İzmir tüp bebek için doktor hastane tavsiyesi lütfen

Canım bende araştırıyorum İzmirde tedavi için doktor ve merkez birbirimize buradan bilgi ve destek verebiliriz.

Evet orada oldu rapor geçiyor bizde başvurduğumuz da 1.5 senelik evliydik oldu raporlu tedavi

Evet orada oldu rapor geçiyor bizde başvurduğumuz da 1.5 senelik evliydik oldu raporlu tedavi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 RABBİM bana da nasip eder inşallah benim için de dua edermisiniz? Benim bi kaç sorum var :
tek doktor mu var? Doktorun iletişimi nasıl? Sabah gidilip akşama kadar bekleniyor mu? Doktora soru sorulabiliyor mu! Hemşerilerle mi muhatap olunuyor? (daha önce gittiğim devlet hastanesinde doktor yerine hemşirelere soru sorma gibi bi durum vardı da..!)

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim rabbim tez vakitte sana da nasip etsin duamda hep rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 ilk muayane bölümüne gittiğimde hocanın toplantısı vardı bayağı bir bekledim ama tüp bebek merkezine yönlendirildiğinde çok fazla muayene için beklemedim atıyorum 10 da randevu enn geç 10.30 da girmisimdir yada o günki kalabalık durumuna göre 1 saat fazla beklemisimdir muayaneyi doktor yapıyor muayaneden sonra tedavi ile ilgili konuşuyor ilaç falan veriyor mesela onları hemşireler eğitim şeklinde anlatıyor doktora istediğin herşeyi sorabilirsin cevaplıyor hemşireler çok tatlı aşırı ilgililer doktor da hemşireler de hep pozitif benim ilk tedavim negatifti mesela ama nasip yani olmayınca olmuyor ikincide pozitif oldu şükür hala hemşireler ile iletişim halinde yok arayıp ne durumda olduğunu falan soruyorlar memnunum yani kuzum arkadaşlarıma da önerdim onlarda memnun umarım sende bir an evvel kavuşursun bebeğine daha önce tedavi gördun mu

İrenbe ümit inceboz u tavsiye ederim . Doktor kadar da laboratuvar , embriyolog da önemli... Ümit hanım çok hassas yaklaşıyor ve garantici emin olmadan transfer yapmıyor . Kesinlikle tavsiye ederim. Kaan bozkurt u tavsiye etmem. Tüp bebek ile ilgili sosyal paylaşım sayfam var , çoğu kişi memnun kalmamış. Bir de İsmail Küçük o da iyi bir doktor , irenbe den ayrıldı kendine yer açtı , laboratuvar olarak tavmergeni kullanıcakmış. İrenbeyle ilgili 23 kişilk bir grubumuz var ve herkes memnun diyebilirim. İrenbe ye gitmeyi düşünürsen bekleriz aramıza :)

Merhaba bende izmirde tavmergen tüp bebek merkezinde tedavi oldum doktorum erol tavmergen 'di. Çok iyi ilgili bi doktor. Ama biraz fiyatları yüksek. Ilk denememizde tuttu bizim çok şükür. Şuan 15+5 haftalık hamileyim.
Sağlıkla kucağına al canım sizde sorun neydi

İrenbe ümit inceboz u tavsiye ederim . Doktor kadar da laboratuvar , embriyolog da önemli... Ümit hanım çok hassas yaklaşıyor ve garantici emin olmadan transfer yapmıyor . Kesinlikle tavsiye ederim. Kaan bozkurt u tavsiye etmem. Tüp bebek ile ilgili sosyal paylaşım sayfam var , çoğu kişi memnun kalmamış. Bir de İsmail Küçük o da iyi bir doktor , irenbe den ayrıldı kendine yer açtı , laboratuvar olarak tavmergeni kullanıcakmış. İrenbeyle ilgili 23 kişilk bir grubumuz var ve herkes memnun diyebilirim. İrenbe ye gitmeyi düşünürsen bekleriz aramıza :)
Canım merhaba bende araştırma içindeyim ama irenbenin fiyatları çok pahalıymış diye orayı da istiyorum ama tam karar vermeden hareket etmek de istemiyorum. Sizin grubunuz ne grubu bilgi alabilir miyim ?

Canım merhaba bende araştırma içindeyim ama irenbenin fiyatları çok pahalıymış diye orayı da istiyorum ama tam karar vermeden hareket etmek de istemiyorum. Sizin grubunuz ne grubu bilgi alabilir miyim ?
Merhabalar. Bilgiyi ben size burdan vereyim. Çok pahalı değil aslında şuan merkezlerin fiyatları birbirine eş (farklı yerler ile de görüştüm). Seçim yaparken doktor kadar embriyolog ve laborotuvarı da göz önünde bulundurun derim. İrenbe bu konu da izmir de en iyilerinden diyebilirim. Ben ümit hanım ın hastayım , iyi ki doktorum o . Hem çok cana yakın , hemde işinde iyi... Emin olmadan kesinlikle gelişigüzl transfer yapmıyor. Grubumuzda ki birçok kişi memnun.

Meehaba...ben de izmideyim ve kaan bozkurtta tedavi oluyorum....kendisi gercekten isinde cok iyi...diger doktorlar gbi hemsiresiyle muhatap olmuyirsunuz kendisine surekli ulasabiliyorum ve baya bilgili biri oneririm👌
Merhabalar, Kaan bozkurtun kendi muayenesi mi acaba, tedaviyi nerede gerçekleştiriyor bilgi verebilir misiniz

ben de çok görüyorum funda hanımı :) hayırlısıyla kucağjınıza alın inşallah :)
Merhabalar,Funda hanım ile gorusmekteyim bende fakat kendisi ile ilgili pek fazla bilgiye ulaşamadım. Lütfen bana da bilgi verir misiniz. Çok endişeliyim ve korkuyorum.

Back
X