- Konu Sahibi green olive
-
Arkadaşlar Merhaba
Bende 7 haftalık hamileyim ve 1 Haziran'a Ayşen Hanım'dan randevu aldım.İnşallah çok iyi geçer.
merhaba arkadaşlar ikili testimi yaptırdım sonuçlarım Allahıma şükür iyi çıktı bu arada benim bir sorunum var hap içemiyorum arkadaşlar ayşen hanımdan önceki gittiğim dr vitamin ve demir hapı verdi fakat kesinlikle içemiyorum anında kusma yapıyor bende haplar...bir dahaki randevum 25 haziran da o zaman soracam ayşen hanıma ancak daha çok var randevuma o yüzden özelllikle sizden öğrenmek istiyorum ayşen hanımın hastası olan arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz hangi aylarda başladınız devam ediyormu ilaçlarınız bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...
kızlar çiğdem hanıma gittim eşimle beraber ve çok memnun kaldım,herşeyi kontrol etti, nezaman gebe kalabileceğimi anlattı,çok güleryüzlü ve çok tatlı bir bayandı.İnsanı motive ediyor gerçekten,herkese tavsiye edebilirim.Folik asite başladım,allah kısmet ederse bu yaz sonunda çalışmalara başlayacağız,kızlar yanlız benim merak ettiğim birşey var burada doğum yaptığınız zaman özel odanız oluyor değil mi? yanş başkalarıyla aynı odayı paylaşmak zorunda kalma gibi bir durum söz konusumu acaba? Birde orada çalışan bir kadın,benim arkadaşıma takım edevatı yok demiş,bir kontrol olacağı zaman başka hastanelerden temin ediyorlar demiş,bunu öğrenince biraz tırstım açıkçası, bilgisi olan arkadaşar paylaşsın lütfen, öpüyorum hepinizi bilmiyorumkismile
amin canım inşallah, allah sanada hayırlısıyla bebeğini eline almak nasip etsin. Birde hakkaten burada doğum yapan arkadaşlar,nasıl oluyor? Size bakan doktor doğumunuza giriyor mu kesin? Doğum yapan arkadaşlar lütfen yaşadıklarını paylaşabilir mi??opuyorumnanaktanhayırlı zamanda sağlıklı bebişin olsun inşallah. gazide özel odalar var cnm. dışardan alet edavat alma durumunu hiç duymadm, hiç şahit de olmadım. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşır burda.
en yakın zamanda doğum yacacak ben varım sanırım. 37+2.haftadayız. her hafta kontrole gidip nst ye giriyorum. normal doğum düşünüyorum, haftaya çatı muayenesi yapıcak doktorum. uygunsa normal doğum bekliycez .
şunu belirteyim yalnız;
doğum mesai saati dışınd olursa nöbetçi doktor geliyor doğuma. doktorum da sabahtan suni sancı verip başlatırız doğumu diyor. hayırlısı bakalım.
bugün tekrar konuştum: normal epidüral doğum 350 tl
sezeryan 370 tl...
38+4 teyiz. çatı muayenesi oldu bugün. normal doğuma uygunmuş. perşembe bidaha gidicem, açılma var mı die bakıcaklar. varsa yatırıp, suni sancıyla doğumu başlatacak, yoksa 17sine kadar bekliycez gelmezse ozaman suni sancıyla doğumu başlatıcak. hayırlısı bakalım.
genelde çatı muayenesi çok can acıtıypr falan diyolar, alakası yokmuş. hiç bişi anlamadım. ayşen hnm ın elinin hafifliği herhalde.kaydirigubbakcemile3
canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin
sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?