- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
- Konu Sahibi Lebenweise
Merhaba canım devlette düşünürsen 9 Eylül üniversitesi tüp bebek merkezi Recep Emre Okyay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prof.haşmet mesut ücreti de çok uygun harika bir doktor alfa tıp merkezinde pişman olmayacaksin bana dua edeceksinArkadaşlar merhaba İzmir'de tavsiye edebileceğiniz tüp bebek için doktor yada hastane var mı?
Ne kadar ortalama canımProf.haşmet mesut ücreti de çok uygun harika bir doktor alfa tıp merkezinde pişman olmayacaksin bana dua edeceksin
Muane ücreti 55 liraydi ben gittiğimde ve bu adam prefosorNe kadar ortalama canım
İstersen numarasını verebilirim özelden önden bir konuşursun kendi cep numarasını vereyimNe kadar ortalama canım
Çok iyi olur arayıp konusurumİstersen numarasını verebilirim özelden önden bir konuşursun kendi cep numarasını vereyim
merhaba, orada mı gebelik oldu? Rapor geçiyor mu?Merhaba canım devlette düşünürsen 9 Eylül üniversitesi tüp bebek merkezi Recep Emre Okyay
Devlette tüp bebek başvuru için kaç yıllık evli olmak lazım şartları var değil mi? Ben 1,5 yıllık evliyim olmuyormerhaba, orada mı gebelik oldu? Rapor geçiyor mu?
Evet canım şartları var. Bizden daha önce aşılama gibi tedaviler yapıldığına dair evraklar SGK dökümü belgeler istendiDevlette tüp bebek başvuru için kaç yıllık evli olmak lazım şartları var değil mi? Ben 1,5 yıllık evliyim olmuyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet orada oldu rapor geçiyor bizde başvurduğumuz da 1.5 senelik evliydik oldu raporlu tedavi
Sağlıkla kucağına al canım sizde sorun neydiMerhaba bende izmirde tavmergen tüp bebek merkezinde tedavi oldum doktorum erol tavmergen 'di. Çok iyi ilgili bi doktor. Ama biraz fiyatları yüksek. Ilk denememizde tuttu bizim çok şükür. Şuan 15+5 haftalık hamileyim.
Canım merhaba bende araştırma içindeyim ama irenbenin fiyatları çok pahalıymış diye orayı da istiyorum ama tam karar vermeden hareket etmek de istemiyorum. Sizin grubunuz ne grubu bilgi alabilir miyim ?İrenbe ümit inceboz u tavsiye ederim . Doktor kadar da laboratuvar , embriyolog da önemli... Ümit hanım çok hassas yaklaşıyor ve garantici emin olmadan transfer yapmıyor . Kesinlikle tavsiye ederim. Kaan bozkurt u tavsiye etmem. Tüp bebek ile ilgili sosyal paylaşım sayfam var , çoğu kişi memnun kalmamış. Bir de İsmail Küçük o da iyi bir doktor , irenbe den ayrıldı kendine yer açtı , laboratuvar olarak tavmergeni kullanıcakmış. İrenbeyle ilgili 23 kişilk bir grubumuz var ve herkes memnun diyebilirim. İrenbe ye gitmeyi düşünürsen bekleriz aramıza :)
Merhabalar. Bilgiyi ben size burdan vereyim. Çok pahalı değil aslında şuan merkezlerin fiyatları birbirine eş (farklı yerler ile de görüştüm). Seçim yaparken doktor kadar embriyolog ve laborotuvarı da göz önünde bulundurun derim. İrenbe bu konu da izmir de en iyilerinden diyebilirim. Ben ümit hanım ın hastayım , iyi ki doktorum o . Hem çok cana yakın , hemde işinde iyi... Emin olmadan kesinlikle gelişigüzl transfer yapmıyor. Grubumuzda ki birçok kişi memnun.Canım merhaba bende araştırma içindeyim ama irenbenin fiyatları çok pahalıymış diye orayı da istiyorum ama tam karar vermeden hareket etmek de istemiyorum. Sizin grubunuz ne grubu bilgi alabilir miyim ?
Merhabalar, Kaan bozkurtun kendi muayenesi mi acaba, tedaviyi nerede gerçekleştiriyor bilgi verebilir misinizMeehaba...ben de izmideyim ve kaan bozkurtta tedavi oluyorum....kendisi gercekten isinde cok iyi...diger doktorlar gbi hemsiresiyle muhatap olmuyirsunuz kendisine surekli ulasabiliyorum ve baya bilgili biri oneririm![]()
Merhabalar,Funda hanım ile gorusmekteyim bende fakat kendisi ile ilgili pek fazla bilgiye ulaşamadım. Lütfen bana da bilgi verir misiniz. Çok endişeliyim ve korkuyorum.ben de çok görüyorum funda hanımı :) hayırlısıyla kucağjınıza alın inşallah :)
Bana ozelden yazabilir misiniz , kusura bakmayın yeni üye oldum pek bilmiyorum uygulamayı kullanmayıMedical park funda gödede tedavi oldum. İşinin ehli bir doktor tavsiye ederim![]()