- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
Merhaba arkadaşlar. Dert değil ama aklım bu konuda sürekli...
İstanbul'dan izmire taşınacağım ve çalışmayı düşünüyorum. Bir kaç ay sonra iş aramaya başlayacağım ve ücret seviyesi hakkında pek bilgim yok.
Benim merak ettiğim hani oransal olarak istanbul'a nazaran şu kadar yüksek veya şu kadar düşüktür diyebilir misiniz? Siz veya etrafınızdan aldığınız duyumlar neler?
Muhasebe uzman, sorumlusu, smmm stajyeri ortalama şirketlerde ne kadar kazanıyor? Ne kadar ücret talep etmem gerektiğini kestiremiyorum. Diğer yandan şuan aldığım maaşın altında çalışmak pek işime gelmiyor çünkü muhasebe işi parası güzel olmadıktan sonra pek yapılası bir iş değil çok stresli.
Az çok tecrübemi yazıyorum fikir verirseniz sevinirim...
8 yıl deneyimim var. 1 yıl muhasebe bürosu 7 yıl şirket muhasebesi.
Genel muhasebe ve finans hakkında tecrübeliyim.
Vergi ve sgk mevzuatına hakimim. ithalat ihracat muhasebesi biliyorum.
Dernek,Vakıf, bunların iktisadi işletmeleri, a.ş , ltd,kooperatif firmalarının işleyişlerinde tecrübeliyim.
Personel işlemleri son çalıştığım yer hariç aktif yaptım hemen toparlarım.
Muhasebenin tüm süreçlerini gerçekleştirebilirim.
Ofis programlarını kullanabiliyorum. logo, eta, netsis kullandım.
İngilizce anlama ve yazışma iyi. Konuşma temel.
Gıda,Eğitim, spor sektörlerinde çalıştım.
Benim için en önemlisi smmm stajını başlatmak olacağından uzun vadeli iş arıyorum ve ne kadar istemeliyim bilmiyorum?Lütfen yardım...
İstanbul'dan izmire taşınacağım ve çalışmayı düşünüyorum. Bir kaç ay sonra iş aramaya başlayacağım ve ücret seviyesi hakkında pek bilgim yok.
Benim merak ettiğim hani oransal olarak istanbul'a nazaran şu kadar yüksek veya şu kadar düşüktür diyebilir misiniz? Siz veya etrafınızdan aldığınız duyumlar neler?
Muhasebe uzman, sorumlusu, smmm stajyeri ortalama şirketlerde ne kadar kazanıyor? Ne kadar ücret talep etmem gerektiğini kestiremiyorum. Diğer yandan şuan aldığım maaşın altında çalışmak pek işime gelmiyor çünkü muhasebe işi parası güzel olmadıktan sonra pek yapılası bir iş değil çok stresli.
Az çok tecrübemi yazıyorum fikir verirseniz sevinirim...
8 yıl deneyimim var. 1 yıl muhasebe bürosu 7 yıl şirket muhasebesi.
Genel muhasebe ve finans hakkında tecrübeliyim.
Vergi ve sgk mevzuatına hakimim. ithalat ihracat muhasebesi biliyorum.
Dernek,Vakıf, bunların iktisadi işletmeleri, a.ş , ltd,kooperatif firmalarının işleyişlerinde tecrübeliyim.
Personel işlemleri son çalıştığım yer hariç aktif yaptım hemen toparlarım.
Muhasebenin tüm süreçlerini gerçekleştirebilirim.
Ofis programlarını kullanabiliyorum. logo, eta, netsis kullandım.
İngilizce anlama ve yazışma iyi. Konuşma temel.
Gıda,Eğitim, spor sektörlerinde çalıştım.
Benim için en önemlisi smmm stajını başlatmak olacağından uzun vadeli iş arıyorum ve ne kadar istemeliyim bilmiyorum?Lütfen yardım...