Tüp Bebek Merkezleri izmirde başarılı tüp bebek merkezleri

hangi tüp bebek merkezi başarılı

• Ankete Katılan
    32

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
kızlar yardım edin lütfen bana tüp bebek yaptırcam ama maddi olarak ilk ve son şansım bu yanii bi daha yaptırabilcek maddi gücüm yok lütfen bildiğiniz duyduğunuz hatta deneyip pozitif sonuç aldığınız tüp bebek merkezlerini ve doktorları söyleyin bana kafam o kadar karışıkki zor toparlayıp yaptırcaz tüp bebeği ya tutmazsa diye çok korkuyorum tabii herşeyin hayırlısı allahım izin verirse olur ama korkuyorum işteee offff

arkadasım sen sen ol şifaya erol tavmergene asla gıtme o adam bızı yedı bıtırdı ben 22 yasında tup bebek yaptırdım erola sıfada sorun esımdedı ve esımın sorunuda kucukken fıtık amelıyatı olmus sadece kanalları tıkalı baska hıc sorun yok bende super hıc bısey yok neyse 22 yasında gıttık tedavıye 1 tane emrıyo tıransfer ettı bana o tuttu ve dıs gebelık oldu sag yumurtalıgıma yapıstı gec anlasıldı ve sezeryanla aldırdık sag yumurtalıgımda alındı sonra bıze dr.2 yıl yasak dıkıslerın ıcın dedı ve bız 5 yıl sonra tekrar basladık gectıgımız nısanda nısanda gıttık sıfadakı erola once ozelıne gıdıyosun bı 350 tl verıyosun benı ultrosana soktu rahmınde et var dedı bıdahakı ay gel alalım dedı ok dedık sımdıye kadar herseyımızı sıfada yaptırdık ama bıze rahımdekı etı almak ıcın baska bı ozel hastane dedı ok dedık 1500 tl hastane 100 tl erol bey aldı ve amelıyat sonunda hastaneden fıs ıstedık bız fıs veremıyoruz dedı dr. gorusun dedı yanı sımdı ben hıc bı sekılde o hastanede amelıyat oldugumu kanıtlayamam hıc bır belge verılmedı 1 ay daha gectı mayısta gıttık bu sefer rahmınde kıst var dedı 1 dahakı adetıne kadar hap verıyorum ıc dedı benı 10 gun once amelıyat eden adam hıcmı gormez kısı neyse hazıranda gıttık basladık tedavıye bıde ızmıre 5 saatlık yoldan gelıyoruz tedavı ıy kotu gıdıyo dıye hıc bı bılgı vermıyo adama bız para verıyoz ama adam bızle asla muhattp olmuyo yardımcı dr.var hep o muayene edıyo erol bey sadece yumurta toplama ıslemıne gırıyo neyse tedavı kısa surdu ordakı arkadaslar hep 300 350 mg ıyne verıyodu bana 200 2.haftada 125.mg madusurdu yumurtalarım toplandı esımın 5 yıl oncekı donmus spermlerını kullanıcam dedeı bız dr.a dr.bey aradan 5 yıl gectı yenı alın dedık dr. bıze onlarda bı sorun yok olur dedı bızde okey dedık bana transfer edılecegı gun bı telefon 2 tane yumurta dolledık dollendı ama bolunme olmadı sana trasfer edemeyız olmaz bunlar dedı neden bole oldu dedık bılmıyorum bende sasırdım ılk defa basıma bole bısey geldı benımde hatam olabılır yumurtalardanda dedı tedavıye 2 ay araverıcez dedı yolladı bızı ama bız butun tup bebek parasını tam verdık 2.deneme dıyede 1 kurus ındırım fılanda yapmadı neyse bız arabamızı sattık eylulde tekrar basladık tedavıye hersey yolunda ıyı yumurtalarım toplandı dr.erola yalvardık karı koca ne olur esımden yenı sıperm alın bı oncekı gıbı basımıza aynı sey gelmesın dedık defalarca oda bıze yok ya sıpermlerde sorun yok olsaydı cozulmezdı dedı bu 3. tup deneme ya 2 tane koyucak transfer gunu geldı dr.den bı telefon yumurtalar bırlestı 1 ıyı ama oburunde bolunme olmadı dedı yarına kadar beklıyelım dedı bız bı gun daha bekledık sıfadan tel geldı transfer yapılacak dıye gıttık transfere dr.ıkıncıdede azcık bolunme oldu dedı transferı yaptı yolladı bızı tabıkı sonuc negatıf tabıkı sonucu alınca bız sıtem ettık dr. neden yenı almadınız dıye falan fılan dedık dr.senın yumutalarında bısey yoktıkı dedı esınde az yumurta cıktı dedı benden en sonuncudan 5 tane yumurta cıkmıs ama dr.benım dıyo bızı hastası gıbı gorup muhattap olmuyo acıklama bıle yapmıyo sadece gelır gozunle bakıyo neyse bıım ne sıfaya nede erol beye ınancımız kalmadı dedık bız bu yola bass koyduk esımle baska yere gıdıcez gezelım hepsını bız karar verelım ızmırdekı ve ıstanbuldakı tum tup bebek merkezlerıyle tek tek randevu aldık gorustuk on gorusme ucretsız zaten heryerde dosyamızıda goturduk her gıttıgımız hastane dosyamızı gordugunde butun bunların sebebı yumurtalar dedıler bıze esımın yumurtaları kalıtesızmıs ılk 22 yasındakı tutan bebegın bıle tutması ımkansız bole yumurtala mucıze olupta tutmus dedı ve 2. 3. dede esıme guclendırıcı bı ılac verıp yenı sperm alsa olur dedıler sana dıycem sıfanın onunden bıle gecmeyın yasadıgım olumsuzlukları sorunları hayal kırıklıklarını bı anlatsam erol bey maddı manevı yedı bızı ızmırdede smayra en ıyı yattı kafamıza ama bız deısıklık olsun bıde ıstanbula yaptıralım dedık alman hastanesıyle anlastık ıste bole sansın bol olsun ALLAH ıcınde ALLAH korkusu olan doktorlarla karsılastırsın hakkında hayırlısı olsun ıssallah

canım yaa neler yaşamışsınnn çok geçmiş olsunn umarım bu denemeniz pozitif olur kavuşursunuz bebğinize sağlıklaa ben ilk önce erol beyi düşünmüştüm hatta randevu bile aldım 3 ay önce ama maddi sorunlardan dolayı iptal ettirmek zorunda kaldık iyikide ettirmişim baksana sana neler yaşatmışlar ...ya bu işler ne kadarda zor yaaa heleki maddi imkanı sınırlı olanlar için benim tek ve son şansım olucak iyi değerlendirmem gerk çünkü 2. bir deneme yaptırcak gücümüz yok maalesef irenbeyle ilgili iyi de kötüde yorumlar okuyorum kafam karışıyo... sanırım iyice araştırmadan bu işe başlamamalıyım.. verdiğin bilgiler için çooook teşekürler cnm rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh

canım dedıgım gıbı ön görusmeler ucretsız butun tup bebek merkezlerınde hepsınlden randevu alıp dolasın esınle teker teker kafanız hangı yatarsa hangısı ıyı sonuc verırse ona gıdersın telle arayıp bız on gorusme alıcaktık deyın ucretsız burda sormakla olmaz yuzyuze gorusun bence maddı soruna gelınce ALLAH herseye kadır canım ya bu ıse gırdınmı elını veren kolunu kaptırıyo bızım 1. harıc sadece 2.ve 3. denemede gıttı 26 mılyarlık araba parası sımdıde kıredı cekıcez 4. ıcın buda olmazsa durmak yok ailem verecek artık olana kadar ama derdı veren ALLAH dermanınıda verırmıs olucak bızımde cocugumuz ama zamanı var sabır dılıyorum kendıme ve bu yolda ugrasanlara

canım ılk ve son şansım deme sakın kotu dusunme sen ALLAH senın alnınaa yazdıysa olur benım basım bole seyler geldı dıye senınde basına gelmıycek benım kaderımde varmıs yasadım sen bole olumsuzlukları sakın aklına bıle getırme ıyı dusun ıyı olsun bana butun dr.lar hersey kafada bıtıyor dedı stres yapma sende yapma hep ıyıyı dusun senın ılkınde olucak kesın canım bence

inşallahh ilk denemede tutar yoksa inanki ikinciyi yapabilcek maddi durum yok maalesef hayırlısı allahtan rabbim tüm isteyenlere göndersin yavrularını inşallahh aminnnnnnn

insallah ılk denemnde tutar bende bır suru amelıyatlar gecırdım sansım cok azdı butun merkezerden once ucretsız on gorume ayarladım tabı allahın bılecegı ıs ben smyrnda karar kıldım cunku tup bebekte embrıyolog dr dan daha onemlı oranın embrıyologu aynur hanım cok basarılı turkıyede kı ılklerden ve ılk denemede ıkızlerımı dunyaya getırdım

allah bağışlasın yavrularını inşallah benimde umarm ilk denemem başarılı sonuç verir yoksa teşekür ederim bende araştırma aşamasındayım sendeki problem neydi acaba tüplerde problem olması şansı nasıl etkiliyo acaba açok merak ediyorumm

tüplerdeki tıkanıklık basarıyı etkılemıyor o kadar cok bu konuları arastırdımkı cokk ama cok arastırdım benım kıstlerım vardı rahmı bolen perde yapışıklık larım vardı sansım baya azdı ama sans ıste gıt gorus funda hanımm bıraz sert gıbı gorunuyor ama eskı dr lardan embrıyologları aynur hanım bu konuda bır numara onunlada gorus aklına takılan bısey olursA SOR

Cnm bilmiyorum ne karar verdin ama smyrna art sayesinde suanda 7aylık hamileyim.bende okdara doktora gittim hersey yolunda dediler.smyrnada funda hanım rahim duvarı kalınlığım olduğunu söyledi.eşimdede sorun önemli değil diye biliyoduk. Meğerse sayı ve hareketlilik düşükmüş.allah hepsinden razı olsun.ilk denemede tuttu.doktorları hemşireleri embriyoloğu hepsi çok ilgili ve işlerinde mükemmeller.suandada hamileyim ve aynı yerin doğum uzmanı ayla hanıma devam ediyorum.çok memnunum.hersyinle dört dörtlük ilgileniyolar. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Ssk emekli sandığı anlaşlamlarıda var.buarada benim her iki tütte tıkalıydı. Bu tüp bebeğe asla engel değil hatırlatmak istedim.

ne irembe ne smyna art ne ege tüp bebek hepsi ticarethane aldıkları paralara fatura kesmiyorlar çok palıla amaçları gitsin gelsin sömürelim tavsiyem aşağıda inceleyin araştırın yapın maddi manevi çökmeyin özelerde biton üç kağıt dönüyor haberiniz olsun.
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim mümkünse özel işletilen merkezleri son çare olarak düşünmenizi tavsiye ederimi nedeni de izmir den bahsedersek sgk nın yeni şehirdeki kadın doğum bölümündeki merkez gerçekten iyi hizmet veriyor tecrübelerimiz şu yönde biz ilk denememizi simyra art ta yaptık tabi heycanın verdi etkenlerle bazı şeyleri sorgulamadık lakin sonrasında sorguladık şöle yaptınız 3500 tl ödeme için herhangi bir makbuz fiş fatura bir ibare yok .bir not kağıdına kaşe ve tahsil edilmiştir. yazıyor neyi tahsil ettin kaç para tahsil ettin yok anlıcanız bazı olaylar dönmekte o hastanede öle bir oparas yon yaptınız meçhul özellerde şu mantık var ticarathane gitsin gelsin mantı bunu iyi düşünün devlet hastanesinde ise 3500 tl ödeme yeine aynı işleme 480 tl ödüyorsunuz mantık şu biran önce olsun bebek sıradaki hasta gelsin derdimi anlata bildim galiba güler yüz varmı var biraz kalabalıkmı evet biraz özel oda yokmu yok ama sonuca ulaşmak bunlardan daha önemli ve inanın ekibin hizmeti ve hızı çok iyi ve başarı oranları muazam gidiyor tavsiyem bu yönde devlet 3 deme hakkı veriyor her demedene 480 tl lik ücret düşüyor haa burda olmazsa özele gidin bişi demem ama önce devlet kapısı hem maddi hem manevi çöküşe uğramayın

[
CANIM MERHABALAR ÖNCELİKLE RABBİMDEN DİLERİM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞ.BEN İZMİR aliağaya yeni taşındım ve tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama öncelikle devlet hastanesini düşünüyorum 9 eylül üniversitesini araştırıyorum sizin tavsiyelerinizi isterim hangi devlet hastanesine gittiniz bilgi verirseniz çok sevirim.

öncelikle merhaba..
bende birkaç ay sonra tüp bebek yaptırıcam.. bizde izmirde araştırma yapıyoruz.. 9 eylül çok yakınım ben ama kesinlikle düşünmüyorum.. arkadaşlarım var orada onlar bile sakın gelme diyorlar.. önce devlet hastanesi olsun istiyorsan bence tepecik kadın doğumda başla ya da ege üniversitesi diyolar.. bende ilk olarak devlette deniycem sanırım.. şimdilik tepecikte yaptırıcam gibi gözüküyor.. etraftan aldığım bilgiler ve netteki araştırmalarıma göre böyle karar verdik..

rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

arkadaşlar kendim de devlette hemşireyim.ama ne üniversitelerde nede tepecikte tüp bebek yaptırmayı istedim. özele yakın para harcıyorsunuz ama gebelik şansı hepsinde daha düşük.irenbe de dr kaan bozkurtla dün çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük,allah herkese nasip etsin çok mutluyum.simirnayla özel egeylede görüşmüştüm hiç içime sinmemişti ikisindede dr bile olmayan insanların bir sürü laf kalabalığı ile iknaya çalışması.irenbe de ne fiyat daha pahalı ne de simirnadaki gibi ilaç satmaya çalışıyorlar.faturam raporlarım her seferinde ben daha sormadan eksiksiz verildi. doktorum 24 saat hep bir telefon uzaklığındaydı en baştan beri ve sonuç yüzüm güldü:) darısı başınıza.

o kadar çok bebeği varki bizim bergamada dr kaan bozkurtun. özel egeden irenbeye geçtiğini söylemeyip emekli oldu dediler bana önce.
iyiki inanmayıp araştırdım irenbede olduğunu öğrendim.ben de ilk denememde hamile kaldım şükür.ama kaan bey baştan söylemişti şansımın yüksek olduğunu yaşım ve yumurtalarım nedeniyle.şansı az olanlarada hep açıksözlü önce bir sürü ilaçlar veriyormuş tüp bebek yapmadan önce. başka merkezlerde şansı ne olursa olsun yumurta verimi arttırmadan yapıyorlar hemen tüp bebeği başka yere gitmesin hasta diye..hamileliğimi burada başka dr bakıyor ama hala ne zaman arasam kaan beyi kendi bakıyormuş gibi ilgilenip cevap veriyor. her konuştuğumda içim rahatlamış oluyor.başka yerde tüp bebek yaptıran hastalara bile bıkmadan cevap veriyordu telefonlarda.herkes bu duyguyu tatsın inşallah

dr. kaan bozkurtla belki de biraz geç tanıştım.üniversitelerde muayenehanelerde zaman kaybederken yumurtalarım iyice azalmış bir uyaran dr olmamıştı. tüp bebek için ege üniversitesinden bir dr un muayenehanesinden sonra özel egeye gidince tanıştım dr kaan beyle.hiç bir ön hazırlık yumurtalarımı arttırıcı destekler kullanılmadan aleleacele tüp bebek için hazırlanmış olduğumu kendisiyle tanışınca öğrendim, üniversitede hoca diye muayenehanelerde zaman kaybetmenin bedelini deşimdi birkaç aydır tüp bebek yapılmadan önce yumurta verimimi biraz olsun artırır diye bir sürü ilaçlar kullanıyoruz. gebelik şansımın düşük olduğunu biliyorum ama uzun süredir ilk defa ultrasonda yumurta görüldü hormon değerlerim normale yaklaştı.dr kaan bozkurtla daha önce tanışmış olsam ve bu destek ilaçları daha önce kullanmış olsam belkide tüp bebekte yumurtalarım boş çıkmayacaktı. şimdi irenbede son bir kez yumurtalarım artmış olarak tüp bebek denemek için dr kaan bozkurtun kontrolü altındayım.defalarca tahliller kontroller her moralim bozulduğunda aramalarıma rağmen daha bir kez muayene ücreti ödedim.tedavi başarılı olur yada olmaz ama ilk defa içim rahat gerekenler eksiksiz yapılıyor.keşke çok önce dr ,merkez seçerken ayrıntılı araştırıp ünvanlara kanmasaymışım.keşke türkiyede isteyen her kadın istediği yaşta yumurta dondurup saklama hakkını daha öne elde etseydi. benim gibi keşkelere gömülmemek için üşenmeyin çok dr la yüzyüze görüşün.bunu yapsaydım dr kaan beyle çok daha önce tedavilerime başlamıştım belki de şimdi bebek sahibiydim.dilerim hepiniz benim durumuma düşmeden daha önce doğru merkezler ve doğru hekimlerde çocuk sahibi olursunuz.doğru ellerde olduğuma artık eminim ama bakalım sonuç şansım var mı artık. tüm kadınlara yumurta dondurup saklama hakkı için gerçekten nereye başvurulacaksa yapalım bunu arkadaşlar.

Canım ben yeni yaptırdım Smyrna Art Tüp Bebek Merkezinde. Şuan 7 haftalık gebeyim ilk denememdi. Sorun eşimdeydi. ve 3. gün embriyosu konuldu. Allaha şükür kesemide gördüm. Şimdiden bol şanslar canım. gönlünü yüreğini ferah tut. pozitif olmaya çalış lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…