Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

cvp verdiğiniz için teşekkür ederim bune yaa 300 herşe ticaret olmuş benim gittiğim irenbede muane 250 tupbebek 6000 ilaçlarla histereskopi vesayre 1000 buluyor

hayirlı olsun kaç tane transfer edecekler inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar bana rapor gitmez canım cvp verdiğin içi​

yaa canım benim sayfamda sorun var yazmakta sıkıntı çekiyorum vitamin takviyelerini kullanacağız ondan sonra başlayacağız ramazanda biter eğer iğneleri kullanırsa oruç tutamuyacagim 20 gün sonra başlayacağız dün muanede 6yumuş gözüktü birde bana tek embriyo transferi yapacak doktorum

yaa canım benim sayfamda sorun var yazmakta sıkıntı çekiyorum vitamin takviyelerini kullanacağız ondan sonra başlayacağız ramazanda biter eğer iğneleri kullanırsa oruç tutamuyacagim 20 gün sonra başlayacağız dün muanede 6yumuş gözüktü birde bana tek embriyo transferi yapacak doktorum
hayirli olsun tedavin. doktorun kim

Allah rrazı olsun canım şöyle sòyleyim üçkişilik aile resmi vardı onu koydum sizde böyle olursunuz diye ama resim msjda gozukmemiş umarim anlatabilmişim kaç yasindasin histereskopi yaptilar mi? transferin ne zaman ilk deneme mi?ne çok soru sordum...

Back
X