Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

maşallah canim az kalmış doğuma
sende hiç umutlu degildin ama bak gün sayar olmussun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah inşallah :dua: Rabbim cümle isteyene bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah :dua::KK200:
Sen nasılsın neler yapıyorsun

slm canim,sana bir kaç sorum olucak. bir keresinde bu konuda yazılarına rast gelmiştim.şimdi diyeceksin ki konu nedir?

biz,sperm Dna hasar testini ege üniversitede yapmak istiyoruz.üroloji bölümünde yapıldığını biliyorum da genetik bir test olduğunu bildiğim için nasıl randevu alınır.hiç bir fikrim yok,sanki bi ara genetik bölümün bornova tarafına taşındığını bi arkadaşa soylemistin. umarım ne demek istedigimi anlamissindir.yada anlata bilmisimdir.canim eğer bu konuda fikrin varsa lütfen cvplarini bkliyorum.malum hep ozel lerde bu işleri hallettiğimiz için araştırma hast. randevu vs hiç bilgim yok.ama artık daha fazla paramı kimseye yedirmek istemiyorum.çünkü üstüne üstelik azarimida yiyorum.biraz uzun oldu.hakkını helal et
Canim cok eski bir yazini okudum da ben de izmirdeyim sperm dna hasar ya da sperm fish testi ege uni de baktirdiniz mi randevu sistemi nasil oluyo ucretsiz nerde yaptirabiliriz biliyorsan cevaplarsan sevinirim

Oncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakinizda hayırlısı olursizinde
merhaba benim eşimde azosperm medicalde tese ameliyatını yapan doktorun ismi nedir

Back
X