İzmir tüp bebek sürecim güncel 2025

9 Eylul unv pismanliktir gercekten 2023 yilinda bende ayni doktora gittim mehmet güney miydi neydi işte 2yumurtam ardi kan tahlili bile yapmadan hemen ilac yazdi sacma sapam kafasina gore doz ayarlamasi yapti o kadar aptalcaydi ki ve yumurta toplama günü geldiğinde bana yumurtan yokmus dediler yumurta bilamadik dediler ustelik bu adam profesör diye geçiniyor ve tıp ogrencilerine ders anlatiyor ne biliyor ne anlatiyor aklim almiyor gercekten! Sonra irenbe tüp bebek merkezine gittik orda doç.dr Alper Biler var harika bir doktor o kadarrr profesyonelki guleryuzlu sabirli harika bir doktor 6 yumurtam vardi 5tanrsi toplandi 3emrbiyo olustu 1tane 1.kalite 2tane orta kalite 1.kalite tutmadi 2tane ort kalite verildi coook şükür 1i tuttu ve cook güzel cok saglikli bir oğlum oldu şükürler olsun ki❣❣❣Allah isteyen herkese versin insallahhhyani kimse boşu boşuna 9Eylyle gidip para vermesin gercekten beş para etmiyorlar!

sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız İnşallah cok sevındım sızın adınıza bana doktor adetın 20 cı gunu gel desı ama tam hatırlayamıyorum afdet bittikten sonrakı 20 cı gunmu adetle beraber baslayan 20. Cı gunmu ılac yazılcak bana

Transfer günü , test pozitif çıkınca , kalp atılşını görünce olmak üzere 3 kere intralipid oldum .. Yeni doktoruma muayene olmadım henüz tekrar yapılacak mı serum hiç bilmiyorum şu an için
Merhaba serum için hastaneye ekstra bir ücret ödediniz mi bende ege de poliklinik hastasıyım 2 negatif transferim oldu sanırım poliklinik hastalarına serum yapılmıyor bir sonraki transferim için Ege hocaya geçmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…