cnm ben forumda ilk ameliyat olanlardanım cemil beye geçen sene fiyat 3000 di ocaktan sonra zam gelicek denmişti 3500 olacak...yoksa cemil bey herkese aynı fiyatı uyguluyor kesinlikle tek fiyat yani
:2:
canım ben baska bır sıtede bır bayana rastaldım doktor ararken ekol de cem bey e amelıyat olmuş resmen kız bela okudu mahvettı burnumu allah... Versın falan dıe yalansa da gunahı o kısnın boynuna ben soleyım de bıldıgımı okudugumu.. Bu sıtede cokkısı var cemıl beye amelıyat olan bnce cemıl beye gıt dırek pişman olmazsın,)
Rüya rüya neden tavsiye etmiyosun
canım sen 3500 tl lık ucretı nakıt olarak mı odedın ???
ben ekol'u tavsiye etmiyorum, dusunenlere duyrulur
cnm benim özel mesaj atma hakkım yok bana özelden hotmail adresini göndersende bir konuşsak kararsız kaldım şimdiyasemin merhaba laika die bir arkadaş vardı ufuk beye ameliyat olan istersen onunla bi kontağa geççç,
canımcım aynı kişidenmi bahsediyorz bilmiyorum ama dün gece aşkaşk nicki bi arkadaş özelden yazmış ve google da cem karas diye arattığımda kadınlar kulubü linkine tıkladığımda da aynı kişinin 2009 yılındaki yazışmaları mevcut. o da bana uyarıda bulundu ben 2 kez ameliyat oldum feci halde burnum diye dert yanıyor. ben cemil tugaya randevu aldım mail ile. ekol ü arayacağım yarın sabah ilk iş randevumu iptal edicem cem karas için. cemil bey umarım ödemede kolaylık sağlar çünkü trink para verme imkanım yok.
evet canım nakit ödedim3500 tl dedi 3250 ödedim şimdi Cemil beyin fiyat politikasını bozmayalım :44:
tatlım okadar cok arastırma yaptım ve okadar cok sıteye gırıp cıktım kı ınan hatırlamıyorum kım ama herkımsede canını fena yakmış kızın heralde ki o kadar agır konustu hatta bn de randevu almıstım ıptal etmıstım zaten fıyat 1500 ıla 2500 arası dedıgınde suphelenmıstım acaba neden bukadar ucuz dıe oyle yanı ama ekol de cem bey olduguna emınım soyadını hatırlamıyorum dedıgım gbı ...
ya bizim komşu kzı oldu ameliyat barbi gibi oldu 2 haftada.. kaşıyakada Artı kbb var ya oraya yaptırmış 2000 tl ye. acayip memnun... baya kemerli büyüktü burnu, inanamadım görünce.
benim de 1 defa kırıldı acilde kbb doktoru ameliyat etti, 6 ay sonra olmam gerekiyodu tekrar. ama olmadım 5 yıldır erteliyorum. olursam da o doktora olucam.
bende tırstım açıkçası hayır burun bu kabak gibi yüzünün tam ortasında çok önemli çookk oyüzden kortum iptal ettim cem beyi. bugün 4 buçukta cemil beye gideceğim. bakalım nolacak ödemede umarım kolaylık sağlar.Olmazsa efes kbb de ismet beyi de çok övüyorlar.
Özür dilerim yanlış yazmışım rüya rüya değil uyuan güzel hastaneyi tavsiye etmiyor ama yanlış kişi demişim o hastanede mi cemil bey yoksa kent de mi cemil beyi çok başarılı görünüyorve başarılı sizlerin fotoğrafı da ispat zaten görülüyor valla kalkıp istanbuldan gelmek istiyorum ama nasıl olacak öğretmenim, anca yazın gelebilirim bu arada kafamı hazırlarım ama ben çok korkağım ...
cnm sen ufuk bilkaya olmuştun sanırım nasıl memnunmusun 14 nisanda ufuk beye ameliyat oluyorumda endişeliyim acaba güzel olurmu diye insanda kendini küçük bir burunla hayal edemiyoki cnm :)
cok memnun oldugumu soyleyemem, zaman gectikce burnumda bir takim sorunlar belirdi...
suan beklemedeyim ne diyeyim bilmiyorum.
ama ufuk beye burnunu ya da diger yerlerini yaptirip memnun olan cok insan var, hem de cok.
sitede de bazi orneklerini gorebilirsiniz.
sanirim bu sansla ilgili bir sey bilemiyorum.
bazi burunlar super oluyor ama bazilari basarisiz...
ameliyatin zorlugu ya da rahatligi tamamen sizi burnunuzla ilgili, az sorunlu burnunuz varsa daha rahat gecer ama cok sorunlu bir burunsa ameliyat sonrasi daha zor gecebilir.
yani herkesin ameliyat sonrasi cok rahat gececek diye bir durum yok, cok hafife almayin derim.
sonucta o da bir ameliyat.
bana septoplasti yapildi, ameliyattan cikinca hic agrim olmadi ama ertesi gun biraz agrim olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?