İzmir Üçkuyular'da oturuyorum. Bebeğim 5 aylık. 1 ay içinde işe geri dönmem gerekiyor. Şu an bir bakıcımız var ama memnun kalmadım en önemlisi güvenemedim. O yüzden kreş arayışına girdim. Ama 0-2 yaş kreş bulamıyorum. Konak'tan Narlıdere'ye kadar herhangi bir yerde olabilir. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
merhaba,
benim oğlum 30 aylık ve bende kreş arıyorum oğluma Karşıyaka-mavişehir-çiğli taraflarında....
izmir bebek akademisini duymuştum ben 0 aydan itibaren hizmet veren...bir arkadaşımın arkadaşı gönderiyormuş ve memnunmuş aklınızda bulunsun
merhaba,
benim oğlum 30 aylık ve bende kreş arıyorum oğluma Karşıyaka-mavişehir-çiğli taraflarında....
izmir bebek akademisini duymuştum ben 0 aydan itibaren hizmet veren...bir arkadaşımın arkadaşı gönderiyormuş ve memnunmuş aklınızda bulunsun
Ben da karşiyakada oturuyorum. İki yıldır Pamiye kids gardena gönderiyorum kızımıhem nerdeyse her dakika servisi var yani al ötür derdi olömuyor hem yeri de rahat fiyatları da uygun. Ben 25 aylıkken başlatmıstım daha küçük kabul ediyor mu bilmem ama bakmanızı öneririm dünya tatlısı bir ömüdürü var. Bir de nerdeyse her çocugun asık oldugu bir Gurbet öğretmeni:)) Kızım o zamana kadar annaneyle üyüdüğü için başta biraz sorun çıktı ama kendi kenidne bakmayı kurallerı tam olarak konusmayı okuluyla ögrendi. Küçük yas ıcın cok faydalı bir okul yani. Tavsiye ederim Yeri de cok rahat bostanlı bravoya cok yakın
merhaba,
merabaalar ben de bir palmiye annesiyim fatos hanımla beraber İki oglumun ikiside orda buyudu evden hiçbir farkı olmayan bi okul... ogretmenlerıyle cıglıklar atarak oyun oynuyorlar ZAten ikinci gun okula goturusunuzde anlıyosunuz gurbet ogretmene sarılısından... arzum hanımın ilk okulundan beri beraberız eger bi sorunuz varsa ozelden msj da atabilirsinz kesinlkle bır gorun derim en azından