işleri hallettiğimiz için araştırma hast. randevu vs hiç bilgim yok.ama artık daha fazla paramı kimseye yedirmek istemiyorum.çünkü üstüne üstelik azarimida yiyorum.biraz uzun oldu.hakkını helal et
merhaba benim eşimde azosperm medicalde tese ameliyatını yapan doktorun ismi nedirOncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakinizda hayırlısı olursizinde
Canım senin mesajından 1gün sonra doğumum oldu. Salihlide yaptım doğumu kızım 10gün solunum sıkıntısı ve enfeksiyondan küvezde kaldıhadi ins allah yardimcin olsun kolay olur ins nerde yapicaksin doğumu?
Allah anali babalı büyütsün canim. cokta geçmiş olsun. nasilsiniz şimdi umarım iyisinizdirCanım senin mesajından 1gün sonra doğumum oldu. Salihlide yaptım doğumu kızım 10gün solunum sıkıntısı ve enfeksiyondan küvezde kaldı