İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Umarım bu yolda olan herkes iyi sonuçlar alır, ben bu sayfaya yeni üye oldum ve tek amacım insanlar boşuna hem zaman hem para kaybetmesin
Peki planınız nedir ? Başka bir yere mi geçeceksiniz ? Ben de Funda da çok devam etmeyeceğim gibi hissediyorum. Kime gitmek gerek bilemiyorum. Bahçeci diye şişirdiler ama daha önce de söylediğim gibi koca bir balon orası.

O kadar zamanım boşa geçti ki artık daha dikkatli olmak istiyorum açıkçası, bahçeci ye gittim Bursa da saygı duyuyorum elbette iyi olabilirler ama benim içime sinmedi tamamen ticaret, mesela rahim dinlenmeye para alıyorlar dedim ki evde yatıcam ve size para mı vericem, bilmiyoruz her şeye evet tamam yapın diyoruz onlarda insan yerine koymuyorlar işte böyle.

biz İzmir den çok soğuduk, Funda hanım yüzünden boşu boşuna geçen 48 yolculuk yaptık o yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama İzmir defterini kapattık. Eğer gidecek olsaydık İsrael aruh a giderdim araştırmanızı tavsiye ederim. Şuan Antalya da bir doktor buldum orda emin olursam başlayacağım

Bu arada vitamin ve bazı ek tavsiyeler alıyorum boş durmamaya çalışıyorum. Siz nerde yaşıyorsunuz bu arada?

Banada aradığımda çok saçma gelmişti dşyorlar ki doktor hanım çok yoğun 24 haziran a ancak randevu verebilirim regl günü olmadıktan sonra randevu almamın bana ne gibi bir faydası varsa sanki randevuları doktor hanımın müsaitlik durumuna göre verebiliriz diyorlar zaten bahçeciyi hiç düşünmemiştim de öylesine fiyat öğreneyim demiştim Allahım sizede tez zamanda içinize sinecek bir yer bulup pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla

Benim de ikinci tedavim için laboratuvar nedeniyle aklım bahçecideydi. Randevu için aradığımda gayet isteksiz bir çalışanla kısa bir görüşme yaptım ve randevu bile almanın ne kadar zor olduğunu görüp aklım karıştı. Zaten muğladan gidip gelecektik, üstüne bir de cumartesi yarım gün çalışan, tatillerde izin kullanan (elbette insanlar izin kullanacak ama günlerin ve saatlerin önemli olduğu bir süreçte yerlerine bakan birileri olmalı) bir yer aklıma yatmadı. Burada farklı kullanıcıların yorumlarını da okuduktan sonra iyi ki gitmemişim diyorum.

Benim yumurta toplama sürecim bayram tatiline denk geldi ve ünlü embriyologları tatildeydi o süreçte. Embriyolarla diğer çalışanlar ilgilendi ve 16 yumurtadan maalesef sadece iki tanesi döllendi. Güya saatlerce uğraşıyordu başarılı olması için. Tedavi çöp oldu sayılır. Embriyolar çok iyi durumda değil.

Yazdıklarınızı okudum ya cidden bu Allah bizi merhametli, sağduyulu doktorlara ve ekiplere emanet etsin. Ben de hep bi yerlerde ihmal ya da üzerinde durulmadan salla pati iş yapılır diye tetikteyim açıkcası. O nedenle aklıma takılan herşeyi soruyorum kendim de araştırıyorum. Şimdilik OPU sürecine kadar biraz saldım. Çünkü buralarda gezinirken işime konstantre olamıyorum :)

Kistim var ve tedaviye iki aydır başlayamıyoruz. E2 de yüksek çıkıyor. Bu süreçte bize vitamin vs önerilmedi sora sora ben öğrendim ve vitamin bişiy verin en azından bekliyoruz madem verimli geçsin dedim. Biraz buralarda bilinçleniyoruz da öğreniyoruz başka vakalardan falan.

Ben Bahçeciyi ilk telefonla konuşmada eledim zaten direk, doktor hanımm aşırı yoğun dedikleri an okey dedim ve geçtim. Yaşanılan kötü deneyimler için üzgünüm

Güvenilirlik açısından derken ? Siz Funda Hoca da hamile kalmıştınız değil mi?
Evet kendisi doktorumdu.. ancak konu Funda hoca değil kesinlikle. Seçtiği kurum. Bahçeci tamamen maddi bir düzenek üzerine kurulmuş sistemin temsilcisi. Funda hoca'nın oraya özellikle para için geçmediğini, profesör olmak istemesinin başlıca sebep olduğunu biliyorum. Medical Point için büyük bir kayıp onun oradan ayrılışı ve beraberinde embriyolog İbrahim bey'inde kendisiyle aynı zamanlarda oradan ayrılması.

Volkan emirdar

İzmir Medikal Point Hastanesinde Dr. Gülin Okay var. Hem zemin kat poliklinikte normal kadın doğum tedavileri yapıyor hem de 4.
katta tüp bebek kliniğinde tedavi planlıyor. Tüp bebek kliniğinde Dr. Ayşin Akdoğan da devamlı bulunuyor. Klinikte tüm son teknikleri kullanıyorlar. Yapay zeka cihazları var. Laboratuvarları ve kadın embriyolog ekibi çok iyi. Hemşireler çok deneyimli. Danışma bölümü de çok kibar, ilgili ve düzenli. Klinikteki tüm ekip kadın. Her zaman planlı, pozitif ve özenliler. İlaç dozlarını ve tedavi planlamalarını kişiye özel şekillendiriyorlar. Pazar günü dahil işlemler yapılıyor. Gece gündüz çalışıyorlar. Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıkla evlat nasip etsin. Benim yıllar süren tedavi sürecini bıraktığım bir dönemde Dr. Gülin Okay'a muayyene olmam ile fikrim değişti. Pozitif sonuç elde ettim. Sonuçta bir insan yaratılacak. Allah'ın takdiri neyse o olacak. Tüm doktorlar bir aracı, bir vesile aslında. Bu sebeple doktor isminden ziyade sürecin tamamını düşünerek ele almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…