izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

ircinia

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
467
219
303
İzmir
merhaba kızlar.. Artık şu koca burnumdan kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum. birkaç tane referans aldığım doktor ismi var. biri Çiğli Ekol hastanesinde görevli olarak çalışıyor Dr. Cem Karas ve bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu. çok memnun. ancak diğer bir doktor var Dr.Haluk Mıdıoğlu. Bu doktorada bir arakdaşım ameliyat oldu ve çok doğal bir burnu var şimdi. Ancak kararsızım. bu doktorlar hakkında duyduklarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var.

benim bi arkadaşım esat gençosmanoğlu. na ameliyat olmuştu. o söylemeden ben estetikli olduğunu anlamadım... süper görünüyordu.. çok doğald

reha gençosmanoğlu olmasın o=)izmirde dr arıosan ki bu başlık altında uzunca iletiler yazılmıştı cemil tugay tavsiye ederim...

vallahi ben istanbulda oturyor olmasam 1 dakika düşünmem cemil tugay a olurum muhteşem bi doktor çok da ilgili bence bir görüş derim

bu 2 doktora da gidebilirim fiyat öğrenmek için ama çok zamanımı alır. çalışıyorum sadece cts günü ayırabilicem. en sağlam hangisi ise direkt olarak onu değerlendirmek istiyorum. bu önerileriniz için ücret bilgisi varmı? benim söylediklerim max. 2bine yapıyor ve 5 taksit ile. :(( offf daraldım napıcam ben

vallahi ben istanbulda oturyor olmasam 1 dakika düşünmem cemil tugay a olurum muhteşem bi doktor çok da ilgili bence bir görüş derim

Bakalım Cemil Beye mesaj attım. internet sitesinde burnunuzun resmini gönderin diye bir yer var. resmi gönderemedim işteyim nazar boncuğu gibi resmini de yanımda taşımıyorum tabi ama sordum resmi gönderdiğimizde ortalama bir fiyat verecekmisiniz diye bakalım inş. yanıt verir.

ben mesaj attım hemen cevap verdi herşey dahil 3000 tl dedi ayrıntılı olarak herşeyi anlattı çok ilgili bi doktor yaptığı burunlara bi baksan zaten koşarak gidersin

Cemil bey mail yolu ile geri döndü ilgili biri olduğu kesin. bedelini merak eden varsa söyleyeyim onu da belirtmiş. 3,500TL tüm masrafları ile dedi. taksit imkanı da sağlıyormuş. Ama emeğin ve vaktin pazarlığı olmaz yinede indirimde bulunup bulunamayacağını sormadım bu yüzden. cumartesi günü ekol e gideceğim bakalım ne olacak.

kafama takıldı neden bana 500.-tl farklı söledi ki acaba :2:
zam yapmış olabilir ben mail atalı bi kaç ay oldu o kadar talep var ki bende karar veremiyorum bi türlü gözlerim ağrıyor herksin albümlerini incelemekten vallahi

ızmırde tek bır ısım dıyorum herzaman kendısıne amelıyat olmus bırı olarak o da cemıl TUGAY .... bu sıtede cok kısı var cemıl beye amelıyat olan ve sonucları muhtesem olan albumlerden goz atıp canlı canlı gorebılırsın yanı ınan kı kararını etkıleyecektır ayrıca ruya gbı bır amelıyat gecırıyorsun ızmırın en guzel hastanesınde ....cemıl beye nazar degmesın ınsaşşalah allah ellerıne saglık versın basarıları devam etsın

bende aynı fikirdeyim nazar değmesin doktorumuza :))

Kafama takıldı neden bana 500.-TL farklı söledi ki acaba :2:

cnm ben forumda ilk ameliyat olanlardanım cemil beye geçen sene fiyat 3000 di ocaktan sonra zam gelicek denmişti 3500 olacak...yoksa cemil bey herkese aynı fiyatı uyguluyor kesinlikle tek fiyat yani

valla böle bi hastanenede böle bi cerrah kısa bi zmn sonra bu fiyata olmayacak:))elinizi çabuk tutun bence:))

Cemil bey ile baya mailleştik fiyatta yardımcı olabileceğini söyledi taksitlendirme falan. cumartesi günü akşam üzeri yanına gidicem. sabahtan ekol e gidicem cem beye akşam üzeri de cemil beye gidicem. umarım uygun bişiler yapabilir. çünkü gerçekten cemil beyin beni ameliyat etmesini istiyorum ya o olmalı..

:2:
canım ben baska bır sıtede bır bayana rastaldım doktor ararken ekol de cem bey e amelıyat olmuş resmen kız bela okudu mahvettı burnumu allah... Versın falan dıe yalansa da gunahı o kısnın boynuna ben soleyım de bıldıgımı okudugumu.. Bu sıtede cokkısı var cemıl beye amelıyat olan bnce cemıl beye gıt dırek pişman olmazsın,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…