İzmir Tınaztepe mi (Erdal Bey) Medicalpark mı (Burhan Bey)

kezi17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
4
2
1
37
Arkadaşlar bu ay içerisinde tedaviye başlamayı düşüyoruz. Tüp bebek raporumuz var iki yer arasında kararsız kaldık. Fiyat olarak Tınaztepe epey uygun. Acaba hangisini seçmeliyiz bilemedik. İki doktorlada iletişim kurduk ikiside çok iyiler tavır olarak. Deneyimlerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Yalniz bildigim kadariyla burhan bey doktor değil kordinator. medicalparkda raporlu hastalara funda hanim bakiyor

Ben ikisinde de tedavi gördüm ama medicalde doktorum ahmet beydi.

sizin sorun ne ona göre yorum yapicam?

Erkek faktorlu bizim ki, hareketlilik yok spermde
o zaman sperm seciminde microchip de istemeniz gerekebilir tabiki buna kesin karari doktorunuz verir.

Şöyle söyliyeyim tinaztepede ilgili alaka süper, aile ortami gibi, Erdal bey cok rahat, istediginiz zaman rahatca doktorunuza ulaşabilirsiniz, randevu almada sorun yasamazsiniz vs ama ben tedavi oldugum dönemde orada microchip yoktu tabi 2 sene içinde gelmis olabilir bi sorun. bi de Erdal bey ek yontemlerin hic birine gerek duymaz vitamin takviyesi, kan sulandirici vs bile vermez. e bu süreçte de insan her türlü tedbir alinsin istedigi icin biraz tedirgin olabiliyor.

gelelim medicale... tinaztepeye göre daha profesyonel calisiyorlar. microchip var. ama acaip yogunlar. ben doktorumla istedigim zaman rahatca konusamiyor gorusemiyordum çoğu seyi mesajla halletmek zorunda kalıyorduk o da saglikli olmuyordu yanlış anlasilma eksik bilgi vs olabiliyordu. randevu almak problem. doktorumu 2 dk goreyim bisey sorayim desen gorusemezsin, sekreterler zaman zaman tersleyebilir vs. tabi ben ahmet beyde tedavi gördüm. diğer doktor yani funda hanimda durumlar nasil bilemiyorum.

en guzeli iki doktorla da görüşün zaten görüşmeler ücretsiz ondan sonra kesin karari verin. doktorun insanin içine sinmesi, güven duymasi da cok önemli

Bende izmir medikal parkta yaptırdım. Raporluydum doktorum Funda Hanımdı. Acayip ilgili bir kadın. Çok içime sinerek tedavimi oldum. Şuan 6,5 aylık hamileyim. Çanakkalede oturduğum için kontroller burda oluyor. Doğumda burda olacak. Ama hala her testimin sonucunu taramaları fln yolluyorum Funda hanıma oda sağolsun hala ilgileniyor. Ön görüşme yapmakta fayda var ama ben kendi adıma uzak yoldan gelmeme rağmen çok memnun kaldım. Hiç bir problem yaşamadım.

Back
X