- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Lebenweise
Yok hayır adet olmayı bekliyorum ben. Görüşmeniz nasıl geçti, neler önerdi?bende geçen hafta ümit hanıma gittim canım sen naptın başladınızmı ümit hanımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır adet olmayı bekliyorum ben. Görüşmeniz nasıl geçti, neler önerdi?bende geçen hafta ümit hanıma gittim canım sen naptın başladınızmı ümit hanımda
Güzeldi çok sakin çok kibar bir bayan birkaç testim eksikti onları tamamlayıp ay sonu tekrardab gidicem ona göre tedavi önericek veya uygulıcak sanırım benim çikolata kistim var ondan dolayı ümit hanımı tercih ettim ama ali öner beyle arasında kaldımYok hayır adet olmayı bekliyorum ben. Görüşmeniz nasıl geçti, neler önerdi?
Testleri nerede yaptıracaksın?Güzeldi çok sakin çok kibar bir bayan birkaç testim eksikti onları tamamlayıp ay sonu tekrardab gidicem ona göre tedavi önericek veya uygulıcak sanırım benim çikolata kistim var ondan dolayı ümit hanımı tercih ettim ama ali öner beyle arasında kaldım
devlette yaptır dedi burda yüksek çıkıyor dedi..sadece sperm testini özellikle orada yapılmasını istedi..birde ben hsgnin sadece raporunu götürmüşüm onun cdsini istedi onuda götürücemTestleri nerede yaptıracaksın?
Anladım evet mantıklı. Benden histeroskopi istedi o yapılacak. Dondurulmuş embriyolar var onları kullanacağız. Daha önce ali önerde deneme yaptım. O da irenbeyle çalışıyordevlette yaptır dedi burda yüksek çıkıyor dedi..sadece sperm testini özellikle orada yapılmasını istedi..birde ben hsgnin sadece raporunu götürmüşüm onun cdsini istedi onuda götürücem
ali beye bir akrabamız gitti olumlu sonuç aldı etrafımdada gden var şimdi ikinci bebek için gidicek benide gericek eminim aynı doktora gitmek diye ali beye gitmek istemedim..inşallah ümit hayırlı sonuçlanırAnladım evet mantıklı. Benden histeroskopi istedi o yapılacak. Dondurulmuş embriyolar var onları kullanacağız. Daha önce ali önerde deneme yaptım. O da irenbeyle çalışıyor
İnşallah. Ali bey de iyi doktor ama ben sonuç alamadım. Gerçi ben hiçbi yerde sonuç alamadım, embriyolarım tutunmuyor. O yüzden bunu doktora bağlamıyorum. İnşallah ümit hanımla görürüz pozitifleri.ali beye bir akrabamız gitti olumlu sonuç aldı etrafımdada gden var şimdi ikinci bebek için gidicek benide gericek eminim aynı doktora gitmek diye ali beye gitmek istemedim..inşallah ümit hayırlı sonuçlanır
Canım benim teşekkür ederim ay sonu kalan tahlilerimi götürücem gelişmeleri yazarım günlerdir topikte araştırma yapıyorum ümit hanum hakkında birtane olumsuz yorum görmedim inşallah bizede vesile olurİnşallah. Ali bey de iyi doktor ama ben sonuç alamadım. Gerçi ben hiçbi yerde sonuç alamadım, embriyolarım tutunmuyor. O yüzden bunu doktora bağlamıyorum. İnşallah ümit hanımla görürüz pozitifleri.
Merhabalar neden olumsuzdu, neden memnun kalmadınızBen doktor Ali Öner Erdoğdu da muayene oldum malesef sonuçlar hep olumsuzdu hiç memnun kalmadım. Ümit hocaya gitmeyi planlıyorum.
Diğer doktorların rahmimde gördüğünü o göremedim transflerimlerim olumsuz sonuçlandıMerhabalar neden olumsuzdu, neden memnun kalmadınız
Dilerim bundan sonra her şey gönlünüzce olur hayırlısı ile alırsınız kucağınızaDiğer doktorların rahmimde gördüğünü o göremedim transflerimlerim olumsuz sonuçlandı
Rahminizde ne varmış? Polip filan mı?Diğer doktorların rahmimde gördüğünü o göremedim transflerimlerim olumsuz sonuçlandı
EvetRahminizde ne varmış? Polip filan mı?
İnşallah sağolunDilerim bundan sonra her şey gönlünüzce olur hayırlısı ile alırsınız kucağınıza
Tedavi oldunuz muMerhabalar,Funda hanım ile gorusmekteyim bende fakat kendisi ile ilgili pek fazla bilgiye ulaşamadım. Lütfen bana da bilgi verir misiniz. Çok endişeliyim ve korkuyorum.