İzmir tüp bebek için doktor hastane tavsiyesi lütfen

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet CETROTIDE ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum

Ben doktor Ali Öner Erdoğdu da muayene oldum malesef sonuçlar hep olumsuzdu hiç memnun kalmadım. Ümit hocaya gitmeyi planlıyorum.

Ben de pozitif sonuç alamadım ama zaten ben başka yerlerde de hiç pozitif sonuç alamadım o yüzden bu durumu doktora bağlamıyorum. Ümit hanım da iyi bi doktor ama sonuçta ikisi de irenbede yapıyor tüp bebeği, çok fazla bi fark olur mu doktor değişiminden bilemiyorum

Ben de pozitif sonuç alamadım ama zaten ben başka yerlerde de hiç pozitif sonuç alamadım o yüzden bu durumu doktora bağlamıyorum. Ümit hanım da iyi bi doktor ama sonuçta ikisi de irenbede yapıyor tüp bebeği, çok fazla bi fark olur mu doktor değişiminden bilemiyorum
Başka kimlerde tedavi olmuştunuz?

Ben doktor Ali Öner Erdoğdu da muayene oldum malesef sonuçlar hep olumsuzdu hiç memnun kalmadım. Ümit hocaya gitmeyi planlıyorum.
Ali öner bey titizlikle yaklasır ve benmde 2 denemem olumsuzdu ama sonuna kdr güveniyorum elinden geleni yaptı çünkü.tüp bebeği bıraktım ama her şikayetimde ona giderim.baska doktorlarda saçma sapan seylerden işlemler önerildi tekrar ona giderdim yok öyle bişey sende derdi.ticari kaygısı yok
2 yıl bekledim.şimdi funda gödeye gitmeyi düşğnüyorum bakalım nasip

Önümüzdeki ay ümit inceboza gitmeye karar verdim, zaten öngörüşme yapmıştım. Var mı ümit hanıma giden, memnun kalan?

Önümüzdeki ay ümit inceboza gitmeye karar verdim, zaten öngörüşme yapmıştım. Var mı ümit hanıma giden, memnun kalan?
cnm bende ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum ama önce ön görüşme yapmak istiyorum sen ali beyle ümit hanım arasında kalmıştın değilmi

cnm bende ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum ama önce ön görüşme yapmak istiyorum sen ali beyle ümit hanım arasında kalmıştın değilmi
Ben ali beyle 2 deneme yaptım ama negatif oldu. O yüzden değiştirmek istiyorum. Ali beyden de memnundum ama işte sonuç alamayınca hep aynı doktora devam etmek istemedim

Ben ali beyle 2 deneme yaptım ama negatif oldu. O yüzden değiştirmek istiyorum. Ali beyden de memnundum ama işte sonuç alamayınca hep aynı doktora devam etmek istemedim
bende geçen hafta ümit hanıma gittim canım sen naptın başladınızmı ümit hanımda

Back
X