kent hastanesinde tedavi gördüm..3 denememi de orda yaptım ben....dr um israel aruh..memnun kaldığım için değiştirmek istemedim....diğer ikisinde de hamile kalmıştım ama devamı gelmedi malesef...
en son tedavim kasımdaydı ve bu hafta hamile sonucumu aldım...
paylaşmak istedim..sizlere de bol şans diliyorum...hayırlısı olsun inşallah...
canım benim inşallah bunun devamı olucak ve biz o sıpayı mıncıklıcaz :)
kızlar merhaba sayfa çok güzel olmuş bende 3 kez kürtaj oldum irenbede dilek aslana gidiyorum ve çok memnunum sgk anlaşması yok malesef ama memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum
canım ben de onunla başlamak istiyorum ama işin maddi boyutu çok mu ağırdır?hadi muayeneleri ödedik bir de ilaç paraları var..bu konuda bilgi verebilirmisin.
bu arada dilek hn 10 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaşımı ilk tüp denmesinde bebek sahibi yapt:)
peki her gidişimizde 140 lira mı veriyoruz?meblağ çok yüksek değilmiş.tabi yüksek de ben kendimi dahayerimseniben kötüsüne hazırlmaıştımCanım muayenesi 140 TL ilaçlar sgk anlaşmalı olmadığın için tabiki pahalıya mal oluyo sen tüp bebekmi yaptırcaksın bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdım ilaçlarla birlikte 1000 tl yi biraz aştı ama dr gerçekten çok iyi terapist gibi konuşuyo ilgileniyo anlatıyo ben çok memnunum
peki her gidişimizde 140 lira mı veriyoruz?meblağ çok yüksek değilmiş.tabi yüksek de ben kendimi dahayerimseniben kötüsüne hazırlmaıştım
off ya bi cesaret etsem bu ilk muayenem olacak.çok geç kaldım ama ölüm gibi korkuyorum.ilk muayene nasıl oluyo acaba?:bbo:
tabiki her gidişte almıyo korkulcak hiç bişi yok eminim giddince sende bana katılacaksın üstelik dr seni çok iyi motive edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?