• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir rahim filmi çektirenler

umutlubekleyis1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
77
Puanlar
13
Kızlar selam izmirde yakın zamanda rahim filmi çekilen varmı özelde fiyatlar nedir. Devlette anestezi vermiyorlarmış acı eşiğim çok düşük özelde yaptırmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek biri varmı ?

Kızlar selam izmirde yakın zamanda rahim filmi çekilen varmı özelde fiyatlar nedir. Devlette anestezi vermiyorlarmış acı eşiğim çok düşük özelde yaptırmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek biri varmı ?
Şuan fiyat nedir bilmiyorum ama 3 sene önce 3500 e çektirmiştim Çınarlı hastanesi o zaman en uygun hastaneydi yine bir arayıp bilgi alabilirsiniz telefondan yardımcı oluyorlar gayet güzel bir hastane tavsiye ederim

Evet biliyorum ama kapanmış orası
Yaa hiç bilmiyorum eski bina dolayısıyla olabilir ama başka bir yere taşınmıştır büyük ihtimalle bir araştır özel olarak egepol ve Ege İnci hastanelerini biliyorum oralar baya maaliyetli ama sen nerede oturuyorsun bölge olarak hiç yok mu yakınında hastane

Arkadaşlar merhaba ben bugün birçok yerden fiyat aldım . Hastanelere bulaşmayın çok yüksek fiyat veriyorlar ek olarak muayene olmadan çekim yapmıyorlar yani muayene ücretine de katlanmak durumunda kalıyorsunuz. Radyolojik görüntüleme merkezleri en uygunları . Bende onlar arasında bir seçim yapacağım

Arkadaşlar merhaba ben bugün birçok yerden fiyat aldım . Hastanelere bulaşmayın çok yüksek fiyat veriyorlar ek olarak muayene olmadan çekim yapmıyorlar yani muayene ücretine de katlanmak durumunda kalıyorsunuz. Radyolojik görüntüleme merkezleri en uygunları . Bende onlar arasında bir seçim yapacağım
oralarda ne fiyatlar aldınız

Back
X