- Konu Sahibi Lebenweise
-
Merhaba,Kaan hocanin kendi mayenesi var ama opu ve transfer islemleri tavmergende yapiyor kendisi...cok ilgili bir doktor ve titiz biriMerhabalar, Kaan bozkurtun kendi muayenesi mi acaba, tedaviyi nerede gerçekleştiriyor bilgi verebilir misiniz
Merhaba siz Recep beyde tedavi oldunuz mu ? Ben o doktora gitmeyi düşünüyorumMerhaba canım devlette düşünürsen 9 Eylül üniversitesi tüp bebek merkezi Recep Emre Okyay
Tüp bebek mi denediniz? Ben de ali beyin hastasıyımBen doktor Ali Öner Erdoğdu da muayene oldum malesef sonuçlar hep olumsuzdu hiç memnun kalmadım. Ümit hocaya gitmeyi planlıyorum.
EvetTüp bebek mi denediniz? Ben de ali beyin hastasıyım
Ben de pozitif sonuç alamadım ama zaten ben başka yerlerde de hiç pozitif sonuç alamadım o yüzden bu durumu doktora bağlamıyorum. Ümit hanım da iyi bi doktor ama sonuçta ikisi de irenbede yapıyor tüp bebeği, çok fazla bi fark olur mu doktor değişiminden bilemiyorum
Başka kimlerde tedavi olmuştunuz?Ben de pozitif sonuç alamadım ama zaten ben başka yerlerde de hiç pozitif sonuç alamadım o yüzden bu durumu doktora bağlamıyorum. Ümit hanım da iyi bi doktor ama sonuçta ikisi de irenbede yapıyor tüp bebeği, çok fazla bi fark olur mu doktor değişiminden bilemiyorum
Smyrna tüp bebek merkezi ve bide kendi memleketimde oldum. Tutunma olmuyor bende.Başka kimlerde tedavi olmuştunuz?
Özel olacak ama ne rahatsızlıklarınız varSmyrna tüp bebek merkezi ve bide kendi memleketimde oldum. Tutunma olmuyor bende.
Hiçbir sebep bulunamıyor. Eşimde de bende de her şey çok iyi ama olmayınca olmuyorÖzel olacak ama ne rahatsızlıklarınız var
Anladım. Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Hiçbir sebep bulunamıyor. Eşimde de bende de her şey çok iyi ama olmayınca olmuyor
Amin cümlemizeAnladım. Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ali öner bey titizlikle yaklasır ve benmde 2 denemem olumsuzdu ama sonuna kdr güveniyorum elinden geleni yaptı çünkü.tüp bebeği bıraktım ama her şikayetimde ona giderim.baska doktorlarda saçma sapan seylerden işlemler önerildi tekrar ona giderdim yok öyle bişey sende derdi.ticari kaygısı yokBen doktor Ali Öner Erdoğdu da muayene oldum malesef sonuçlar hep olumsuzdu hiç memnun kalmadım. Ümit hocaya gitmeyi planlıyorum.
cnm neden olumsuz dedin neler ters gitti bende doktor araştırıorum izmirdeBen doktor Ali Öner Erdoğdu da muayene oldum malesef sonuçlar hep olumsuzdu hiç memnun kalmadım. Ümit hocaya gitmeyi planlıyorum.
cnm bende ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum ama önce ön görüşme yapmak istiyorum sen ali beyle ümit hanım arasında kalmıştın değilmiÖnümüzdeki ay ümit inceboza gitmeye karar verdim, zaten öngörüşme yapmıştım. Var mı ümit hanıma giden, memnun kalan?
Ben ali beyle 2 deneme yaptım ama negatif oldu. O yüzden değiştirmek istiyorum. Ali beyden de memnundum ama işte sonuç alamayınca hep aynı doktora devam etmek istemedimcnm bende ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum ama önce ön görüşme yapmak istiyorum sen ali beyle ümit hanım arasında kalmıştın değilmi
bende geçen hafta ümit hanıma gittim canım sen naptın başladınızmı ümit hanımdaBen ali beyle 2 deneme yaptım ama negatif oldu. O yüzden değiştirmek istiyorum. Ali beyden de memnundum ama işte sonuç alamayınca hep aynı doktora devam etmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?