- 16 Şubat 2016
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi Asilinannesi
Arkadaslar sizce nasil bir doktor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileligimin basindan beri dogal dogum destekcisi oldugu icin ona gidiyorum fakat randevularda hic bizi hatirlamiyor sil bastan basliyoruz ve telefonla birsey sormak istedigim de gecistirir gibi konusmasi veya ulasamamak ben de guven eksikligine yol acti ne yapsam bilemedim acikcasi cevabiniz icinde cok tesekkur ederim ayrica.can bey çok ilgili ve bilgili bir dr gönül rahatlığla gidebilirsin
Senden daha iyi kimse bilemez cok iyi oldu yorumun benim icin haklisin aslinda yogunlar ama insan yinede ilgi istiyor tekrar cok sagol.rica ederim ben yanında çalıştm ayrıca 3 yıl tınaztepe hastanesinde çağrı merkezinde çalıştım can bey ve aylin hnm çok yoğun ama aylin hnmın hafızası daha kuvvetli onuda tercih edebilirsiniz ama şöyle birşey var drlara ulaşmak çok zor bunuda belirteyim
Hamileligimin basindan beri dogal dogum destekcisi oldugu icin ona gidiyorum fakat randevularda hic bizi hatirlamiyor sil bastan basliyoruz ve telefonla birsey sormak istedigim de gecistirir gibi konusmasi veya ulasamamak ben de guven eksikligine yol acti ne yapsam bilemedim acikcasi cevabiniz icinde cok tesekkur ederim ayrica.
umarım hala can postacı ya gitmiyorsunuzdur.evet o kadar çok hastası var ki sürekli takibinde olduğu hastaları da hatırlamıyor.başka sebeplerden ötürü kendisinden hiç memnun kalmadım keşke cesaret edip başka bir doktora gitseymişim.(6.-7. aydan sonra dr değiştirmeye korktum) kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!
bn de can beyden hiç mi hiç memnun değilim. netteki yorumlardan sonra tercih etmiştm kendisini. hiç bilgi vermiyor. soru sorduk mu resmen bozuluyor. hani zaman dolsun gidin dermiş gibi... ayrıca bnm suan riskli bir gebeliğim var durumla çok alakasız . en kötü neyse o olcakmiş gibi söyleyip geçip; asla olumlu şartlardan bahsetmiyor. yanımzda mümessil aradı tamam o ilacı yazarım dedi. kısacaa gözümzde bitti. kimseye tavsiye etmyrm. suratsz ve çok alakasz biz değiştirmeyi düşünyrz.
Kesinlikle katılıyorumbn de can beyden hiç mi hiç memnun değilim. netteki yorumlardan sonra tercih etmiştm kendisini. hiç bilgi vermiyor. soru sorduk mu resmen bozuluyor. hani zaman dolsun gidin dermiş gibi... ayrıca bnm suan riskli bir gebeliğim var durumla çok alakasız . en kötü neyse o olcakmiş gibi söyleyip geçip; asla olumlu şartlardan bahsetmiyor. yanımzda mümessil aradı tamam o ilacı yazarım dedi. kısacaa gözümzde bitti. kimseye tavsiye etmyrm. suratsz ve çok alakasz biz değiştirmeyi düşünyrz.