- 8 Temmuz 2018
- 3
- 0
- 36
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar :) muayene ve danışma ücreti 250 tl, ameliyat ücreti 9.000 tl idi, yani ben bu rakamları ödedim, bir değişiklik olmadıysa eğerMerhaba fahri beyle goruscem ama onceden fiyat hakkında bılgı sahıbı olmak istıyorum ort ne kadar tutuyor acb
Ne yazık ki indirim yapılmıyor.. Bölme - taksitlendirme işlemi ile ilgili pek bilgim yok, durum uygunsa bankadan kredi kullanabilirsiniz o şekilde zaman içinde daha rahat ödersiniz belki yavaş yavaş.. Ben size Fahri Beyin asistanı Tuğba Hanımın cep telefonu numarasını vereyim, kendisinden bilgi alın olur mu? 0 542 463 17 66 - Tuğba HanımOo cok pahalı geldi herhangi bir indirim oluyor mu ve kaca boluyorlar bilginiz var mi
Yoook standart fiyatı bu fiyat, benim 2 tane arkadaşım benden 15 gün önce ameliyat oldu kendisine hatta onlar kişi başı 8.000 tl ye ameliyat oldu, daha sonra ben ve başka bir arkadaşım gittik, arkadaşlarımız 8.000 tl' ye ameliyat oldu 15 gün önce dedik, bizde o fiyattan olalım dedik, malesef fiyatlarımız yeni değişti 9.000 tl oldu ücretimiz dediler ve biz iki arkadaş kişi başı 9.000 tl' ye yaptırdık burunlarımızı.Peki bir sey daha sorucam burnun gerektirdiği isleme gore mi ucret uygulanıyor yani kişiden kişiye fiyat degısıyor mu yoksa herkesten aynı mi?
Ege Üniversitesinde Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlu var mesela, şuan ki fiyatı 5.000 tl civarı ben onunla da görüştüm hatta ameliyat günü bile aldım ama sonradan araştırınca yaptığı burunlar başarısız geldi, ömrümün sonuna kadar taşıyacağım bir organ olacağı için, biraz fazla ücret ödedim ama en azından içime sindi ve beğenmeme durumum da olmadı revizyona da gerek kalmadı.. Zaten kötü bir burun olupta tekrar yaptırmayı düşünürseniz, revizyon ameliyatları daha pahalı, e birinci ameliyatta zaten belli bir ücret ödüyorsunuz, revizyonda daha çok ödüyorsunuz 2 katına yakın bir ücret ödüyorsunuz ve bu sefer o vereceğiniz 9.000 tl yi geçiyor masraf o nedenle her şeyden kısın ayakkabı olsun, elbise olsun bunlardan kısın ama burundan kısmayın derim çünkü dönüşü çok zor :/Oo cok pahalı geldi herhangi bir indirim oluyor mu ve kaca boluyorlar bilginiz var mi
Ege Üniversitesinde Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlu var mesela, şuan ki fiyatı 5.000 tl civarı ben onunla da görüştüm hatta ameliyat günü bile aldım ama sonradan araştırınca yaptığı burunlar başarısız geldi, ömrümün sonuna kadar taşıyacağım bir organ olacağı için, biraz fazla ücret ödedim ama en azından içime sindi ve beğenmeme durumum da olmadı revizyona da gerek kalmadı.. Zaten kötü bir burun olupta tekrar yaptırmayı düşünürseniz, revizyon ameliyatları daha pahalı, e birinci ameliyatta zaten belli bir ücret ödüyorsunuz, revizyonda daha çok ödüyorsunuz 2 katına yakın bir ücret ödüyorsunuz ve bu sefer o vereceğiniz 9.000 tl yi geçiyor masraf o nedenle her şeyden kısın ayakkabı olsun, elbise olsun bunlardan kısın ama burundan kısmayın derim çünkü dönüşü çok zor :/
Reklam kokan hareketler özellikle MeltemRuzgari_84 mesajlarını inceleyinceYoook standart fiyatı bu fiyat, benim 2 tane arkadaşım benden 15 gün önce ameliyat oldu kendisine hatta onlar kişi başı 8.000 tl ye ameliyat oldu, daha sonra ben ve başka bir arkadaşım gittik, arkadaşlarımız 8.000 tl' ye ameliyat oldu 15 gün önce dedik, bizde o fiyattan olalım dedik, malesef fiyatlarımız yeni değişti 9.000 tl oldu ücretimiz dediler ve biz iki arkadaş kişi başı 9.000 tl' ye yaptırdık burunlarımızı.
Merhaba, evet Fatih Bey ilk üç doktor arasındaydı benim için, ancak Fahri Beye gidip görüştükten, sonra kendisinde karar kıldım o nedenle Fatih Uygur ile görüşme imkanım olmadı, Fatih Beyin ofisinden asistanını arayıp bilgi alabilirsiniz, telefonda ortalama fiyat bilgisi veriyorlar, hayırlısı olsun inşallah :)Meltem hanim bende Dr Fatih Uygur beyde karar kildim sizde arastirdiniz mi Fatih beyi kac tl ye yaptigina dair bilginiz varmi acaba
Ay sen galiba doktor asistanı falansın, üşenmeden her yorumum altına yazmışsın, çok komiksin amaReklam kokan hareketler özellikle MeltemRuzgari_84 mesajlarını inceleyince
Keşke dediğiniz gibi dr asistanı olsam.Burun ameliyatı için internetten araştırma yapıp bir çok dr instagramınına girdim mlsf fahri beyin instagramındaki bazı fotoğraflarını aynısı başka dr paylaşımında var.(Yüz hatlarındaki kırışıklıklara kadar baktım) Haliyle paylaşım tarihlerine bakınca biraz daha araştırdım ve sizin her yerde ''Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ''Ay sen galiba doktor asistanı falansın, üşenmeden her yorumum altına yazmışsın, çok komiksin ama![]()
Hanımefendi sizin anlamadığınız ŞU; bu konuda daha önceleri araştırma yaparken, ben doktorumla ilgili burada güncel olarak son zamanlarda olumlu veya olumsuz pek yoruma rastlamamıştım ameliyat tarihine kadar açıklamanın nedeni dahi bundandır. Doktor beyin instagram sayfasından hastalarına dm üzerinden mesaj göndererek, doktor bey hakkında referans almak için sürekli insanları rahatsız etmek zorunda kaldım, bu nedenle bu platformda benim gibi doktorum hakkında bilgi araştırması yapan arkadaşlara KOLAYLIK OLSUN DİYE, doktorumun adı geçen her foruma yorumumu direkt kopyalayıp yapıştırdım, yapıştırdım ki ameliyat süreci ve aşamaları ile ilgili bir nebzede yardımcı olayım diye.. REKLAM İÇİN DEĞİL, İYİ NİYETLE YARDIMCI OLABİLMEK ADINA paylaşmak istedim, ama siz maşallah çirkin düşünceleriniz ile insanın hevesini kursağında bıraktınız.. Madem burada Fahri Mola kazazedesi olan arkadaşlar mevcutta, onlarda şikayetlerini dile getirsinler, diğer doktor hastaları gibi, olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarda tabi ki platform üyeleri için çok önemli ve bu da bir yardımcı olma şekli, ben gayet objektif yaklaşıyorum olaya. Ben kendisinin mutlu bir hastası olarak sadece bir paylaşımda bulundum ama siz aşırı derecede konuyu irdeleyip, üşenmeden her paylaşımım altına saçma sapan ve takıntılı bir şekilde '' reklam kokan hareketler '' diye üşenmeden yorum yazmışsınız, sizi nezaketli ve iyi anlayışlı biri olmaya davet ederim.. Twitter Ruling hesabı nedir bilmiyorum bile :) ayrıca bugüne kadar bir twitter hesabım hiç olmadı, anlamamda, o nedenle ne istiyorsanız onu yapın! Rica ediyorum beni artık alıntılamayın. Benim yorumlarımı araştırıp bulmak yerine; doktor beyin kazazedeli hastaları ile ilgili bildiklerinizi burada paylaşın veya paylaşmaları için destek olun hatta sağlayın. Benim gibi insanlarla uğraşmak yerine, en azından daha faydalı işlere imza atmış olup, birkaç kişiye faydanız dokunmuş olur. İyi günler.Keşke dediğiniz gibi dr asistanı olsam.Burun ameliyatı için internetten araştırma yapıp bir çok dr instagramınına girdim mlsf fahri beyin instagramındaki bazı fotoğraflarını aynısı başka dr paylaşımında var.(Yüz hatlarındaki kırışıklıklara kadar baktım) Haliyle paylaşım tarihlerine bakınca biraz daha araştırdım ve sizin her yerde ''Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ''
Paylaşımınız rahatsız etti bir kaç fahri mola kazazedesi ile forumda denk gelip konuşunca en azından insanlara bunu belirtmek istedim.
Konuyu uzatırsanız twitterdaki Ruling hesabını olaya dahil edip ifşalamamız gerekecek.Bende sizin gibi emoji koymak isterdim fakat üzücü bir durum.Hayırlı günler dilerim...