kızlar yardım edin lütfen bana tüp bebek yaptırcam ama maddi olarak ilk ve son şansım bu yanii bi daha yaptırabilcek maddi gücüm yok lütfen bildiğiniz duyduğunuz hatta deneyip pozitif sonuç aldığınız tüp bebek merkezlerini ve doktorları söyleyin banakafam o kadar karışıkki zor toparlayıp yaptırcaz tüp bebeği ya tutmazsa diye çok korkuyorum tabii herşeyin hayırlısı allahım izin verirse olur ama korkuyorum işteee offff
canım yaa neler yaşamışsınnn çok geçmiş olsunn umarım bu denemeniz pozitif olur kavuşursunuz bebğinize sağlıklaa ben ilk önce erol beyi düşünmüştüm hatta randevu bile aldım 3 ay önce ama maddi sorunlardan dolayı iptal ettirmek zorunda kaldık iyikide ettirmişim baksana sana neler yaşatmışlar ...ya bu işler ne kadarda zor yaaa heleki maddi imkanı sınırlı olanlar için benim tek ve son şansım olucak iyi değerlendirmem gerk çünkü 2. bir deneme yaptırcak gücümüz yok maalesef irenbeyle ilgili iyi de kötüde yorumlar okuyorum kafam karışıyo... sanırım iyice araştırmadan bu işe başlamamalıyım.. verdiğin bilgiler için çooook teşekürler cnm rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh
[
CANIM MERHABALAR ÖNCELİKLE RABBİMDEN DİLERİM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞ.BEN İZMİR aliağaya yeni taşındım ve tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama öncelikle devlet hastanesini düşünüyorum 9 eylül üniversitesini araştırıyorum sizin tavsiyelerinizi isterim hangi devlet hastanesine gittiniz bilgi verirseniz çok sevirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?