İzmir tüp bebek için doktor hastane tavsiyesi lütfen

Lebenweise

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
854
299
303
Ankara
Arkadaşlar merhaba İzmir'de tavsiye edebileceğiniz tüp bebek için doktor yada hastane var mı?

Arkadaşlar merhaba İzmir'de tavsiye edebileceğiniz tüp bebek için doktor yada hastane var mı?
merhaba canım, ümit inceboz kaan bozkurt ve fatih şendağ burda okuduklarım arasında ben de henüz doktor arayışındayım . senin problemin nedir . ? en kısa zamanda bebişini kucağına alırısn inşallah.

bu arada tavmergeni hiç önermiyorlar bi de kent hastanesini ben dün gece topiklerde baya aradım bu konuyu burdan duyduklarım bunlar :)

Ya ben de aradım kent hastanesini eledim. Tınaztepe için olumlu düşünüyorum evime de yakın.Benim hormon problemim vardı çözdük şimdi eşimde varikosel çıktı sperm sayısı sınırda ameliyat sonrası sayısı azalan da var riske atmadan öncesinde tüp bebek istiyorum ama bu hafta doktora gitcez o zaman netleşir . Gittiğimiz doktor hiç bilgilendirmedi ilgisizdi çok. Sizin durum nasıl ?

benim de yeni açılan tınaztepe evime yakın orda bi doktorla görüştüm o da aynı şekilde pek ilgilenmedi açıkcası o nedenle ben de başka doktor arayoşına girdim. 10 kasım gibi regl olacağım o zaman rahim filmi ve eşimin testleri için adım atacağım inşallah belki de bu ay tutar. benim de hormon sorunum var ama iki seneyi geçtiği için ben de artık aşılama yada ilk etap neyse ordan başlamak istiyorum. bucadaki tınaztepe mi ? orda da bir doktorun methini duydum eroldu galiba adı. amh falan baktrdınız mı siz ? ben sanırım ismail küçüğe gideceğim irenbeden ayrılıp muayene açmş kendisi henüx görüşmedim

Aynen bucadaki tinaztepe ben de vakit kaybetmeden araştırmaya başlayayım dedim rahim filmi için ben de adeti bekliyorum nerede cekileceksin canım sen ? İrenbe yi de çok duydum ama bizim Çarşamba daha netleşir bakalım . 5 Kasım adet benim de ama sanki hamile gibi de hissediyorum garip psikolojik hallerdeyim çok zor süreç gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

amin canımcım valla ben doktota eğer gidebilirsem tez vakitte büyük ihtimal tınaztepe galende çekilirim canım belki de doktor yönlendirir dur bKalm neler duyuyruz burda belki de var bebiş inşallah allahım yardım etsn yaş kaç canım senin benim 29, belki de önce aşılama yada ilaç tedavisine yönlendirirler eğer daha önce denemediysen

İnşallah Birlikte güzel haberler alalım benim yaş 32 1 yıllık evliyim son 4 aydır başvurduk tahlil vs. Daha önce aşılama vs olmadı bakalım.

Meehaba...ben de izmideyim ve kaan bozkurtta tedavi oluyorum....kendisi gercekten isinde cok iyi...diger doktorlar gbi hemsiresiyle muhatap olmuyirsunuz kendisine surekli ulasabiliyorum ve baya bilgili biri oneririm

Kent hastanesi neden önerilmiyormuş canım? Ben de merkez arıyorum.Bir de kaan bozkurt nerde?

İzmir Alsancakta. 3 senedir bebişimiz olmuyordu ilk aşılamamızda tuttu şükür bu zamana kadar tanıdığım en mükemmel doktor
Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Kendi merkezi mi var? Dogal yolla olan ama devam etmeyen 2 gebeligim oldu, psikolojik olarak beni ciddiye alacak anlayacak birisini arıyorum

Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Kendi merkezi mi var? Dogal yolla olan ama devam etmeyen 2 gebeligim oldu, psikolojik olarak beni ciddiye alacak anlayacak birisini arıyorum
Evet kendi yeri var ama şuan kapalı aralık gibi açacaklar sanırım. Benimde hemen aşılamayı yapmadı zaten öncesinde detaylı inceliyor seni sorunu anlamadan işleme başlamıyor. Benim 3. Ayda aşılama yaptık. Diğer iki ay tedavi süreciydi. Ve eşimle ilk tanışmaya gittiğimizde bizi yarım saat 45 dk gibi dinledi nasıl bir yol izleriz onu konuştuk. İlk görüşmedede ücret almıyorlar.

Merhaba bende izmirde tavmergen tüp bebek merkezinde tedavi oldum doktorum erol tavmergen 'di. Çok iyi ilgili bi doktor. Ama biraz fiyatları yüksek. Ilk denememizde tuttu bizim çok şükür. Şuan 15+5 haftalık hamileyim.

Merhaba bende izmirde tavmergen tüp bebek merkezinde tedavi oldum doktorum erol tavmergen 'di. Çok iyi ilgili bi doktor. Ama biraz fiyatları yüksek. Ilk denememizde tuttu bizim çok şükür. Şuan 15+5 haftalık hamileyim.
Merhaba, fiyat bilgisi alabilir miyim?

Merhaba, fiyat bilgisi alabilir miyim?
Merhaba canm fiyatlar kişye göre de değişebiliyor. Hangi fiyat konusunu merak ediyorsun sor onları söyliyeyim. Mesela muayene ücreti 500 tl.kan tahlil ücretleri de biraz yüksek. Ama tüp bebeğe başladığın an muayne ücreti tahlil ücreti alınmıyor. Ilaclarla falan 15 20 bin arası gidiyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…