hayırlısı olsun arkadaşım bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım nasip değilmiş kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ondan sonrada bidaha olmadı 1.5 yıl geçti 2 ay klomen ve iğne kullandım ama olmadı şimdi adet olmayı bekliyorum hsg ve sonra aşılama düşünüyorum.inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz burdan:))))
Tepecik'te nasıl çektirebildin, hemen gün verdiler mi?
bugün doktora gittim 2,5 yıllık evliyim 11 ayda doğal yolla hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü. üzerinden 14 ay geçti 3 ay serophene kullandım ilkinde bhcg yükseliyordu ama tutunamadı dedi doktor. geçen ay rahim filmi çekildim normal herşey. bugün napıcaz diye doktora gittim aşılama dedi. beklemiyordum hapa devam ederiz sanmıştım. şaşırdım devlet hastanesinde 3 ekime gün verdi. serophene kullanıcam yumurta gelişsin diye. haftayada ege ünv. kan pıhtılaşması testi için gidicem yaptırabilirsem daha önce düşük yaptığım için.
inşallah arkadaşım keşke kendiliğinden gelse bebişlermizbuarada sana aşılama fiyatı nekadar dediler symrnada?bide herkes iğneler çok pahalı diyodu bana ama symrna toplam 350 tl tutar dedi benim özel sandık olduğu için ssk yok özel almam gerekiyo ilaçları ve tabi aşılamayıda? farklı merkezlerlede görüştünmü?bilgi verebilirsen sevinirim:)
hayırlısı olsun arkadaşım bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım nasip değilmiş kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ondan sonrada bidaha olmadı 1.5 yıl geçti 2 ay klomen ve iğne kullandım ama olmadı şimdi adet olmayı bekliyorum hsg ve sonra aşılama düşünüyorum.inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz burdan:))))
hayırlıs hakkında arkadaşım inşallah olacak elbet vakti zamanı diyoruz ya... hangi devlet hastanesinde yapılacak aşılama arkadaşımm... hayılrı haberlerini bekliyoruz...
insan ne yaşayacağını bilmiyor bazen kader kısmet vakti zamanı gelince olacak demekki.... inşallah tez zamanda Rabbim aratmasın.... haberlerini buradan bekliyoruz arkadaşım hayırlısı inşallah.....
evet herşeyin vakti zamanı var aslında aşılama hiç aklımdan geçmemişti doktor yapallım deyince şaşırdım. tiredeyim cnm ben orda olacak. inş. hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşırız. benim hiç umudum yok aslında olacakmış gibi gelmiyor hayırlısı.
Cnm bende smeyrinada yaptiricam birkac gun sonra sen yaptinmi sonuc ne oldu anlatirsan yardimci olursan sevinirim?benim çarşamba günü aşılamam yapılacak..smyrna'da..smyrna'da aşılama yaptıranlar söyleyebilir mi acaba aşılamadan önce spermleriniz yıkandı mı?spermler yıkandıktan kaç saat sonra aşılamanız oldu?
Canm hamilesn sanrm tebrikler asilamayla mi oldu acabaMerhabalar bende bu ay asilama yaptirmak istiyorum ama koskoca izmirde sgk ile asilama yapan 1tane ozel hastane bulamadim fethiye esnaf hastanesini aradim ozel hastane 60 tl ye asilama yapiyorlar burda en ucuzu 400 ilaclar haric 2, 500 etup bebek merkezleri yapiyor.benim amacim en ucuzunu bulup yaptirmak tutmazsa tup bebek icin en iyisini aricam o zamsn kiyicam paraya ama asilama icin cok fazla harcamak istemiyorum varmi tavsiyeniz bildiginiz ozel hastane asilama yapan arkadaslar? Kafayi yicem acaba gidip fethiyedemi yaptirsam bilemiyorum...
Merhabalar bende bu ay asilama yaptirmak istiyorum ama koskoca izmirde sgk ile asilama yapan 1tane ozel hastane bulamadim fethiye esnaf hastanesini aradim ozel hastane 60 tl ye asilama yapiyorlar burda en ucuzu 400 ilaclar haric 2, 500 etup bebek merkezleri yapiyor.benim amacim en ucuzunu bulup yaptirmak tutmazsa tup bebek icin en iyisini aricam o zamsn kiyicam paraya ama asilama icin cok fazla harcamak istemiyorum varmi tavsiyeniz bildiginiz ozel hastane asilama yapan arkadaslar? Kafayi yicem acaba gidip fethiyedemi yaptirsam bilemiyorum...
bende aynı soruyu soracaktım aşılama düşünüyorum siz aşılamaylamı gebe kaldınız gerçi bayağı geçmiş üstündenCanm hamilesn sanrm tebrikler asilamayla mi oldu acaba
Merhaba kizlar bendetepecikte yaptiricam adet olmayi bekliyorum esimin tahlil sonucuna göre asulama veya tup bebek yapicaz dedi dr ebru hanim bakiyor bana sevimli ilgili bi doktor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?