Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıizmirde bebeginize/cocugunuza bakıcı arayanlar
Merhaba izmir güzelyalıda oturuyorum..bugune kadar 2 bebek-cocuk baktım.Cocugunuza kendi evladımmıs gibi bakarım.İlgilenenler bana özelden msj atabilirler!!!
slm..ilanım hala güncel..cocugunuza-bebeginize itinayla bakarım..referansım var.Almanyadan yeni geldim orda yegenime baktım.Ayrıca okula giden baska cocuk baktım güzelyalıda.servisten karsıladım dersleriyle ilgilendim.Part time da olabilir.
Yatılı olarak suan düsünemem ama eylulde olabilir cnm.Aradıgım gündüzlü bir is ama ikimizdende birsey cıkmassa eylülde görüsürüz :)Bu arada ilanım GÜNCEL
slm..ilanım hala güncel..cocugunuza-bebeginize itinayla bakarım..referansım var.Almanyadan yeni geldim orda yegenime baktım.Ayrıca okula giden baska cocuk baktım güzelyalıda.servisten karsıladım dersleriyle ilgilendim.Part time da olabilir.
Merhaba,44 yasındayım,biri 21 digeri 16 yasında 2 evladım var.ückuyularda oturuyorum.servis anneligi yaptım bir dönem...sonra degisik işlerde calıstım..almanyada yegenim dogum yaptı 3 ay ilgilendim..ana okuluna giden cocukla ilgilendim servisten karsıladım aksama kadar beraberdik..birbirimizden cok memnunduk lakin 1 ay calıstım tekrar almanyaya gitmem gerekti...felcli bir beye baktım...artık ewimdeyim..esim adliyede taksici..calıstıgım son 3 yeri referans gösterebilirim.İlgilenirseniz sizde bana calısma saatlerinizi,sartlarınızı,yapılacak işleri ve ücretini yazarsanız memnun olurum.Ne olursa olsun rabbim oglunuzu size bagıslasın sevgiyle kalın...