Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

kızlar bugün hastalandım ben.yarın sabah 9 da Erdal beyle görüşmem var.iğneleri yazıcak başlıcaz tedaviye.işallah yolunda gider her şey ve ilk denemede kavuşurum bebişime.isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbim.bu yolda hiçbirimizi eğlemesin

hayırlısı olsun canım ben de dün başladım :)

beklemek çok zor bu tedavi insana sabırlı güçlü olmayı öğretiyo kafanı dağıtıcak seni rahatlatıcak şeylerle uğraş..doktor 2. adetinle başlayalım dedi tamm dedim ama 3.adetimle başlamak istiyorum biraz gezip dolaşıp kafamı dağıp öle başlamak istiyorum hayırlısı artık allah yardımcımız olsun..

sen ikiciyi nerde yapıcaksın

benim 300. evet 2 gün önce başladım. menagona da başladın mı tekrar ne zaman gidiceksin

menagona da başladım.yarın ve ptesi vurulcam iğneleri.salı günü e2 kontrolü için gidicem.duruma göre doz ayarlaması yapıcaklar sanırım.sen ne zaman gidiceksin.yoksa bugün geldin mi

menagona da başladım.yarın ve ptesi vurulcam iğneleri.salı günü e2 kontrolü için gidicem.duruma göre doz ayarlaması yapıcaklar sanırım.sen ne zaman gidiceksin.yoksa bugün geldin mi

yok canım gelmedim bugün. pazartesi gidicem ben. neden bugün başlamadın iğnelere.

Back
X