- Emoji Skoru
- 326
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi izmirburcu
-
Canım merhaba bende asilamami gecen hafta salı günü oldum 1 hafta oluyor bende sonuc icin gün sayıyorum benim aşılamam tepecik kadın dogum hastanesi 2. Kat tüp bebek merkezinde oldu ebru hanim var orda cok tatli bir bayan ben tavsiye ederim benim arkadasimda orda asilama yaptirdi simdi 2 yasinda 1 oglu var tekrar tedaviye basladi 2. Için ben memnunum şimdilik insallah olumlu sonuclanir sanada bir fikir olur belki
2 kayıp sonrası 3.1 senedir olmuyor bugün Spermiogram yaptırdık milideki sperm 32 toplam sperm 44 ileri hareket 10 yavaş ileri 25 yerinde 15 hareketsiz 50 morfoloji 2 takviye aldığı zaman sayı fırlıyor 144 milyonu gördük ama bırakınca da böyle artık ilaç vs uğraşmak istemiyorum 2 yıldır yeterince kayıp vermekten yoruldum bu değerlerle aşılama düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz yerler var mı
Canım merhaba bende asilamami gecen hafta salı günü oldum 1 hafta oluyor bende sonuc icin gün sayıyorum benim aşılamam tepecik kadın dogum hastanesi 2. Kat tüp bebek merkezinde oldu ebru hanim var orda cok tatli bir bayan ben tavsiye ederim benim arkadasimda orda asilama yaptirdi simdi 2 yasinda 1 oglu var tekrar tedaviye basladi 2. Için ben memnunum şimdilik insallah olumlu sonuclanir sanada bir fikir olur belki
bende canm. asilama dusunuyorum. yumurtalar buyumuyo bendede. ben israel beye gidiorm
aşılamadan vazgeçtim. tüp bebek randevusu aldm cnmKIZLAR AŞILAMA YAPTIRIP TUTAN VAR MI
Sağol canımaşılamadan vazgeçtim. tüp bebek randevusu aldm cnm
ben martta gıdıcm cnm. erkek interfilitesinde hemen başlayabiliyorlarmışSağol canım
Üç kere denemek şart mı peki devlette tüp bebek için
Direkt yapmıyorlar değil mi
Sağol ama yok ikimizde de sorunben martta gıdıcm cnm. erkek interfilitesinde hemen başlayabiliyorlarmış
ne gzl sorun olmaması. tavsiyem güzel bi hastanede tedaviye başlamanız.Sağol ama yok ikimizde de sorun
Neyse bakalım beklicez
Senin iyi geçer inşallah
Teşekkürlerne gzl sorun olmaması. tavsiyem güzel bi hastanede tedaviye başlamanız.
nerde başladınız. hangi ilTeşekkürler
Başladım ama bulunduğum bölgede aşılama merkezi yok
Özelden anlattım canımnerde başladınız. hangi il
tamam cnmÖzelden anlattım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?