İzmir Özel Gazi Hastanesi

Arkadaşlar Merhaba
Bende 7 haftalık hamileyim ve 1 Haziran'a Ayşen Hanım'dan randevu aldım.İnşallah çok iyi geçer.

hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin. gazinin doktorları okadar çok yoğunlar ki anlatamam; ama buna rağmen çok ilgililer. doğru tercih yapmışsın, hayırlı olsun.

merhaba arkadaşlar ikili testimi yaptırdım sonuçlarım Allahıma şükür iyi çıktı bu arada benim bir sorunum var hap içemiyorum arkadaşlar ayşen hanımdan önceki gittiğim dr vitamin ve demir hapı verdi fakat kesinlikle içemiyorum anında kusma yapıyor bende haplar...bir dahaki randevum 25 haziran da o zaman soracam ayşen hanıma ancak daha çok var randevuma o yüzden özelllikle sizden öğrenmek istiyorum ayşen hanımın hastası olan arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz hangi aylarda başladınız devam ediyormu ilaçlarınız bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...

ben ilk kontrollerimi bursada yaptırdım. orda gyno ferro sanol kullanmaya başladım.sonra magnezyum da ekledi doktorum. ayşen hnma geldiğimde bunları kullanmaya devam et dedi. 37+0 dayız hala kullanıyorum. geçen hafta 1 kutu daha yazdı.

kızlar çiğdem hanıma gittim eşimle beraber ve çok memnun kaldım,herşeyi kontrol etti, nezaman gebe kalabileceğimi anlattı,çok güleryüzlü ve çok tatlı bir bayandı.ınsanı motive ediyor gerçekten,herkese tavsiye edebilirim.Folik asite başladım,allah kısmet ederse bu yaz sonunda çalışmalara başlayacağız,kızlar yanlız benim merak ettiğim birşey var burada doğum yaptığınız zaman özel odanız oluyor değil mi? yanş başkalarıyla aynı odayı paylaşmak zorunda kalma gibi bir durum söz konusumu acaba? Birde orada çalışan bir kadın,benim arkadaşıma takım edevatı yok demiş,bir kontrol olacağı zaman başka hastanelerden temin ediyorlar demiş,bunu öğrenince biraz tırstım açıkçası, bilgisi olan arkadaşar paylaşsın lütfen, öpüyorum hepinizi bilmiyorumkismile

hayırlı zamanda sağlıklı bebişin olsun inşallah. gazide özel odalar var cnm. dışardan alet edavat alma durumunu hiç duymadm, hiç şahit de olmadım. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşır burda.

hayırlı zamanda sağlıklı bebişin olsun inşallah. gazide özel odalar var cnm. dışardan alet edavat alma durumunu hiç duymadm, hiç şahit de olmadım. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşır burda.
amin canım inşallah, allah sanada hayırlısıyla bebeğini eline almak nasip etsin. Birde hakkaten burada doğum yapan arkadaşlar,nasıl oluyor? Size bakan doktor doğumunuza giriyor mu kesin? Doğum yapan arkadaşlar lütfen yaşadıklarını paylaşabilir mi??opuyorumnanaktan

ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum ancak şu an ığdırdayım bir ay sonra elicem inş. doğum ağustos sonu gibi olucak normal doğum düşünüyorum. hastane falan araştırmaya çalışıyorum çınarlı düşünüyodum annemlere yakın diye ama bu topiği görünce gazi de makul geldi bakalım artık hayırlısı. gaziye devam eden ve doğum yapan arkadaşlar yorum yazarlarsa biz de daha çok faydalanırız çünkü burada internet dışında araştırma yapma imkanımız yok. artık sizin yardımlarınızla inş doğru bi tercih yaparız

en yakın zamanda doğum yacacak ben varım sanırım. 37+2.haftadayız. her hafta kontrole gidip nst ye giriyorum. normal doğum düşünüyorum, haftaya çatı muayenesi yapıcak doktorum. uygunsa normal doğum bekliycez .

şunu belirteyim yalnız;
doğum mesai saati dışınd olursa nöbetçi doktor geliyor doğuma. doktorum da sabahtan suni sancı verip başlatırız doğumu diyor. hayırlısı bakalım.

bugün tekrar konuştum: normal epidüral doğum 350 tl
sezeryan 370 tl...

aaaaaaa fiyat süpermiş hemde normal epidurallll ohaoldumsmile
şimdiden hayırlı doğumlar cnm
senin doktorun adı neydi bu arada

bizleri bilgilendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar benim daha çok zamanım var ilk hamileliğim ve 14 haftalık bebişim..sizlerden ricam özellikle semami nickli arkadaşım sizin doğumunuza az kalmış inşallah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız rahat bir doğum geçerirsiniz doğumdan sonrada hastane ve dr hakkında fikirlerinizi paylaşmaya devam ederseniz bizim içinde yol gösterici olur ..

Sizlerinde muayeneleri 5 dk mı sürüyor?Dün Ayşen Hanım da randevum vardı.Benimle ilgili bilgileri sordu ki ben diyabetliyim.Ultrasyona aldı.Normal dedi ve 5 dk sürdü.9+2 belkide hamileliğin bu aşamasında yapılacak bişiy yoktur diye bu kadar sürmüştür olabilir mi?3 hafta sonra tekrar çağırdı.kafamçokkarıştı

Fiyat ve doğum hakkındaki bilgileriniz için çok teşekkür ederiz kızlar, gerçekten doğru bir hastanede olduğumu düşünüyorum. Allah kısmet ederse Ağustosta ilk denemeyi yapacağız,umarım hiç bir aksilik olmaz,Allah büyük artık..
Birde doğumu istediğin zaman suni sancıyla yaptırmak çok süper bişi , en azından senin doktorun yanında olacak bence bundan daha güzel birşey olamaz.
Peki doğuma eşin girebiliyor mu?
Benim doktorum Çiğdem hanım,süper ve çok ilgili bir doktor.Hamile olmamama rağmen bana herşeyi izah etti tv ye alıp bana oradan izlettirdi hiç bir problem olmadığını.
Ben şu an folik asit içiyorum ama bana yarım verdi , bazı arkadaşlar tam içiyormuş hamile kalmadan önce, neden öyle olur arkadaşlar bilen var mı acaba?sengözlerimebaksanab

38+4 teyiz. çatı muayenesi oldu bugün. normal doğuma uygunmuş. perşembe bidaha gidicem, açılma var mı die bakıcaklar. varsa yatırıp, suni sancıyla doğumu başlatacak, yoksa 17sine kadar bekliycez gelmezse ozaman suni sancıyla doğumu başlatıcak. hayırlısı bakalım.

genelde çatı muayenesi çok can acıtıypr falan diyolar, alakası yokmuş. hiç bişi anlamadım. ayşen hnm ın elinin hafifliği herhalde.kaydirigubbakcemile3

canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin
sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına :Saruboceq:

semami'cim sen özel odada mı doğum yapacaksın? şu odalarla ilgili bide fiyatla ilgili daha detay verebilir misin? Birde mesela ilk hamile kaldığın zamanlardan sonra yapılan testler için para alıyorlar mı? Onlarla ilgilide yazabilir misin canım? Çok merak ediyorum da yerimseniben

eğer 10 gün içinde gelmezse sabahtan suni sancı verip başlatacak doğumu. sancıyı odanda çekiyosun zaten. son anda doğumhaneye alıyorlar. özel oda falan yok hepsi aynı. birgün gittiğinde 4.kata çık ebelere rica et müsait oda gösteriyorlar hemen. odalar gayet geniş konforlu. her odada banyo ve wc var.
bazı tahliller için ödüyorsun ama o da çok bişi tutmuyor. fiyatları çok uygun.

epidüral normal doğum 350, sezeryan 370 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…