• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri iZMİR Tepecik Dogum evi Tüp Bebek yaptiranlar yapacak olanlar haydi Topige buyrun

hilalkahraman

ALLAH VAR....KEDER YOK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
2.155
179
173
40
Merhaba uzun zaman sonra siteye konu aciyorum.Tüp bebege karar verdik sonunda,izmir tepecik Kadin Dogum da tüp bebek servisine gidiyorum raporlar tamam heyetten gectim .Haftaya nasipse ilaclarimi alicam....burda daha once yaptirmis olan arkadaslar var mi?

Merhaba benim de geçen hafta çıktı raporum şubat adetiyle doğum kontrol hapına başlayacağım. Mart sonu gibi de transferim olacak gibi görünüyor inşallah

hayirlisi olsun landarch81 ben suan Desolett kullaniyorum haftaya ilac raporumu almaya gidecegim sonra adetimle beraber ignelere basliycam hayirlisi bakalim.... senin ilaclarla ilgili bilgin var mi? ilk denemen mi tepecikde

Sizin de hayırlısı olsun.İlaçlarla ilgili bi bilgi vermediler. Doğum kontrol ilacını kullanırken ilaç raporumun çıkacağını söylediler. Ben Haziran ayında 3. aşılamamı tepecikte oldum. Gebelik oluştu. Kan testiyle öğrendim fakat tutunamadı malesef düştü. Sonra tüp bebek raporu ile uğraşırken doğal olarak hamile kaldım. Öğrenmem biraz geç oldu adet olduğumdan anlayamadım. 8 hafta 6 günlük müş. Fakat kalp atışı olmadığından 3 hafta önce kürtaj oldum :(

üzüldüm, hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH neticeler alirsin bu sefer, benimde 5 Asilamam oldu 2 ozel 3 Tepecik hicbiri tutmadi arada kendi kendine olusan gebelik oldu ama düstü.
bu arada gecmis olsun , iyisindir umarim

amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Sağlığım iyi çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş. 6 ay içinde 2 kayıp vermek hem fiziksel hem psikolojik olarak zorlasa da umudumu kaybetmiyorum. Bence en önemlisi kafaya takmamak. Oldu mu olacak mı diye düşünmemek.Psikoloji çok etkiliyor bence.
Bu durumda senin transferin benden önce olacak gibi görünüyor. Yapılan işlemleri kullandığın ilaçları paylaşabilirsen süper olur.

tabi tabi aynen katiliyorum , takmayacaksin ALLAH nasip ettiyse illaki olacaktir olmuyorsada vardir bir hayir.

mutlaka haber vericem tabiki . benim ilacin son günü 26 Ocak sonrasinda adet olucam akabinde ignelere basliycam sonrasi bakalim bende heycanla bekliyorum.

Buarada SIS ultrason cekildinmi? ben Cuma günü cekildim

Rahim filmine benziyor ama muayene koltugunda islem yapiliyor 5-10 dakika falan sürüyor 1.5 Litre su iciyorsun idrara sikisik olacaksin.
katerter le giriliyor alttan sonra icine ilac sikiliyor USG ile göruntu aliniyor benim hic acimadi korkulacak birsey yokmus ama merak etme :)

Yok olmuyor. İş yerim de Alsancakta. Alıştım artık mesafelere zaten hergün o yolları gidip geliyorum :)

Back
X