• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde aşk acısı çekenler :)

offf yaaa..şurda toplaşıp iki lafın belini kıralım..destek olalım birbirimize dedik..daha ilk günden...muhteşem temmuz :))))))
inşlah kısa sürer...

merhaba kızlar

adakam ve moper okuyolarsa bizi yazmayı denesinler bence :( saçma sapan bi durum yaşanmış gerçekten üzüldüm halbuki niyetimiz gerçekten samimi ve içtendi içini döküp rahatlamak isteyen herkesin yazabileceği bi ortamla dalga geçmek....
kızlar yılmayalım lütfen yazmayı sürdürelim biz önemli adım attık iyilşeme yolunda...

merhaba kızlar

adakam ve moper okuyolarsa bizi yazmayı denesinler bence :( saçma sapan bi durum yaşanmış gerçekten üzüldüm halbuki niyetimiz gerçekten samimi ve içtendi içini döküp rahatlamak isteyen herkesin yazabileceği bi ortamla dalga geçmek....
kızlar yılmayalım lütfen yazmayı sürdürelim biz önemli adım attık iyilşeme yolunda...[/QUO

bu arada kendinizi nasıl hissediyosunuz? falcı krizi gelen varmı?:))

Ne temmuzmuş ama uğursuzluklarla geldi :((( Şans yok bizde ne diyim yani...

Bugünde MR sonucunda kist çıktı önemli değil deselerde yavaş yavaş büyüme ihtimali var buda epilepsi, felç ve ölümle sonuçlanabilyormuş okuduklarımdan öğrendklerimle, baş ağrısı da bundan dolayı oluyormuş ...Nörologda beyin cerrahına yönlendirdi bakalım takipe alıcaz... Al sana berbat bir 2 temmuz ve baş ağrım sürekli devam ediyor ...
Falcılara göre muhteşem olacak tı ya temmuz ayı başlangıç süper yani :(

offf yaaa..şurda toplaşıp iki lafın belini kıralım..destek olalım birbirimize dedik..daha ilk günden...muhteşem temmuz :))))))
inşlah kısa sürer...

Bugünde MR sonucunda kist çıktı önemli değil deselerde yavaş yavaş büyüme ihtimali var buda epilepsi, felç ve ölümle sonuçlanabilyormuş okuduklarımdan öğrendklerimle, baş ağrısı da bundan dolayı oluyormuş ...Nörologda beyin cerrahına yönlendirdi bakalım takipe alıcaz... Al sana berbat bir 2 temmuz ve baş ağrım sürekli devam ediyor ...

canım benm çok geçmiş olsun ama kötü düşünme hemen ve internetten okuma çünkü her daim en kötüsünü düşünmene sebeb oluyor... kist olayı takip gerektiren bir konu evet ama vücudun heryerinde olabiliyor kardeşimin sinüslerinde çıktı onda da başağrısı yapıuo çok ama yıllardır bişey olmadı,büyümedi... iyi düşün iyi olsun... temmuza gelince 29 gün daha var önümüzde umutsuzluk yok:)

Yazmayı asla bırakmayız biz bir yola girdik sonuna kadar devam edicez zaten görüştükten sonra buraya bile girmeyiz :)
Hiç falcı krizim yok aklıma geldikçe sinir oluyorum hepsine... En önemli şey sağlık o elden giderse gelsinde falcılar kurtarsın bakalım:)

Bu temmuz ayı hani süpre olacaktı ? :D Sende bir gelişme varmı??? Moper ve adakam okuyordur bence burdan onlara öpücükler gönderelim :))) Özledik yaniii

merhaba kızlar

kızlar yılmayalım lütfen yazmayı sürdürelim biz önemli adım attık iyilşeme yolunda...[/QUO

bu arada kendinizi nasıl hissediyosunuz? falcı krizi gelen varmı?:))

Çok teşekkürler canım, takip edeceğiz inşalah bir sorun çıkmaz söz konusu beyin olunca zor tabi... İyi düşünelim iyi olsun bakalım 29 gün varya :) Sibel önemli bir vardı onunla ilgili olumlu demişti yarın belki olabilir görüşme onun dışında sevgiliden haber yok sözde iletişim noktası görünüyor demişti temmuz ayıyla beraber... Bir şey çıkcağı yok :(

canım benm çok geçmiş olsun ama kötü düşünme hemen ve internetten okuma çünkü her daim en kötüsünü düşünmene sebeb oluyor... kist olayı takip gerektiren bir konu evet ama vücudun heryerinde olabiliyor kardeşimin sinüslerinde çıktı onda da başağrısı yapıuo çok ama yıllardır bişey olmadı,büyümedi... iyi düşün iyi olsun... temmuza gelince 29 gün daha var önümüzde umutsuzluk yok:)

Pardon yanlış yazmışım diğer konularla ilgili görüşmelerim için olumlu demişti onu bekliyorum bakalım belki yarın sonuç alabilirm umarım olumlu olur... Aşk ile ilgili hiçbirşey yok :( Artık bende kalbimden silmeye başlıyorum zaten mantıken silmiştim kalbimdende çıksın artık ...:( İmkansızlıkları zorluyoruz illa olsun diye ...

Çok teşekkürler canım, takip edeceğiz inşalah bir sorun çıkmaz söz konusu beyin olunca zor tabi... İyi düşünelim iyi olsun bakalım 29 gün varya :) Sibel önemli bir vardı onunla ilgili olumlu demişti yarın belki olabilir görüşme onun dışında sevgiliden haber yok sözde iletişim noktası görünüyor demişti temmuz ayıyla beraber... Bir şey çıkcağı yok :(

bende de gelişme yok ama içimde tuhaf bir umut var sibel yada o bu dediği için değil....sevgilide umrumda değil genel ruh halim düzelsin ağlama krizlerim bitsin de başka bişey istemiyorum.iyi olcağına herşeyin inandırmaya çalışıyrum kendimi...yeni bulduğum çözüm bu şimdilik:)) dediğim gibi işimden çok memnunum buluştuğumuzda detay veririm. şanslı olduğumu düşünüyor herkes ama ben kendimi dünyanın dibinde hissediyorum bunu yaşamayan bilemez:((

Canım seni çok iyi anlıyorum,bu ağlamalar hep bir süreç geçmiştede sevdiklerin olmuştur değil mi? onları unuttun şimdi bunuda unutacaksın ama zamanla .... işinden memnun olmam güzel ama bu mutlu olmak için yeterli değildir... Aşk çok başka birşey dünyanın herşeyine sahip olsanda, çok güzel bir bayan, para pul iyi bir aile, dostlar olsada hayatında 1 KİŞİ yoksa bütün hayat zindan gibi gelir....Ama bu sahip olduğun diğer şeyler onu unutma sürecini biraz daha kısaltır emim ol... Zaten buluştuğumuzda detaylı konuşacağız... İnşalahhh uzun süreli birbirimizin hayatına güzellikler katacak bir dostluğumuz olur :))) Sende kendine kızma sakın ağlıyorum diye tabiki ağlayacaksın biz insanız.... Sende bizde biraz daha duygusalısz hepsi bu.... Şanslı olduğun şeyleri düşün :)) Bak bu adamdan ayrıldın falcılardan kurtuldun hemde ne güzel cici arkadaşlar kazandın ( Kazandık ) her işte bir hayır vardır :D
bende de gelişme yok ama içimde tuhaf bir umut var sibel yada o bu dediği için değil....sevgilide umrumda değil genel ruh halim düzelsin ağlama krizlerim bitsin de başka bişey istemiyorum.iyi olcağına herşeyin inandırmaya çalışıyrum kendimi...yeni bulduğum çözüm bu şimdilik:)) dediğim gibi işimden çok memnunum buluştuğumuzda detay veririm. şanslı olduğumu düşünüyor herkes ama ben kendimi dünyanın dibinde hissediyorum bunu yaşamayan bilemez:((

canım çoook geçmiş olsun...bak herzaman burdayız biz....konuşmak istediğinde ne bileyim içini dökmek istediğinde her zaman unutma...ve herşey iyi olacak....şükredelim ki kötü birşey çıkmamış....canım çok geçmiş olsun...ya ben bilmiyorum...tövbe tövbe....bunların hepsinin sonu hayır olacak rapunzel...sabır güzelim hadi salmak yok....yola devam tammaammmı....
ben de bugün gittim psikiatra...artık başa çıkamıyorum tek başıma...konuştuk ağladım zırladım...ilaçlarıma devam edicem....dur daha temmuzun 2 si...daha koca bir ay var önümüzde...herşey güzel olacak rapunzel....unutma.......nolur bak....ne zaman istersen...biz burdayız...

bende de yok gelişme aşkla ilgili...süper geçecek temmuzdan eser yok şimdilik....hatta eğer gelişmeyse ben de sildim skype listemden kendisini...durup durup bakmaktan bıktım usandım kendime kızar oldum çünkü....garip bir yenilmişlik,garip bir kızgınlık,garip bir ümit,garip bir kabullenme,garip bir baş kaldırı var içimde herşeye karşı...hatta o deli gibi sevdiğim adama kızar oldum sanki...artık neden diye sormaktan çok kızıyorum kendisine...ya derler ya hep hiç birşey tesadüf değildir...yani demekki bizim de burda toplanmamız da var bir neden...hem de güzel bir neden....sevgiler hepinize.....

Teşekkür ederim canım... Allah tedaviis olmayan rahatsızlıklar vermesin hiçbirimize, ne kadar önemli bir şey sağlık insan hasta olmadan anlayamıyor... sende kendi salma böyle en iyi psikiyatrist kendinsin unutma... Ben antidepresanlara bile karşıyım her ilaç başka sorunlara yol açıyor ve bunları kullandıkça en ufuak birşeyde bıraktığında bunlara sığınıyorsun... İnan sabah erkekden hızlı tempo yürüyüş yapabilirsin yada akşam sahil tarafında oturuyorsan deniz çok iyi gelecektir... Seni silen bir kişiyi tabiki sende sileceksin, okuma onun yazdıklarını ve fotoraflarına bakma uzun bir süre lütfen .... Hatıraları hatırladıkça güzel günlerim olmuş de gülümse geç ... İnsan onu başkasıyla düşündükçe hırçınlaşabiliyor ama onların düşünüyormu? o seni düşünüyormudur ne yaptığını ? Hayır onlar yoluna devam ediyor ve seni enkaz gibi bırakmasına izin verme ve lütfen senden haber alacak ortamlarda bulunma ki o seni merak etsin...
Dua ediyorum güzel günler güzel haberler gelsinde bunları paylaşalım :(

canım çoook geçmiş olsun...bak herzaman burdayız biz....konuşmak istediğinde ne bileyim içini dökmek istediğinde her zaman unutma...ve herşey iyi olacak....şükredelim ki kötü birşey çıkmamış....canım çok geçmiş olsun...ya ben bilmiyorum...tövbe tövbe....bunların hepsinin sonu hayır olacak rapunzel...sabır güzelim hadi salmak yok....yola devam tammaammmı....
ben de bugün gittim psikiatra...artık başa çıkamıyorum tek başıma...konuştuk ağladım zırladım...ilaçlarıma devam edicem....dur daha temmuzun 2 si...daha koca bir ay var önümüzde...herşey güzel olacak rapunzel....unutma.......nolur bak....ne zaman istersen...biz burdayız...

food sormuş falcı kriziniz geldimi kızlar diye :)
yok be anam....yani inan aklıma geliyor da sadece yine umuda kapılma korkusundan aman allah korusun diyorum....artık tahammülüm kalmadı gerçekten vadelere,temmuzlara,geleceklere,gideceklere......aman işte acımı paşa paşa çeker...zamanın iyileştirmesini beklerim....yani hepimiz öyle yapıyoruz dimi kıslar....

Kizlar telden de giremiorum net cok yavas yada baglanilamio..bencede en iyisi uzaklasmak..yeni insanlarla tanismak..sizi begenen birisiyle vakit gecirmek iyi gelir.kaybolan özguvenimiz icin:pp rapunzelcim cok cok üzuldum yavrum..aman kontrollerini aksatma..ben daha buralardayim sagligim icin doktor önerdi..sizlerle gorusmeyi bilusmayi cok istiyorum.nete giremiorum diye kuduruorum:) acaba bizim kizlar napio diye:)kizlar buarada birgulun butun soyledikleri cikti sibelinki cikmadi bence cikmicakta..ömerin soyledikleride cikti.doga ninki cikmadi..

Adakam moper yazamiosunuz ama biz yaninizdayiz.pes etmek yook..bugunleri atlaticaz.dibe vurmamiz gerekiodu belkide karaya cikmamiz icin..

Aman sakın falcı kriziniz gelmesin arkadaşlar...İmkanınız varsa uzaklaşın biraz huzurlu bir yere birkaç günlüğüne... Bu kadar kötü olmamızın sebebi falcılar hep vadeler giden paralar umutlar.... İradeli olalım onlar kim ya? Ben herkesden herşeyden uzaklaştım, sanalda bile yokum nete sadece araştırma yapmak, sabah gazete okumak için giriyordum... Taaa ki burdaki yazıları okuyup gitmeye başlayınca biraz dengem bozuldu ama düzelicem... Sadece buraya üyeliğim var ve sizlerle konuşmak için giriyorum ki gerçekten uzun yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum...:)) ne facebook ne msn ne skype hiçbiri yok bende ... kimseyi merak etmiyorum kimsede bilmesin beni :D Aynen dediğin gibi acımzı çekeriz sonra yine aşık oluruz dimi :DDDD

food sormuş falcı kriziniz geldimi kızlar diye :)
yok be anam....yani inan aklıma geliyor da sadece yine umuda kapılma korkusundan aman allah korusun diyorum....artık tahammülüm kalmadı gerçekten vadelere,temmuzlara,geleceklere,gideceklere......aman işte acımı paşa paşa çeker...zamanın iyileştirmesini beklerim....yani hepimiz öyle yapıyoruz dimi kıslar....

Aman sakın falcı kriziniz gelmesin arkadaşlar...İmkanınız varsa uzaklaşın biraz huzurlu bir yere birkaç günlüğüne... Bu kadar kötü olmamızın sebebi falcılar hep vadeler giden paralar umutlar.... İradeli olalım onlar kim ya? Ben herkesden herşeyden uzaklaştım, sanalda bile yokum nete sadece araştırma yapmak, sabah gazete okumak için giriyordum... Taaa ki burdaki yazıları okuyup gitmeye başlayınca biraz dengem bozuldu ama düzelicem... Sadece buraya üyeliğim var ve sizlerle konuşmak için giriyorum ki gerçekten uzun yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum...:)) ne facebook ne msn ne skype hiçbiri yok bende ... kimseyi merak etmiyorum kimsede bilmesin beni :D Aynen dediğin gibi acımzı çekeriz sonra yine aşık oluruz dimi :DDDD

evet...budur..........:)

Canım sen keyfine bak dönünce bomba gibi olursun bize moral verirsin biz iyice duygusala bağladık :D Sağol canım bu arada kontrollere devam .... Sağlığım şuan ön planda sonra işlerim yapmak istediklerim hedeflerim var zamanları geliyor bakalım... Hepimiz biraz rahatlayalım buluşcaz şöyleee kordanda deniz havasıyla güzel bir kahvaltıııı birbirinden güzel kızlarrrrr :)) İzmiri sallayalım dimi ? :D Dediğin gibi yeni insanlar yeni çevre iyidir hazır bende eskileri arkadaşları dost sandıklarımı arkada bıraktım bana da iyi gelecek sizlerle olmak ...
Canım Birgül yada başkası dedikleri tutsa bile bunlara gitmek yok... Çıktı diye sakın gene gitmeye kalkma boşverin geleceği bilmeyelim arkadaşlar ... Hiç biri söyledi mi size yeni kız arkadaşlarınız olacak diye ? :)) yokkk dimi bakın biz bir araraya geldik burada yakın zamanda da görüşcez... Çok istersen kahve içersin biz bakarız sana :DDD hihihihi Bende Sibelin benim için söylediklerinin çıkacağını sanmıyorum... Yani durum tespiti tamam da o durumda söylediklerine göre adamın en azından araması gerekirdi dönmese bile bir hal hatır sorması gerekirdi ama yok yani...

Benim güvenim kendime tam bu konuda yani ama olmuyor birşey hissetmeyince bende his duygusu olmuyor ... Beğenmediğim birinin bana ilgi duyması hoşuma gitmyor ya ... Ama en azından açığım artık çıkarsa beğeneceğim biri deneyeceğim kimsenin yasını tutamıycam artık ...

Kizlar telden de giremiorum net cok yavas yada baglanilamio..bencede en iyisi uzaklasmak..yeni insanlarla tanismak..sizi begenen birisiyle vakit gecirmek iyi gelir.kaybolan özguvenimiz icin:pp rapunzelcim cok cok üzuldum yavrum..aman kontrollerini aksatma..ben daha buralardayim sagligim icin doktor önerdi..sizlerle gorusmeyi bilusmayi cok istiyorum.nete giremiorum diye kuduruorum:) acaba bizim kizlar napio diye:)kizlar buarada birgulun butun soyledikleri cikti sibelinki cikmadi bence cikmicakta..ömerin soyledikleride cikti.doga ninki cikmadi..

Back
X