Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rica ederim hepinizi çok sevdim ben bu zor günlerimde destek oldunuz :)) rapunzel ve noboyfriend eksik onlarıda bekliyoruz...benim moralim daha iyi çünkü dediğim gibi bana yaptıklarının aynısını yeni sevgilisinede yapıyor..kıza üzülüyorum ama sadece bana yapmadıgını anlıyorum umarım kendi beterini yaşar ama allah büyüktür..kendime özgüvenim kalmadı kendimde hep bir kusur arıyorum ama toparlıcam inanıyorum..
kızlar bu arada yaşlar ne durumda:)
sevindim yavrum yaa....moralinin daha iyi olmasına....benim de yerlerde moralim...burda hep birlikte toparlıycaz birbirimizi inşallah...ağlayamıyorum bile o derece tıkandım...şimdi sizle burda olmak iyi geldi gercekten....ben temmuzun ilk gününden pes ettim..olmayacak duaya amin demek istemiyorum artık...çok üzülüyorum ama mantığımı da kaybetmedim çok şükür...aynen senin de dediğin gibi özgüvenim yerlerde...kabullenmeye çalışııyorum ama bir yanım da hala savaşıyor kabullenmemek için...
Puhahahaa :)
Kızlar yanlış geldiniz.
Burası zurna.net değil :)
Forum yaw.
MSN de, skype de daha verimli chat yapabilirsiniz.
Puhahahaa :)
Kızlar yanlış geldiniz.
Burası zurna.net değil :)
Forum yaw.
MSN de, skype de daha verimli chat yapabilirsiniz.
benim 40....hattta temmuz da 41 olucam..ne temmuz be arkadaş....
Ne münasebet.
Nerden arkadaşın oluyorum?
Ne münasebet.
Nerden arkadaşın oluyorum?
memleket meselesi yapacağınızı düşünemedimde ondan :)
kendimize ait yepyeni bir sayfa ne güzel olmuş böyle teşekkürler mopercim:) Adamcım bende sizleri özledim bu arada buraya yabancı maddeler girmiş cevap vermeyin bence kendini nimetten sanmasınlar... İşlerine gelmedi falcılar sayfasından çıkmamız, biz bu konuları konuşurken neredeydi bunlarda şimdi mantar gibi bitiyor burada :) Bence bunlar falcı yada falcı yakını olabilir aman dikkat :) aşk acısı gibi bir sorun varken topuklu ayakkabı ayağımı çok sıkıyor kızlarrrr diye grup açacak değiliz![]()