- Konu Sahibi green olive
-
semami güle güle büyüt bebeğini ne kadar rahat olmuş doğumun çok şanslısın allah uzun ömür versin
canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavruna egene kavuşmuşsun tebrik ederim uzun zamandır girememiştim internete sağ salim kurtulmana çok sevindim benimde az kaldı sen yolumuzu açtın 2 temmuz diye gün verdi ayşen hanım bakalım hayırlısı bende bir an evvel kızıma kavuşmayı istiyorum günler geçmiyor... profil resmindeki oğlun mu eğer o ise çok tatlı maşallah allah bağışlasın....
Sevgili semami doğum haberini az önce aldım tatildeydim yoktum epeydir ,,Doğumunun sorunsuz geçmesine çok sevindim Allah analı babalı büyütsün minik Ege'ni,,, bu arada bende 17 haftalık oldum kızım olacak benim geçen hafta belli oldu bende ayşen hanıma gidiyorum umarım senin gibi rahat bir doğum geçiririm.Doğumla ilgili tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim .. benim daha çok var doğumuma ama ilk gebeliğim olduğu için kafamda oluşan bir çok soru işareti sayende cevaplandı..Yalnız benim sana bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim...Hastanede doğum çantasına neler koydun neler lazım oluyor birde doğum için hastaneye ne kadar ücret ödediniz?
Semami 'cim o kadar sevindim ki bu güzel haberine anlatamam :) hele hastanede kolaylıkla doğum yapman ve herhangi bir sıkıntı olmaması senin için çok güzel birşey. Umarım bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olur ve hayırlı bir evlada nasip olursunuz.
Benim merak ettiğim bir şey var doğumu sana bakan doktorun Ayşen hanım'mı yaptırdı?
Hastanenin şartları anlattığına göre çok iyi. Doğru bir tercih yaptığıma sayende daha çok emin oldum.
Tekrar sevgiler
çok teşekkür ederim semami.ben doğum çantama 2 gecelik koydum.birini doğum sırasında giyerim diye bebeğede 3 takım koydum 15 tanede bebek bezi aldım yanıma ıslak mendil,ped,iççamaşırı.bunların dışında şunuda mutlaka al dediğin birşey varmı? yanlış anlama tecrübeli olduğun için soruyorum.birde suni sancı için çok ağrı yapıyor diyorlar.doğrumu.ben 39+5 teyim sanırım hiç sancım gelmeden suni sancıyla alacak doğuma o yüzden korkuyorum biraz.suni sancıda ıkınma olmazsa nasıl normal doğum yapacağım diye.offf biran önce gelsede kızım tüm bu sorulardan kurtulsam:)) her gece kafama takılıyor nasıl olacak diye!..şimdiden teşekkürler...a.s.
canım gerçekten çok teşekkür ederim öyle rahatlattınki beni.yarın muayeneye gidicem bende hala sancım yok.muhtemelen perşembe günü yatıracak ayşen hanım.suni sancı kafamı çok karıştırıyordu ama sayende rahatladım çok sağol.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.son bir soru sorayım sana lağma yaptılarmı ,birde kaç dikiş atıldı.yarın saat 3 te randevum var.yarın yatmam heralde.ama yatarsamda doğumdan sonra görüşürüz artık.
hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versin.
seni çok iyi anlıyorum. suni sancıyla doğurabilirmiyim acaba, sezeryana mı giderim acaba. ay öyle mi böyle mi die kafa yoruyordum hep. ben salı günü sancımla gitmeseydim, ayşen hnm beni prş yatıracaktı. ben de pazarlık yapıyordum ayşen hnmla. benim bebiş ultrasonda 3-4 gün geride çıkyordu hep. prş yatmasam, pztye kadar olmazsa pzt yatayım falan diodum. ama ayşen hnm 40.haftayı geçirme taraftarı değil, bebek pisliğini yutar die. kafanın karışıklığını anlıyorum ama ayşen hnma güven. prş yat derse yat. allahın izniyle çok kolay bir doğum atlatırsın sen de inşallah.
lavmanı sabah 8de yaptılar suni sancı vermeden önce. 4 tane dikişim var. ağrı oluyo sonradan ama ağrı kesici yazdı zaten doktor. içince bişi kalmıyo.
güzel haberlerini bekliyorum canım.
çok teşekkür ederim canım.bugün gittim ayşen hanıma yarın sabahtan çağırdı.önce suni sancıyla deneyeceğiz olmazsa sezeryan yaparız dedi.ALLAH'ın izniyle yarın kucağımda bebişim.inşallah seninki gibi kolay bi doğum yaparım bende.en kısa zamanda haberdar ederim.herşey için çok sağol.
çok teşekkür ederim canım.bugün gittim ayşen hanıma yarın sabahtan çağırdı.önce suni sancıyla deneyeceğiz olmazsa sezeryan yaparız dedi.ALLAH'ın izniyle yarın kucağımda bebişim.inşallah seninki gibi kolay bi doğum yaparım bende.en kısa zamanda haberdar ederim.herşey için çok sağol.
hayırlı doğumlar canım. şu an bebişin kucağındadır eminim. umarım kolay bir doğum macerası atlatmışsındır sen de. güzel haberlerini bekliyoruz...
hayırlı doğumlar cnm a.s.
evettt.sonunda bebişim kucağımda :ecrin_bebek: 1 temmuz da sabah 8 de hastanedeydim.8 buçukta suni sancı takıldı.saat yarımda ayşen hanım gelip muyene etti.hiç açılma olmadığını ve bebeğin hala yukarda olduğunu söyledi.biraz daha bekleyelim olmazsa sezeryan yaparız dedi.saat 2 buçukta inci hanım geldi.muayene için.ama malesef hiç açılma olmadığını ve bebeğin hala yukarda olduğunu söyledi.ayşen hanıma haber verdi ve sezeryan için beni hazırlamaya başladılar.saat 3 te ameliyathaneye çıkardılar.epidural yapıldı herşey hazırlandı ve ayşen hanım çağırıldı.ben zaten uyuştuğum için ayşen hanımın geldiğini bile görmedim.biraz zaman geçti ve başımdaki bayana ayşen hanım geldimi diye sordum.oda evet birazdan bebek çıkacak dedi.ayşen hanım gelmiş çocuk çıkacak duruma gelmiş benim haberim yok :) saat 3:20 de bebeğim dünyaya geldi.bende saat 4:15 te odamdaydım.hayırlısıyla bunuda atlattık.allah herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.
evettt.sonunda bebişim kucağımda :ecrin_bebek: 1 temmuz da sabah 8 de hastanedeydim.8 buçukta suni sancı takıldı.saat yarımda ayşen hanım gelip muyene etti.hiç açılma olmadığını ve bebeğin hala yukarda olduğunu söyledi.biraz daha bekleyelim olmazsa sezeryan yaparız dedi.saat 2 buçukta inci hanım geldi.muayene için.ama malesef hiç açılma olmadığını ve bebeğin hala yukarda olduğunu söyledi.ayşen hanıma haber verdi ve sezeryan için beni hazırlamaya başladılar.saat 3 te ameliyathaneye çıkardılar.epidural yapıldı herşey hazırlandı ve ayşen hanım çağırıldı.ben zaten uyuştuğum için ayşen hanımın geldiğini bile görmedim.biraz zaman geçti ve başımdaki bayana ayşen hanım geldimi diye sordum.oda evet birazdan bebek çıkacak dedi.ayşen hanım gelmiş çocuk çıkacak duruma gelmiş benim haberim yok :) saat 3:20 de bebeğim dünyaya geldi.bende saat 4:15 te odamdaydım.hayırlısıyla bunuda atlattık.allah herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.
Sevgili MAHRETLİK NİCKLİ arkadaşım gözünüz aydın öncelikle bebeğinize Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin... siz kurtuldunuz darısı başıma gerçi benim daha çok var 19 haftadayım bende normal doğum istiyorum fakat açılma olmazsa mecburiyetten sezaryen olur herhalde.Size bir kaç sorum olacak müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim..Genel olarak memnun kaldınız mı ilgiden alakadan hastane ve ayşen hanımdan birde epidural sezaryen çevremde kimse olmadı toparlanma süreci dahamı hızlı oluyor acaba?Bebişinizin cinsiyeti ve kilosu ne kadardı??Son olarak toplamda ne kadar ücret ödediniz bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...
canım uzun ömürlü olsun bebeğin. ikinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim. güle güle büyüt bebişini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?