Aşılama Izmirde aşılama yaptıranlar buraya lütfenn paylaşalım....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş. cnm şu güzel haberi alalım artık. sende epey beklemişsin inş. hsgden sonra aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın.

Tepecik'te nasıl çektirebildin, hemen gün verdiler mi?

adetimden hemen sonra ilk 5 gün içinde çekilmesi gerekirmiş ... bende adet ol gel demişlerdi randevu verdiler hemen çekilmiştim ve öyle korkulcak bişey değilmiş ben araştırmıştım yorumları okurken kimileri ne abartarakmı anlattılar ne bir korktum ki sonra işlem bitti ve ben şok oldum o beklediğim korkunç ağrılar olmadı sadece ve sadece ilk adet olduğumuzda bi karın ağrısı hafif olurya öyle bi ağrı oldu sadece ve çok iyiydi çekenler... inşallah seninde hayırlısıyla açık çıkar gönlünü ferah tut kardeşim hayırlı haklarımızda ...

hayırlıs hakkında arkadaşım inşallah olacak elbet vakti zamanı diyoruz ya... hangi devlet hastanesinde yapılacak aşılama arkadaşımm... hayılrı haberlerini bekliyoruz...

özel ege tüp bebek merkesi sanırım 750 dedi irenbeye sormadım fiyatı ama aşağı yukarı aynıdır sanırım zaten sadece smynra muayenedir bazı şeyleri ssk karşılıyor mesela muayene gidicem 69 lira vericem eşimin tahlili hormon tahlilleri ultrason hepsi içinde... devletinde bazı şeylerinden yararlanmak gerek ... özele sadece muayene 100 lira veriyordum belki bazı arkadaşlarımız daha fazla veriyorlardır bilmiyorum ama bizleri biraz daha anlamaları gerek.... ama olacak Allahın izniyle bebişlerimiz...

amin inşallah peşpeşe hepimiz haberlerimizi veririz hayırlısı arkadaşım...

hayırlıs hakkında arkadaşım inşallah olacak elbet vakti zamanı diyoruz ya... hangi devlet hastanesinde yapılacak aşılama arkadaşımm... hayılrı haberlerini bekliyoruz...

evet herşeyin vakti zamanı var aslında aşılama hiç aklımdan geçmemişti doktor yapallım deyince şaşırdım. tiredeyim cnm ben orda olacak. inş. hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşırız. benim hiç umudum yok aslında olacakmış gibi gelmiyor hayırlısı.

insan ne yaşayacağını bilmiyor bazen kader kısmet vakti zamanı gelince olacak demekki.... inşallah tez zamanda Rabbim aratmasın.... haberlerini buradan bekliyoruz arkadaşım hayırlısı inşallah.....

nasipten öteye gidilmiyo bu hayatta.isteklerimiz biraz zaman alıyo.işşallah güzel haberler paylaşırız.allahım ağlatmasın..hayırlısı..

hayırlısı inşallah tutar Rabbim yüzünüzü güldürür tüm isteyenin.... içini ferah tut.... Allaha emanet ol ...

ben erol tavmergenin hastasıydım ilk asılamamı o yaptı resmen para tzagı yolda görsem bogazını sıkıcam o derece kimse gitmesin ona tamamen ticarethane zaten kendiyle görüsmek bi olay cengiz yapıo herseyi ama parayı profesör parası gibi alıyo o ayrı rezillik diz boyu ben pcoluyum yumurtam büyümeden tam asılama oldum ne jel verdi ne hap spermin yarısı dısarı aktı dedim bu akıo bişi olmaz dedi siz düsünün artık gerisini şimdi bülent güleklinin hastasıyım 9 eylül profesörü ve ana bilim dalı baskanıydı şimdi sadece ders verio orda süper bi hoca herseyimle tek tek ilgilendi en basta allah inancı olan birisi cok memnunum asılamam 1.5u buldu

arkadaşlar yazdığım yorumları okurken fark ettim.aşılama yaptırıcam yazmışım.evet yaptırdım hem de 2 kez.ama tutmadı.artık tüpe geçelim dedi doktorum.ama ben 1-2 ay ara vericem.bakalım kısmet belki kendiliğinden olur.hayırlısı..

benim çarşamba günü aşılamam yapılacak..smyrna'da..smyrna'da aşılama yaptıranlar söyleyebilir mi acaba aşılamadan önce spermleriniz yıkandı mı?spermler yıkandıktan kaç saat sonra aşılamanız oldu?

merhaba bende başımdan geçenleri anlatmak istedim böylece belki yardımcı olabilirim bazı arkadaşlara. evlendikten hemen sonra bartolon kisti diye bişey çıktı bende bunun için doktora gittim ve sağ yumurtalığımda 5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim o zaman gittiğim doktor hemen alalım dedi tabi ameliyat lafını duyunda biraz araştırıyım dedim ve daha önce annemi ameliyat eden ege üniversitesinde bir profösere gittik. bu arada diğer yumurtalığımda da 2 ve 3 cm lik iki kist olduğunu oğrendim ama doktorum bunlar hamilene kalmana engel olabilirde olmayabilirde dedi bende daha o zamanlar çocuk konusunda kararsızdım ve yaklaşık 1 yıl ilaç tedavisi gördüm sonra doktorum beni ege ünv.tüp bebek servisine yolladı.

orada ilk tahlillerim yapıldı hsg çekildi (burada kısa bir bilgi veriyim hsg çektireceklere eğer özelde çektirirseniz 350-400 den başlıyor fiyatlar egede sadece salı günleri çekiliyor ve siz sadece ilaç ve malzeme alıyorsunuz) hsg ve tahlillerim iyi çıktı sonrasında ameliyat yapmaya karar verdiler ve sağ yumurtalığımdaki büyük olan kist bir sene önce alındı. ameliyat için hiç bir özel doktora gitmedim bütün işlemlerim hastanede oldu sadece bağış adı altında bir para aldılar 100-200 arası bişeydi sanırım ve ameliyatımıda doç.dr. rafael levi yaptı. ameliyattan sonra ikinci bir hsg daha istediler hafif tıkanıklıklar varmış onlarıda açmışlar onuda central hospitalda çekildim kesinlikle tavsiye etmiyorum bi kere hastane çok pis ve tam bir sahtekarlık dönüyor hem sizden para alıyorlar hemde devletten. her neyse bana ameliyattan sonra aşılamaya gel demişlerdi ama ben hemen gitmek istemedim. ameliyat niye oldum doğal yollarla olur dedim ama olmadı.

geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım sadece ilaçlara para verdim ki yaklaşık 200-300 civarı tutacak sanırım henüz raporum çıkmadığı için bilmiyorum. 120 tl hastane bağış parası aldı birde 40 tl malzemelere para verdik. ama sonuç olumsuz. yalnız doktor aşılamadan önce kullandığım ilaçların önümüzdeki ayda etkisinin devam ediceğini hamile kalma ihtimalimin yükseleceğini söyledi.

ege üniversitesini tavsiye ederim sistem güzel işliyor saatlerce beklemiyorsunuz ama özel ilgi istiyorsanız malesef o yok. zaten doktorlardan çok hemşirelerle muhatap oluyorsunuz. ilk gittiğinizde size bir dosya açıyorlar ve o dosyayı her aşamada doktorlardan oluşan konsey değerlendiriyor ama aşılamadan sonra anladım ki 5 kişiden 2 kişi hamile kalırsa onlar için başarı. sonuç olarak zorlu bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Cnm bende Cnm bende smeyrinada yaptiricam birkac gun sonra sen yaptinmi sonuc ne oldu anlatirsan yardimci olursan sevinirim?

Merhabalar bende bu ay asilama yaptirmak istiyorum ama koskoca izmirde sgk ile asilama yapan 1tane ozel hastane bulamadim fethiye esnaf hastanesini aradim ozel hastane 60 tl ye asilama yapiyorlar burda en ucuzu 400 ilaclar haric 2, 500 etup bebek merkezleri yapiyor.benim amacim en ucuzunu bulup yaptirmak tutmazsa tup bebek icin en iyisini aricam o zamsn kiyicam paraya ama asilama icin cok fazla harcamak istemiyorum varmi tavsiyeniz bildiginiz ozel hastane asilama yapan arkadaslar? Kafayi yicem acaba gidip fethiyedemi yaptirsam bilemiyorum...

Canm hamilesn sanrm tebrikler asilamayla mi oldu acaba

Canm hamilesn sanrm tebrikler asilamayla mi oldu acaba
bende aynı soruyu soracaktım aşılama düşünüyorum siz aşılamaylamı gebe kaldınız gerçi bayağı geçmiş üstünden

İyi günler asilama ile alakali sorum olacaktı bende Tepecige gideceğim sıra alırken kadın doğumdan mi alıyoruz ve rahim filmini acaba doktor mu yoksa başka görevli mu çekiyor çeken görevli bay mi bayan midir. Bilgilerinizi almak istiyorum yardimci olursaniz mutlu olurum

İzmi'de aşılama yapan hastane ben de arıyorum. Aşılama tüp bebek merkezleri mi yapıyor onu da bilmiyorum.

Merhaba kizlar bendetepecikte yaptiricam adet olmayi bekliyorum esimin tahlil sonucuna göre asulama veya tup bebek yapicaz dedi dr ebru hanim bakiyor bana sevimli ilgili bi doktor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…