Tüp Bebek Merkezleri İzmir tüp benek doktoru önerisi

Seray3535

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
146
17
13
42
İsrail aruh
Dilek Aslan
Kaan Bozkurt
Fatih Şendağ
İsmail küçük
Cemal posacı
Erol tavmergan
Rafael levi
Kahraman Kolday

Sizce en iyi doktor hangisi ? Kime gitmeliyim?

Arkadaşım irenbe ümit hanımda pozitif aldı şuan 13. Haftaya girecek çift koydurdu ilk deneme

Kesinlikle ümit hanım ilk 2 deneme Dilek aslan yanlıs tedavi sonucu dusuk oldu ikinci ölü Embrıyo koymus sakın kente bulasma derim

Kesinlikle ümit hanım ilk 2 deneme Dilek aslan yanlıs tedavi sonucu dusuk oldu ikinci ölü Embrıyo koymus sakın kente bulasma derim
Ben de maalesef kente gittim o kadar pismanimki keşke daha detaylı arastirsaydim diyorum.yarim gün hizmet vermesi herkesi aynı saatte toplayıp hızlı hızlı bitirmeye çalışması tamamen fiyasko, kesinlikle kişiye özel bı tedavi yok, ilk tedavide olumsuz sonuç aldim, ikinci transferde de hiç sebep araştırmadan aynı ilaçlarla aynı şekilde devam edilmesi bana saçma gelmişti ve netekim ondan da olumsuz netice aldim. ya ben tedavi ettiğim hastanın olumsuz bir netice alması karşısında hemen arayıp gorusurup telkinde bulunurdum herhalde, çok maddiyat ağırlıklı ve bu beni çok soğuttu. Ben hala 2 transferde de neden tutmadığı hakkında hiç bir bilgi alamadım.2 hemşire hariç ekipten de hiç memnun kalmadım, koordinatör konuya hakim değil, gergin ve ters yanıtlar veren bi sekreter. O yüzden gittigime çok pişmanım, size de hak veriyorum çok geçmiş olsun.

Hic üzülme ben onları cimere sikayet ettim üstünü kapadılar hele o hayal Allaha havale ettim onları irenbe ümit hanım tavsiyem müthis biri

Hic üzülme ben onları cimere sikayet ettim üstünü kapadılar hele o hayal Allaha havale ettim onları irenbe ümit hanım tavsiyem müthis biri
Peki ölü transfer olduğu nasıl tespit edildi, başta irenbeye gitmedigime çok pişmanım zaten, sırf buranın ulaşımı rahat diye seçtim, şimdi düşünüyorum da ne kadar sacma bi sebepten secmisim. Ben de hastane yonetimine yazı yazıcam, dediğin gibi o hayal birçok kez benim de sinirimi bozdu ters ters yanıt vererek, kadına doktor hanımla görüşebilir miyim diyorum, ne görüşeceksiniz özel mi genel mi diyo? Sacmalik.
Peki şu an tedavin ne aşamada?

Hamileyim cnm cok sukur orası lanet cimere sikayet et canım 2016 cihaz bozulms embrıyolar ölmüs genede koydular

Oradan cok arkadasım oldu kentte olmayan herkes suan hamile

Oradan cok arkadasım oldu kentte olmayan herkes suan hamile❤
Ben Ankara'da yaşıyorum anatolia tüp bebek merkezinde tedavi oldum oğlum 21 aylık.
İzmir'de yazdığımız var geçen sene oğlum için gittik 2 defa.2.cisinde bizi yasal yollardan soydular resmen kent Hastanesi'nde.gidersem sadece çocuk doktoru dilber hanım icin giderim ne tetkik gerekiyorsa devlet dışarıda yaptiririm.

Kesinlikle haklısın çok pahalı, normalde hastaneyi sigortam karşılıyor ancak tüp bebekte kendi imkanlarımızla yaptırmak durumundayiz tabi. Baştan da süreç hakkında sağlıklı bilgilendirilmedik biz maalesef. Bebek sahibi olacağız diye heyecanla başladık ve konuya hakim olmadığımız için detayları bilmeden koyulduk işe, onlarda resmen bundan faydalandı, gerçekten çok kötü bı deneyim oldu kent Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak tüm sevk ve heyecanim kayboldu tamamen hayal kırıklığı.

Aaaa inan çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin inşallah, irenbede ilk transferde mi hamile kaldın? Tedavileri arasında çok fark var mı?
İlgi alaka herkeste cok fazla embrıyolog baskanı seni arıyor detaylı bilgi veriyor dondurma ücreti bile 500 TL ilk tedavide kaldım ümit hanım cok naif ilgili bir doktor olmasaydı bile derdim ki elinden geleni yaptı histereskobi yaptı eşli kromozon testi yaptı 4 ay tedavi etti sonra basladık Dilek gibi anında baslamadı ayrıca irenbede hersey para değil

Bunlar çok önemli işte, benim ilki tutmadı sebebi araştırılmadan sonraki ay kalan embriyom hemen verildi ve o da tutmadı. Konu hakkında ne kadar arastirsanda bildiğimiz bi mevzu olmadığı için kendini karşı tarafa emanet ediyosun mecburen ya kentte yumurta toplandıktan sonra embriyolog hiç aramadi beni koordinatore soruyorum kaçtane oldu kactanesi devam ediyor diye 5.gun netlesir deyip ara günlerde gecistirdi hep beni, embriyolog da diğer hastaların yanında bana 4tane blastokistiniz oldu diyo ben de odada konuşabilir miyiz deyince içeri aldı orada konuştuk. Netice itibariyle neresinden baksan fiyasko canım. Olumlu netice alman çok sevindirici, tüm olumsuzlukları unutturmustur sana :) darısı bana ve diğer tüm isteyenlere inşallah :)

Ümit hanmla gorusme ücretsiz git gorus cnm grub yaptık irenbe hastaları 5 kisiden 3ü suan hamile diğerleri transfer gununu bekliyor

Ümit hanmla gorusme ücretsiz git gorus cnm grub yaptık irenbe hastaları 5 kisiden 3ü suan hamile diğerleri transfer gununu bekliyor
Keşke seninle su tedavinin başında tanissaydim gidicem canım mutlaka, senden adını duyduğumdan beri youtube dan videolarını izliyorum içime sindi benim de

Keşke seninle su tedavinin başında tanissaydim gidicem canım mutlaka, senden adını duyduğumdan beri youtube dan videolarını izliyorum içime sindi benim de
Dilek hanım öyle isine gelmedim odasına almaz ve bana yanlıs ilac vermis kan pıhtılasması vardı eksik ilac verdi dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…