izmir tepecik hastanesinde nifty testi yaptıranlar

arz_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
24
9
86
İzmir
merhaba arkadaşlar ;

izmir tepeceik kadın doğumda nifty fetal dna analizi yaptıran ya da bilgisi olan var mı ? 35 yaş üstü gebelere sgk kapsamında ypılıyor diye duydum. başka şartları var mı acaba

merhaba arkadaşlar ;

izmir tepeceik kadın doğumda nifty fetal dna analizi yaptıran ya da bilgisi olan var mı ? 35 yaş üstü gebelere sgk kapsamında ypılıyor diye duydum. başka şartları var mı acaba
Bu konuyla ilgili bilgi aldınız mı? Aynı şeyi merak ediyorum testi yaptırdıysanız nasıl başvurdunuz

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/izmir-tepecik-hastanesi-nipt-testi-hakkinda.1111690/

aynı baslıgı acmısım. arkadaslar sizin durumlarınız ne oldu?

paylasırsanız ne iyi olur...
Ben tepecikte yaptırdım ikili test sonucundan sonra önceden perinatolog dr beyden randevu almıştım daha önceden yaşım ileri olduğu için sevk ettiler eski sifa hastanesine bu test için oraya gidip sevki verip kan veriyorsunuz ama tüm bunları ikili test sonucuna göre yapıyorlar yaş veya başka riskler çıktıysa

- ikili test sonucuyla periontologdan randevu alınacak
- eski sifa hastanesine sevk istenecek
- kan verilecek.

dogru mu anlamısım?

yas ve nt olcum riskim var. tek soracagım soru hangi hastanenin periontologundan randevu alayım? eski sifa hastanesi mi? tepecik egitim ve arastırma hastanesi mi? baska sehirden gelecegim cunku. yanıtlarsanız cok memnun olurum...

cok cok testekkurler tutor...

tepecik ege dogum cuneyt eftal taner den randevu aldım. eski sifa hastanesi bu tepecik dogum degil, dogru mu anlamısım? izledigim yol dogru mu acaba? bursadan gelecegim cunku. ve sizden baska bir allahı kulu bir sey yazmamıs bir yandan izmirde yasayan akrabalara sorusturduk. hastaneye hastanın kendisi gelsin dısında saglıklı bir cevap bulamadık

Başlıgı yeni görüyorum.
Faydası olur mu bilmem.
Ben de tepecik hastanesinde nifty testi yaptirdim ve perinatoloji bölümüne hala gidiyorum.
Eski şifanin oldugu yerde tepecik bünyesinde zaten kendi poliklinikleri var.genetik bölümü orda mesela.
Öncellikle kadın dogum da muayene olup perinatolojiye sevk isticeksiniz.perinatoloji istek yapiyor nift testini.genetik bölümüne sevk ediyor.genetik bölümüne gidip kan veriyorsunuz 3 haftada sonuç çıkıyor.umarim yardimci olabilmisimdir.

Tepecik eğitim araştırma hastanesi perinatoloji bölümünden randevu alacaksınız onlar ikili test sonucundaki yas riski ya da başka riskler için sevk ediyorlar eski şifa hastanesi genetik bölümüne oraya gidip sıra alıp kan veriyorsunuz

Yeni görüyorum mesajınızı cevap yazdım

yaptrıdım testi!
her şey icin tesekkurler.

kendi baslıgıma ayrıntılı sekilde yazıp buraya kopyalayacagım.
ki cumle alem duysun,
devlette bu test yapılıyor, bir para ödemeden.

yaptrıdım testi!
her şey icin tesekkurler.

kendi baslıgıma ayrıntılı sekilde yazıp buraya kopyalayacagım.
ki cumle alem duysun,
devlette bu test yapılıyor, bir para ödemeden.
Merhabalar, ben 32 yasindayim ve doktorum bana ikili test yaptirmadan nifty yaotirmami tavsiye etti. Acikcasi ben de hic stress yasamamak adina nifty trsti yaptirmak istiyorum ancak haliyle cok oahali. Siz tepecik hastanesinde yaptirabilmissiniz. Ben de randevu alip gitsem yaptirabilecek miyim istanbuldayim ne tavsiye ederseniz lutfen tecrubelerinizle bilgi verir misiniz.bsimdiden cok cok tesekkurler

en soyle bir yol izledim, tek tek yazayım, faydası olur insallah.

- internet mhrs'den randevu aldum. tepecik ege dogumdan. kadın dogum bolumunden. periontololoji bölümünden direkt randevu alınmıyor. gebe takip bolumunden de randevu alabilirsiniz. ben ozellikle doç. dr. olması ve bu alanda yogunlasması hasebiyle cuneyt eftal taner hoca'dan randevu aldım. cok aksi bir dr bastan soyleyeyim. durumumu izah ettim. yasım 35 ustu ve nt olcumu 2,68. bu ikisi onun icin kafi oldu. ikili test sonucumla usg goruntulerine baktı. yalnız nifty test icin 2,68 yeterli bir olcum degilmiş. 3,5 mm e kadar normal kabul ediliyormus bilginiz olsun.fakat yasımdan oturu, nifty testi oneriyorum yazısı ile birlikte beni periontoloji dr'una sevk etti.

- tekrar sevk kağıdı ile sıra alıp periontoloji randevumu bekledim. halil gursoy hoca usg ile bebegi kontrol edip olcumlerimi ve ikili sonuclarımı birde o inceleyip, nift testi ön onay formu hazırlattı ertesi sabah erkenden gelip tekrar sıra al, bir daha gorecegim seni dedi.

- ertesi sabah erkenden bir daha sıra alıp tekrar bekledim periontoloji bolumunde, bir daha usg ile baktı ve onay formunu imzalayıp beni bornova genetik bolumune yolladı.

- bornova genetik bolumune gidip sıra aldım. genetik dr'u elimdeki forma baktı, bilgilendirme yapıp kan vermeye yolladı. bu kadar.

öneriler:

- bursa'dan gittiğim ve sehire yabancı oldugum için tepecik'in nasıl bir yer oldugunu bilmiyordum. arabanızı park ederken degnekcilere dikkat edin.

- cahilllik sosyoekonomik durum suriyeliler ve arapça dili pacalardan akıyor, hastanede sıra beklerken moralinizi bozmamaya çalısın.

- bornova ek bına yazıp navigasyona guvenmeyin. sizi eski sifa yeni dis hastanesine gotüruyor. navigasyona yaşar üniversitesi yazın. yanındaki bina. onkoloji hastanesi olarak geciyor.

- ozellikle sonuclar icin sifre yazan bir kagıt veriyor genetik bolumu baska sehirden gelenlere. bunu belirtip cep tlf nonuzu kayıt ettirmeniz gerekiyor.

- sıra alırken baska sehirden geldiginizi belirttiginizde yardımcı oluyorlar. tepecik ege dogum periontoloji sırası acayip uzun, bizim cok isimize yaradı bursa'dan gitmemiz.

- tüm işlemler toplam 2 gun suruyor, zamanlamayı ona gore yapın.

acil sifa diliyorum.

test gorseli ve hastane gorseli fotoları cektim ilk fırsatta yukleyecegim.

nt olcumunun 3,5 mm ustu olması lazım, yasınızın 35 ustu olması lazım. ikili testinizde risk cıkması lazım ya da. bunlar yoksa sevk ederler mi genetik bolumune bilemiyorum.

tum surecim detayıyla burada:

cok gecmis olsun efiles.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…