reha gençosmanoğlu olmasın o=)izmirde dr arıosan ki bu başlık altında uzunca iletiler yazılmıştı cemil tugay tavsiye ederim...
merhaba kızlar.. Artık şu koca burnumdan kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum. birkaç tane referans aldığım doktor ismi var. biri Çiğli Ekol hastanesinde görevli olarak çalışıyor Dr. Cem Karas ve bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu. çok memnun. ancak diğer bir doktor var Dr.Haluk Mıdıoğlu. Bu doktorada bir arakdaşım ameliyat oldu ve çok doğal bir burnu var şimdi. Ancak kararsızım. bu doktorlar hakkında duyduklarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var.
vallahi ben istanbulda oturyor olmasam 1 dakika düşünmem cemil tugay a olurum muhteşem bi doktor çok da ilgili bence bir görüş derim
bakalım cemil beye mesaj attım. Internet sitesinde burnunuzun resmini gönderin diye bir yer var. Resmi gönderemedim işteyim nazar boncuğu gibi resmini de yanımda taşımıyorum tabi amasordum resmi gönderdiğimizde ortalama bir fiyat verecekmisiniz diye bakalım inş. Yanıt verir.
ben mesaj attım hemen cevap verdi herşey dahil 3000 tl dedi ayrıntılı olarak herşeyi anlattı çok ilgili bi doktor yaptığı burunlara bi baksan zaten koşarak gidersin
Kafama takıldı neden bana 500.-TL farklı söledi ki acaba :2:
zam yapmış olabilir ben mail atalı bi kaç ay oldu o kadar talep var ki bende karar veremiyorum bi türlü gözlerim ağrıyor herksin albümlerini incelemekten vallahikafama takıldı neden bana 500.-tl farklı söledi ki acaba :2:
Kafama takıldı neden bana 500.-TL farklı söledi ki acaba :2:
ızmırde tek bır ısım dıyorum herzaman kendısıne amelıyat olmus bırı olarak o da cemıl TUGAY .... bu sıtede cok kısı var cemıl beye amelıyat olan ve sonucları muhtesem olan albumlerden goz atıp canlı canlı gorebılırsın yanı ınan kı kararını etkıleyecektır ayrıca ruya gbı bır amelıyat gecırıyorsun ızmırın en guzel hastanesınde ....cemıl beye nazar degmesın ınsaşşalah allah ellerıne saglık versın basarıları devam etsın
cemil bey ile baya mailleştik fiyatta yardımcı olabileceğini söyledi taksitlendirme falan. Cumartesi günü akşam üzeri yanına gidicem. Sabahtan ekol e gidicem cem beye akşam üzeri de cemil beye gidicem. Umarım uygun bişiler yapabilir. çünkü gerçekten cemil beyin beni ameliyat etmesini istiyorum ya o olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?