• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir tup bebek merkezleri

Meleklerim16

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
55
Puanlar
18
Arkadaslar izmir tup bebk merkezlerine gidip memnun klanlar basindan gecenleri ablatabilirlermi smyrna irenbe ozel ege ?

6250 fiyat 1250 ilac ama yumurta dondurursaniz oda para

Ben su hastanesine Eurofertil mustafa beye gittim memnun kaldım fiyat olarakda uygundu
Sonucun nedir takvim yapmissin arkadasim merak ettim? Bende kizima eurofertilde kavustum dondurulmuslarim var ama dk degisikliginden dolayi tedirginligim var nasil bir dk?

Kizlar silik.cikti 10 gun

Eklentiler

• IMG-20171007-WA0016.webp
    IMG-20171007-WA0016.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 159
Arkadaslar bebegim.tutundu hcg 100 rabbim hepinize en kisa zamanda bebeklerinize kavustursun

Sonucun nedir takvim yapmissin arkadasim merak ettim? Bende kizima eurofertilde kavustum dondurulmuslarim var ama dk degisikliginden dolayi tedirginligim var nasil bir dk?
Sonucum şükür ikizlerimi bekliyorum
İnşallah senin de olumlu olur

Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin acaba sgk ile anlaşması varmı rapor geçerlimi oluyormu yani
Özellerde rapor geçmiyor sanırım bilmiyorumki
Bizim bi çocuk olduğu için zaten devlet karşılamıyordu

Hayır canm dusuk yaptım sonra Embrıyo bozulmuş soylemediler cimere sikayet ettim asla önerme bu yazıyı silcem
Geçmiş olsun canim.kent hastanesi miydi ki sizin.dilek hanım
Nasıl öğrendin bozulduğunu. Ya para kazanmak icin kandırıyorlarsa haram zıkkım olsun.b

Geçmiş olsun canim.kent hastanesi miydi ki sizin.dilek hanım
Nasıl öğrendin bozulduğunu. Ya para kazanmak icin kandırıyorlarsa haram zıkkım olsun.b
Evet kent hastanesi Dilek aslan cimere sikayet ettim öyle öğrendim

Back
X