Aşılama İzmirde aşılanma konusunda bilgilendirir misiniz? lütfen yardımcı olun..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 3 seneme girdim 1 buçuk senedir bebk düşünüyoruz daha ilk aşılamamı olcam eşimde bi problem yok bende pko var 1 ay klomen kullandım ama işe yaramadı aşılamaya geçelim dedi doktorum bakalım inş hakkımızda hayırlısı olur allahım isteyen herkeze nasip etsin inş hayırlı evlatlar.kaçıncı günündesin ne zamn test yapıcan.. inş hamişsindir canım ya hadi bi umut ol bizlere:hamiş:.. senin ilk aşılamanmı.ha bide bişe dicem aşılamadan sonra doktorun sana progestan faln verdimi acaba.?

12 gunum bugün CNm test yapmayi düşünmüyorum adetimi beklicem bu ilk asilama inş tutar doktor um hic bi ilaç vermedi CNm birtek folik asite devam et dedi

12 gunum bugün CNm test yapmayi düşünmüyorum adetimi beklicem bu ilk asilama inş tutar doktor um hic bi ilaç vermedi CNm birtek folik asite devam et dedi

anladım canım hadi bakalımhayırlısı vala bana hiç demedi doktorum folik asit kullan ben alıpta kullansammı acaba bilemedim ilk bebek düşündügümde saglık ocagından kullan dediler tabi ozamn bilmiyodum rahatsızlıgımı sonra devam etmedim hiç

anladım canım hadi bakalımhayırlısı vala bana hiç demedi doktorum folik asit kullan ben alıpta kullansammı acaba bilemedim ilk bebek düşündügümde saglık ocagından kullan dediler tabi ozamn bilmiyodum rahatsızlıgımı sonra devam etmedim hiç

Doktora sor CNm sen o söyler sana ztn kullanip kullanmicani

meraba canım tepecige gittigini duyunca yazayım dedim bende oraya gidiyorum aşılama olucam nasipse ignelerimi aldım adetimi bekliyorum banada 240 tl ye mal oldu sadece ignelerim geri kaln rahim filmidir falan hiç ücret vermedim bende çok memnunum vala doktorumdan özellikle. sen hangidoktora görünüyosun acaba hangi polikilinik cevap yazarsan memnun olurum

İnş bugün tanisiriz orda CNm yas kaç senn

Merhaba kızlar. Ben 3 buçuk senelik evliyim- yaş 32. bebek için tedavi görsem de bir sonuca ulaşamadık malesef. İzmire yakın bir ilçede ikamet ediyorum ve İzmirde aşılanmaya karar verdim. İzmirde nereni ve hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar? Şifa univ.de tüp bebek merkezi açmışlar diye duydum, acaba nasılmış, sizlerden hiç giden olmuşmu? ve sonda bu işin maliyeti ne kadardır ? özellikle aşılanmiş hanımlardan tavsiye bekliyorum. kızlar yardımcı olun bu acemiye :-)

slm canm bende şifa tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum dr'um arzu hanım şimdilik memnunum. benim rahatsızlığım pko klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı. dr aşılamaya geçti şimdi regl olmayı bekliyorum. maliyete gelince ilk olarak dosya acıldı 150 tl tahliller falan yapıldı. 850 tl aşılama ücreti alıyo hastane, ilaçlar hariç.

slm canm bende şifa tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum dr'um arzu hanım şimdilik memnunum. benim rahatsızlığım pko klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı. dr aşılamaya geçti şimdi regl olmayı bekliyorum. maliyete gelince ilk olarak dosya acıldı 150 tl tahliller falan yapıldı. 850 tl aşılama ücreti alıyo hastane, ilaçlar hariç.

ben de şifaya gittim. benim de doktor Arzu hanım o müayine etti..ilk günde 800 tl kibi çıktı eşimin sperm tahlili ve benim rahim filmim çekildi..inşallah bir sonrakı adetin 2. günü tekrar gitcekmişiz hormonlara falan bakılcak...rahim filmimim raporona göre karar vercekler aşılama mı tüpbebek mi diye yani tüpler tamamen kapalı olsa direk tüpbebek yapılıyomuş.. inşallah hepimizin hakkında hayılrısı olur kızlar Rabbim hepimizi sevindirsin fazla uğraştırmadan..

ben de şifaya gittim. benim de doktor Arzu hanım o müayine etti..ilk günde 800 tl kibi çıktı eşimin sperm tahlili ve benim rahim filmim çekildi..inşallah bir sonrakı adetin 2. günü tekrar gitcekmişiz hormonlara falan bakılcak...rahim filmimim raporona göre karar vercekler aşılama mı tüpbebek mi diye yani tüpler tamamen kapalı olsa direk tüpbebek yapılıyomuş.. inşallah hepimizin hakkında hayılrısı olur kızlar Rabbim hepimizi sevindirsin fazla uğraştırmadan.

Amin canım inş herşey yolunda gider sorunsuz geçer. ben rahim filmini önceden cektirmiştim sorun yok çok şükür. adet olunca arayıp randevu alıcam ona göre ilaçlara başlanır sonra aşılama olur. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Back
X