İzmir tüp bebek sürecim güncel 2025

Gerçekten teşekkürler cok detaylı ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş rabbim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah

İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende izmir şehir hastanesinde tedavi oldum. Eşim Teseye ben OPU işlemine aynı anda girdik. Eşime işlemi yapan doktor sperm bulunamadı dedi biz yıkıldık. 2 gün sonra Embriyolog aradı yumurta ve sperminiz döllendi diye. Şok olduk. Sperm çıkmadı sanmıştık. 5 gün oldu gelişmelerini bekliyoruz arayanda olmadı maalesef. Zaten zorlu bir süreç iyice zorlaştırıyorlar. O iki gün neler yaşadım hatırlamak bile istemiyorum

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eşinizin problemi neydi ? Bizde azospermi var bakalım nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum

Çok zor geçmiş süreciniz . Rabbim sonucunu kolaylaştırsın güzel beklediğiniz sonuçlar olsun inşallah

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eşinizin problemi neydi ? Bizde azospermi var bakalım nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum
Eşimin doğuştan spermlerin dışarı çıkmasını sağlayan kanalı eksikti , o yüzden dışarı hiç sperm çıkışı olmuyordu . Azospermide beslenme ve takviye ile o kadar güzel sonuçlar alan tanıdığımız var ki .. İnşallah sizde sağlıkla sıhatte güzel sonuçlar alır ve çok güzel süreçler geçirirsiniz

Olmuş mu o kadar ya bizim zamanımızda daha makuldu fiyatlar ben şişli memorialde yaptırdım 3 kez 7 yıl önce ve 3 yıl önce yine bütçemizi zorlasada bi şekilde ok diyoduk bu fiyatlar şuan çok yüksek Rabbim bu yolda olan bütün herkese maddi manevi yardımcısı olsun

Bende şişli memorialde başladım tedaviye daha yeni. Çok güzel detaylı yazmışsınız emeğinize sağlık

Aynen öyle çok çok zor Rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah

Ah inşallah inşallah ilk duyunca çok üzüldük ama vardır rabbimin bir bildiği

Merhaba progestani fitil olarak mı kullandınız acaba

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın peki yas siniri var mı üniversitesitede

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın peki yas siniri var mı üniversitesitede
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet bildiğim kadarıyla yaş sınırı var oda 40 sanırım , 40 yaşına girmemiş olmak gerekiyor galiba .
Ama tabi 40 üstüyseniz yapmıyorlar diye bir şey yok , sadece ilaçlara rapor çıkmıyor sgk ödemiyor , siz de hastanede SGK’dan yararlanamıyorsunuz , özelmişsiniz gibi oluyor ücretlendirmeleri ..
Ege üniversitesinde öyleydi , diğer üniversite hastaneleri nasıldır bilmiyorumm

Transfer günü , test pozitif çıkınca , kalp atılşını görünce olmak üzere 3 kere intralipid oldum .. Yeni doktoruma muayene olmadım henüz tekrar yapılacak mı serum hiç bilmiyorum şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…