- 11 Haziran 2018
- 49
- 13
- 88
- 35
Peki planınız nedir ? Başka bir yere mi geçeceksiniz ? Ben de Funda da çok devam etmeyeceğim gibi hissediyorum. Kime gitmek gerek bilemiyorum. Bahçeci diye şişirdiler ama daha önce de söylediğim gibi koca bir balon orası.Umarım bu yolda olan herkes iyi sonuçlar alır, ben bu sayfaya yeni üye oldum ve tek amacım insanlar boşuna hem zaman hem para kaybetmesin
O kadar zamanım boşa geçti ki artık daha dikkatli olmak istiyorum açıkçası, bahçeci ye gittim Bursa da saygı duyuyorum elbette iyi olabilirler ama benim içime sinmedi tamamen ticaret, mesela rahim dinlenmeye para alıyorlar dedim ki evde yatıcam ve size para mı vericem, bilmiyoruz her şeye evet tamam yapın diyoruz onlarda insan yerine koymuyorlar işte böyle.Peki planınız nedir ? Başka bir yere mi geçeceksiniz ? Ben de Funda da çok devam etmeyeceğim gibi hissediyorum. Kime gitmek gerek bilemiyorum. Bahçeci diye şişirdiler ama daha önce de söylediğim gibi koca bir balon orası.
biz İzmir den çok soğuduk, Funda hanım yüzünden boşu boşuna geçen 48 yolculuk yaptık o yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama İzmir defterini kapattık. Eğer gidecek olsaydık İsrael aruh a giderdim araştırmanızı tavsiye ederim. Şuan Antalya da bir doktor buldum orda emin olursam başlayacağımPeki planınız nedir ? Başka bir yere mi geçeceksiniz ? Ben de Funda da çok devam etmeyeceğim gibi hissediyorum. Kime gitmek gerek bilemiyorum. Bahçeci diye şişirdiler ama daha önce de söylediğim gibi koca bir balon orası.
Bu arada vitamin ve bazı ek tavsiyeler alıyorum boş durmamaya çalışıyorum. Siz nerde yaşıyorsunuz bu arada?Peki planınız nedir ? Başka bir yere mi geçeceksiniz ? Ben de Funda da çok devam etmeyeceğim gibi hissediyorum. Kime gitmek gerek bilemiyorum. Bahçeci diye şişirdiler ama daha önce de söylediğim gibi koca bir balon orası.
Ben İzmir’deyim. Funda Hanıma devam edeceğim şu an mecburen.Bu arada vitamin ve bazı ek tavsiyeler alıyorum boş durmamaya çalışıyorum. Siz nerde yaşıyorsunuz bu arada?
Banada aradığımda çok saçma gelmişti dşyorlar ki doktor hanım çok yoğun 24 haziran a ancak randevu verebilirim regl günü olmadıktan sonra randevu almamın bana ne gibi bir faydası varsa sanki randevuları doktor hanımın müsaitlik durumuna göre verebiliriz diyorlar zaten bahçeciyi hiç düşünmemiştim de öylesine fiyat öğreneyim demiştim Allahım sizede tez zamanda içinize sinecek bir yer bulup pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah sağlıklaFunda göde
Umarım her şey yolunda gider sizin içinBen İzmir’deyim. Funda Hanıma devam edeceğim şu an mecburen.
Benim yumurta toplama sürecim bayram tatiline denk geldi ve ünlü embriyologları tatildeydi o süreçte. Embriyolarla diğer çalışanlar ilgilendi ve 16 yumurtadan maalesef sadece iki tanesi döllendi. Güya saatlerce uğraşıyordu başarılı olması için. Tedavi çöp oldu sayılır. Embriyolar çok iyi durumda değil.Benim de ikinci tedavim için laboratuvar nedeniyle aklım bahçecideydi. Randevu için aradığımda gayet isteksiz bir çalışanla kısa bir görüşme yaptım ve randevu bile almanın ne kadar zor olduğunu görüp aklım karıştı. Zaten muğladan gidip gelecektik, üstüne bir de cumartesi yarım gün çalışan, tatillerde izin kullanan (elbette insanlar izin kullanacak ama günlerin ve saatlerin önemli olduğu bir süreçte yerlerine bakan birileri olmalı) bir yer aklıma yatmadı. Burada farklı kullanıcıların yorumlarını da okuduktan sonra iyi ki gitmemişim diyorum.
Evet kendisi doktorumdu.. ancak konu Funda hoca değil kesinlikle. Seçtiği kurum. Bahçeci tamamen maddi bir düzenek üzerine kurulmuş sistemin temsilcisi. Funda hoca'nın oraya özellikle para için geçmediğini, profesör olmak istemesinin başlıca sebep olduğunu biliyorum. Medical Point için büyük bir kayıp onun oradan ayrılışı ve beraberinde embriyolog İbrahim bey'inde kendisiyle aynı zamanlarda oradan ayrılması.Güvenilirlik açısından derken ? Siz Funda Hoca da hamile kalmıştınız değil mi?
Volkan emirdarHerkese merhaba,
İzmirde tüp bebek veya tedavi süreci için bir arayış içerisindeyim.
Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla birkaç doktorumuz hakkında olumlu izlenimlerim oldu. Karar verme aşamasında referans olabileceğiniz doktorlarımız var mıdır ?
Listem su şekilde:
Funda Göde
Hayri Aksüt
Şerife Dikayak
Özlem Gültekin Çelik
Başka önerilere de oldukça açığım. Bu yolda emek veren anne adaylarımız emeklerimiz boşa cıkmasın inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?